16-02-2011 Προτού αγοράσεις Dahon, δες μήπως το κερδίσεις βλέποντας ταινία του CineDoc στο Γαλλικό Ινστιτούτο

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

Πληροφορίες σχετικά με το θέμα θα βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα...

http://www.cinedoc.gr/

πιο συγκεκριμένα στην ενότητα "EVENTS".

16/02/2011 - Addicted to Plastic
Αμέσως μετά την προβολή της ταινίας Addicted to Plastic θα κληρωθεί ένα σπαστό ποδήλατο πόλης DAHON (χρώματος σκούρο μπλέ) καθώς και 4 θήκες i phone ειδικές για ποδήλατο.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

μια φορά που πήγα σε εκδήλωση στο Γαλλικό δεν με αφησαν να το κλειδώσω μέσα παρόλο που έχουν τεράστια αυλή.
Σχετικό, ασχετο μου ρθε και το λέω

Nikosnikos
Εικόνα Nikosnikos
Απών/απούσα

Σε αυτό που έγραψες δεν θα διαφωνίσω.

Εγώ είχα πάει στις 1 Δεκέμβρη,όπου ξεκινούσε μία ενότητα με ταινίες όπου αφορούσαν το περιβάλλον και τι θα αντιμετωπίσουμε αν δεν λάβουμε τα μέτρα μας και με έβαλαν να δέσω το ποδήλατο έξω από τον χώρο του Ινστιτούτου.

Το αστείο του θέματος είναι πως στο χώρο όπου θα μπορούσε να μπει 1-2 ποδήλατα υπήρχε ένα μηχανάκι!!!

Από ψευτόπεριβαλλοντικές ανησυχίες και ψευτοπροβληματισμούς καλά πάμε...στην πράξη τι γίνεται;

Από την άλλη αν υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσεις ένα ποδήλατο why not;

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Dimko wrote:
μια φορά που πήγα σε εκδήλωση στο Γαλλικό δεν με αφησαν να το κλειδώσω μέσα παρόλο που έχουν τεράστια αυλή.

Να κάνουμε την επόμενη συνέλευση στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου;
Αλλά για να κερδίσουμε το Dahon μάλλον πρέπει να πληρώσουμε εισιτήριο 6 ευρώ.

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Έστειλα μήνυμα στο Γαλλικό Ινστιτούτο (ifa@ifa.gr) παρακαλώντας τους να επιτρέψουν τα ποδήλατα στην αυλή τους και να διευκολύνουν τη μετακίνηση με ποδήλατο στο χώρο τους. Πρόσθεσα και σύνδεσμο στο παραπάνω σχόλιο:
http://www.podilates.gr/?q=node/13752#comment-131001
Όσοι θέλετε στείλτε και εσείς.

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

Πολύ καλή κίνηση!

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Το Γαλλικό Ινστιτούτο μου έστειλε πίσω αυτό:

"Γαλλικό Ινστιτούτο" wrote:
καλησπέρα σας,
ο Γενικός Γραμματέας του γαλλικού ΙνστιτούτοJean-Paul Frauciel ενημέρωθηκε για την αίτηση σας σχετικά με το παρκάρισμα των ποδηλάτων.
Σας ενημερώνει όμως ότι δεν αφήνονται ούτε ποδήλατα΄ούτε μηχανάκια και μηχανές, ώστε και του προσωπικού που εργάζεται στο Ινστιτούτο, λόγω μέτρα ασφαλείας πιο αυστηρά.

Δυστυχώς αυτόν το λόγο τον επικαλούνται και άλλοι οργανισμοί.
Η Αμερικάνικη πρεσβεία δεν αφήνει ποδήλατα ούτε στο πεζοδρόμιο, και παραπέμπει τους επισκέπτες στο απέναντι πεζοδρόμιο. Όμως έχει θέσεις για ποδήλατα στο γκαράζ για τους εργαζόμενους.
Η ΓΑΔΑ στην Αλεξάνδρας δεν επιτρέπει ποδήλατα στο πεζοδρόμιο και επίσης παραπέμπει στο απέναντι πεζοδρόμιο. Δεν ξέρω τι κάνει για τους εργαζόμενους.
Το υπουργείο εσωτερικών στη Βασιλίσης Σοφίας δεν επιτρέπει ποδήλατα στην αυλή του και παραπέμπει στο διπλανό μουσείο Μπενάκη. Δεν ξέρω αν είναι για λόγους ασφαλείας.

Κατ' εξαίρεση, το υπουργείο προστασίας του πολίτη επιτρέπει ποδήλατα επισκεπτών και εργαζομένων στην αυλή του.

jeanmarat
Απών/απούσα
contact