πινακίδες κυκλοφορίας ποδηλάτων το 2013???

57 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Shuar_012
Εικόνα Shuar_012
Απών/απούσα

Ένας γνωστός μου ποδηλάτης μου είπε ότι στην τηλεόραση είπαν πρόσφατα ότι από το 2013, δεν θυμάμαι όμως τώρα πιο μήνα του 2013 να πρέπει υποχρεωτικά να βάλουμε πινακίδα κυκλοφορίας στα ποδήλατα. Έχει λέει αποφασιστεί και θα είναι υποχρεωτικό για όλα τα ποδήλατα που κυκλοφορούν στο δρόμο. Το μέτρο αυτό θα εφαρμοστεί επίσημα λόγο των κλοπών που παρουσιάζουν αύξηση αλλά κυρίως για καλύτερο έλεγχο της κυκλοφορίας από την τροχαία ! Ο νόμος λέγετε ότι ίσχυε και παλαιότερα ως το 2007 αλλά όλοι τον αγνοούσαν! Ξέρει κανείς αν όντως θα εφαρμοσθεί τέτοιος νόμος;;;

Πάντως αν όντος ισχύσει αυτό θα μας δώσουν υποθέτω και κάποιο έγγραφο αντίστοιχο των αδειών κυκλοφορίας των μοτοποδηλάτων...θα αναφέρει υποθέτω μάρκα,μοντέλο,χρώμα,αριθμό πλαισίου και πινακίδας.

Εμένα πάντως μου βρωμάει η υπόθεση και πιστεύω ότι το κράτος χέστηκε για την ασφάλεια των ποδηλάτων μας και τη δική μας αλλά λόγο αύξησης της κυκλοφορίας των ποδηλάτων μυρίστηκαν απλά κέρδη! Αν το κράτος ενδιαφέρετε για τα ποδήλατα και τους ποδηλάτες ας φτιάξει ουσιαστικούς ποδηλατόδρομους. Εξάλλου έχει χρήματα να το κάνει, η εφορεία μας έχει πηδήξει κανονικότατα όλους φέτος...ακόμα και τους άνεργους!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Giorgis
Εικόνα Giorgis
Απών/απούσα

Πρώτη φορά το ακούω! Πινακίδες κυκλοφορίας σε ποδήλατα;; Παίζει να ναι κι αυτό παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία!

Εδώ θα μου πεις ήθελαν να ψηφίσουν και τέλος ακινησίας αυτοκινήτων και δεν θα θέλουν να εισπράξουν φόρο ποδηλάτου;;!!

ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

...Που έλεγε και ο Χατζηχρήστος.
Πριν από μερικά χρόνια το 2007 πράγματι υπήρχε νόμος (που είχε ατονήσει) που ήθελε τα ποδήλατα να φέρουν πινακίδες.
Πάντως εάν επαναφερθεί ένας τέτοιος νόμος, επειδή θα είναι καθαρά για εισπρακτικούς λόγους, επειδή τώρα τελευταία είναι της μόδας το "αποφασίζομεν και εισπράτομεν", προβλέπω να γίνει της κακομοίρας. Θα βρει απέναντι όλο τον ποδηλατικό κόσμο και δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ. Θα διοργανώσουμε πορείες 5.000 ποδηλάτων και θα ανεβαίνουμε με τα ποδήλατα επάνω στην "Αύρα". Έχει να πέσει τρελό γλέντι.

Στο κάτω κάτω προτιμώ να μου κλέβουν το ποδήλατο έτσι απλά, παρά να μου το κλέβουν ΚΑΙ να πληρώνω και φόρους τάχα μου για προστασία από κλοπή.

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Το μάθαμε επειδή συμμετέχουμε στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας, θεωρητικά δεν έχουν παρθεί ακόμα αποφάσεις και δεν έθεσε κανένας το ζήτημα πινακίδας, αλλά αν θέλουν να εισπράξουν έστω και μια φορά πχ τέλος ταξινόμησης 40Ε δεν είναι απίθανο να θέλουν να το σχεδιάσουν, επίσης τους διευκολύνει στα πρόστιμα κλπ, αλλά από θέμα μάρκετινγκ δεν μπορείς να πεις στους δημοσιογράφους τέτοια πράγματα, οπότε θα το κάνουν για τις κλοπές.

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

Παιδιά δεν το βλέπετε καθαρά το θέμα.

Αν το ποδήλατο έχει πινακίδα διευκολύνονται και οι ασφαλιστικές να ασφαλίζουν το ποδήλατο και όχι τον αναβάτη όταν η ασφάλεια για αστική ευθύνη γίνει υποχρεωτική. Άρα αν κάποιος πχ έχει 3 ποδήλατα θα πληρώνει 3 πινακίδες και 3 ασφάλειες. Αυτό είναι πολύ καλό για το αγαπημένο μας κράτος, μη το βλέπετε ατομικά - εγωιστικά.

Πρέπει επίσης να μπει και τεκμήριο συντήρησης ποδηλάτου - προτείνω 500 ευρώ, τεκμήριο διαβίωσης για συστηματικούς ποδηλάτες - καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες, άρα τροφή (και που το βρήκες φιλαράκο το έξτρα φαΐ? κλέβεις την εφορία ε?), επιβάρυνση ασφαλιστικών εισφορών στον ΠΙΠΑΠΥ λόγο αύξησης πιθανότητας ατυχήματος και φυσικά αύξηση των εισφορών για συνταξιοδότηση λόγο της αύξησης της πιθανότητας μακρύτερης ζωής λόγο άθλησης.

Άντε να μπουν όλα σε τάξη.

jofo0187
Απών/απούσα

Η χρήση ποδηλάτου αποτελεί αδιαμφισβήτητο στοιχείο οικονομικής επιφάνειας και θα έπρεπε να συγκαταλλέγεται στα τεκμήρια δαπανών διαβίωσης.

Όπως επίσης και το μακρύ μαλλί σε συνδυασμό με γυαλιά οράσεως.

Απορώ πως άφησε τέτοια διαρροή η christine και δεν είχε λάβει μέτρα μέχρι τώρα.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Θα ήταν πράγματι παγκόσμια πρωτοτυπία... Ως τώρα, πινακίδες ποδηλάτων ήταν υποχρεωτικές μόνο για ένα διάστημα στην Ελβετία όπου όμως κόστιζαν γύρω στα 4 ευρώ το χρόνο - αν θυμάμαι καλά- και ήταν ουσιαστικά συνυφασμένες με την ασφάλιση του ποδηλάτη "προς τρίτους". Τελικά όμως καταργήθηκε και αυτό ως ασύμφορο και πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί.
Το ίδιο και σε κάποιο κρατίδιο των ΗΠΑ, όπου το μέτρο της υποχρεωτικής πινακίδας κατέληξε σε τέτοια προβλήματα γραφειοκρατικά και μη, που τελικά το απέσυραν και εκεί.
Σε όποια χώρα έχουν αρχίσει να τρίβουν τα χέρια τους οι ασφαλιστές και οι φοροεισπράκτορες σκεπτόμενοι τέτοιους νόμους, η αντίδραση και τα προβλήματα ήταν τόσο μεγάλα που δεν έγινε τίποτα.
Εχουν τεθεί διάφορα "ύποπτα" ερωτήματα προς διάφορους φορείς όσον αφορά τις αλλαγές του ΚΟΚ σχετικά με το ποδήλατο, όπου καλούμαστε να απαντήσουμε. Για την ώρα τα μελετάμε....

Shuar_012
Εικόνα Shuar_012
Απών/απούσα

Μην αγχωνόμαστε ενδεχομένως να μου έλεγε βλακείες ο γείτονας. Εγώ απλά το έβαλα στο φόρουμ για να διασταυρώσω πληροφορίες, μήπως το έχει ακούσει και κανένας άλλος. Γιατί με άγχωσε λίγο όταν το έμαθα.

Και σιγά να μην προκληθεί ιδιαίτερη αντίδραση από την πλειοψηφία. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι περισσότεροι όντες οπαδοί της νομιμοφροσύνης και της υποταγής, των χριστιανικών αξιών,κτλπ θα πουν: "Τι να κάνουμε τώρα ας το δεχθούμε αφού το λέει ο νόμος και είναι για την οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας μας, έτσι θα πρέπει να γίνει!"

Εγώ βλέπω δηλαδή να το δεχθούν και αυτό παρά φύση και ασάλιωτο οι υπήκοοι του ελληνικού κράτους. Όπως και ό,τι νόμους και μέτρα πάνε να περάσουν αυτοί που μας εξουσιάζουν όσο σκληρά και απάνθρωπα και αν είναι. Μακάρι να βγω ψεύτης όμως.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Και τι?
θα σηκώνω σούζα λαμπάδα και θα ακουμπάει η πινακίδα άσφαλτο???
Θα βγάζει σπίθες και επιτέλους θα ανάβω και εγώ το τσιγάρο μου όπως εκείνος ο τύπος με το παπί και το σκουλαρίκι (ιστορία απο πολλα χρόνια πριν...)
Και αν δεν καπνίζω ποια η χρησιμότητα αυτής?
Ουφ σπαζοκεφαλιά...

vec
Απών/απούσα

Θα μου κόβει από την τελική! Εκτός αν τη μοντάρω με μεντεσέ. Αλλά έτσι θα προσθέτει ακόμα περισσότερο βάρος. Και τα χαρτιά (άδεια-ασφάλεια) που θα τα έχω που δεν έχω ντουλαπάκι κάτω από τη σέλλα; Σπαζοκεφαλιά.....

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

ΡΕ ΣΥ VEC ΑΜΑΝ !!!!
Τι πρόβλημα μου έβαλες τώρα ... ΕΠΙΠΛΕΟΝ.

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

λοιπόν,
τα παιδικά ποδήλατα τα ΜΤΒ και ΑΤΒ μέχρι 24" τροχούς δεν μπορούν να πάρουν πινακίδα γιατί δεν είναι οχήματα, αλλά παιχνίδια (υποχρεωτική σήμανση CE).

Κάτι ανάλογο ισχύει για τις κούρσες, τα ΜΤΒ και εδώ μπορούμε να συγκαταλεξουμε και τα φιξάκια τα οποία επίσης δεν είναι οχήματα, αλλά όργανα γυμναστικής.

Πινακίδα θα πάρουν μόνο τα TRECKING . και τα Citty

Υ.Γ. Αυτά τα γράφω για πλάκα βέβαια, αλλά νομίζω ότι εμπεριέχεται και λιγάκι το επιχείρημα πάνω στο οποίο θα μπορούσε να πατήσει κανείς για να ακυρώσει μια απόφαση για πινακίδα στα ποδήλατα. Με το ίδιο σκεπτικό, ότι δηλαδή επειδή κινούνται στο δρόμο πρέπει να φέρουν πινακίδα, τότε αυτό πρέπει να εφαρμοστεί και στα skate-board, τα πατίνια τα καρότσια κ.ο.κ.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

....να σε κυνηγάνε και οι skaters μετά.

Frazier
Εικόνα Frazier
Απών/απούσα

Roul wrote:
Και τι?
θα σηκώνω σούζα λαμπάδα και θα ακουμπάει η πινακίδα άσφαλτο???
Θα βγάζει σπίθες και επιτέλους θα ανάβω και εγώ το τσιγάρο μου όπως εκείνος ο τύπος με το παπί και το σκουλαρίκι (ιστορία απο πολλα χρόνια πριν...)
Και αν δεν καπνίζω ποια η χρησιμότητα αυτής?
Ουφ σπαζοκεφαλιά...

χαχαχαχαχα έπος!!!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.
Ασφάλιστρα, έκτακτες εισφορές, τέλη κυκλοφορίες ή ότι άλλο κέρατο ... άντε και μπορούν να το "ζητήσουν" από τους ποδηλάτες (... άλλα θέμα το τι "θα λάβουν"...).

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, όπως τις ξέρουμε, όπως ήταν στα παλιά ποδήλατα, ΔΕΝ παίζουν. Είναι πρακτικοί οι λόγοι. Είναι και εντελώς ανόητο.

Μην μασάτε....
... πετάει ο κάθε ξερόλας μια μπαρούφα... και άιντε - γιούρια...

vang
Απών/απούσα

http://www.podilates.gr/node/2273

..να που ξανάγινε επίκαιρο !!

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Ωραία,καθαρισμα γυαλισμα και εγκατάσταση στο σαλόνι,μακριά από βλέμματα περίεργα για τον φόβο των Ιούδαίων.
Ετσι,σιγά σιγά,θα αρχίσει να ανεβαίνει η αξία τους ως συλλέκτικά αντικείμενα.
Εγώ θα συνεχίσω την πορεία μου με τα ποδαράκια μου,όμορφα και ωραία.
Πάντως είσπρακτικά δεν προβλέπεται να έχει επιτυχία,θα έχει την τύχη του πετρελαίου θέρμανσης.
Η αγορά ποδηλάτου θα παρουσιάσει κάμψη,οι ποδηλάτες θα περιοριστούν στα πάρκα και στα βουνά εκτός κυκλοφορίας δηλαδή,τα πρόστιμα θα πέσουν αρχικά βροχή και θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα ακόμα και για τους ένθερμους ποδηλάτες και άλλα τέτοια που θα μας κρατήσουν χιλιάδες χρόνια πίσω από τους υπόλοιπους εταίρους.

Wicca
Απών/απούσα

Laou Laou wrote:
Ωραία,καθαρισμα γυαλισμα και εγκατάσταση στο σαλόνι,μακριά από βλέμματα περίεργα για τον φόβο των Ιούδαίων.
Ετσι,σιγά σιγά,θα αρχίσει να ανεβαίνει η αξία τους ως συλλέκτικά αντικείμενα.
Εγώ θα συνεχίσω την πορεία μου με τα ποδαράκια μου,όμορφα και ωραία.
Πάντως είσπρακτικά δεν προβλέπεται να έχει επιτυχία,θα έχει την τύχη του πετρελαίου θέρμανσης.
Η αγορά ποδηλάτου θα παρουσιάσει κάμψη,οι ποδηλάτες θα περιοριστούν στα πάρκα και στα βουνά εκτός κυκλοφορίας δηλαδή,τα πρόστιμα θα πέσουν αρχικά βροχή και θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα ακόμα και για τους ένθερμους ποδηλάτες και άλλα τέτοια που θα μας κρατήσουν χιλιάδες χρόνια πίσω από τους υπόλοιπους εταίρους.

Και θα το πάω και ένα βήμα πιο μπροστά ακόμα. Αφού θα βγάλουν τους ποδηλάτες από τον δρόμο και τα ποδήλατα θα τα έχουμε ωραία διακοσμητικά στα σαλόνια, θα προτρέψω όλους τους πρώην ποδηλατες να χρησιμοποιούν μόνον τις αστικές συγκοινωνίες.. χωρίς να πληρώνουν μία φυσικά.. Κατά προτίμηση σε ώρες αιχμής έτσι για να πήζουν στον κόσμο..

Και έτσι θα αποκτήσουμε επιτέλους τις δημοφιλείς και δωρεάν αστικές συγκοινωνίες που δικαιούμαστε.. !!!

Βασικά αυτό που δεν έχουμε καταλάβει παιδιά είναι ότι άμα θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη μπορούμε να τους την κάνουμε και άμεσα.. Σταματήστε να πληρώνετε τα πάντα όλα τώρα. Δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα απολύτως όταν είμαστε σε μεγάλο αριθμό. Θα κόψουν το ρεύμα σε όλη την Ελλάδα;; Θα τους κλείσουν όλους μέσα για φοροδιαφυγή;; ( που δηλαδή; ) Θα κατασχέσουν τα πάντα;; ( ναι σιγά) Κάντε την πιο απλή κίνηση που θα μπορούσατε να κάνετε τώρα.. Σταματήστε να πληρώνετε μαζικά.. (πριν μας χρεώσουν και τα αυτονόητα).

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

...αν τολμησουν να (επι)βαλουν πινακιδες στα ποδηλατα να μην δεχτει να τις τοποθετησει κανεις ,κι αν βλεπουμε ποδηλατη με τοποθετημενη πινακιδα να τρωει ομαδικο κραξιμο...

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

...-τέλος αδείας ( μασίφ ! ),υπερ παιδικών χωριών S.O.S.
Παραλαβή της άδειας κυκλοφορίας μόνο απο όσους έχουν δικαιολογητικά για νόμιμη κατοικία στην Ελλάδα.
Μέχρι τρία (3) ποδήλατα 1 ευρώ,απο το τέταρτο ποδήλατο και πάνω 1 ευρώ ανα ποδήλατο.
Πρόβλεψη για υποχρεωτική μεταφορά της αδείας ( μεγέθους μισής σελίδας Α4)
σε τσαντάκι σέλλας.
http://www.sos-villages.gr/

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

... επίσης να κάνουμε υποχρεωτικά θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα.
Να δίνουμε εξετάσεις.
Φακελάκια για να μας περάσουν.
Και να περνάμε και ΚΤΕΟ κάθε δυο χρόνια...: "φίλε τα ρουλεμάν σου έχουν πιάσει μάκα και το πίσω δεξί τακάκι θέλει αλλαγμα... κόβεσαι..."

Τέλος, να κουβαλάμε και τρίγωνο και πυροσβεστήρα.....
.
.
.
.
.
άραγε κυκλοφορούν carbon πυροσβεστήρες με αεροδυναμικό σχήμα???????????

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Petaliaris wrote:
...-τέλος αδείας ( μασίφ ! ),υπερ παιδικών χωριών S.O.S.
Παραλαβή της άδειας κυκλοφορίας μόνο απο όσους έχουν δικαιολογητικά για νόμιμη κατοικία στην Ελλάδα.
Μέχρι τρία (3) ποδήλατα 1 ευρώ,απο το τέταρτο ποδήλατο και πάνω 1 ευρώ ανα ποδήλατο.
Πρόβλεψη για υποχρεωτική μεταφορά της αδείας ( μεγέθους μισής σελίδας Α4)
σε τσαντάκι σέλλας.
http://www.sos-villages.gr/[/quote]
Ούτε μισο λεπτό...
Τι λες πεταλίαρη τρελιάρη?
Εγω στο παλιό σπίτι που έμενα ΔΕΝ ειχα κανένα δικαιολογητικό νόμιμης κατοικιάς...ήταν σαν να μην έμενα εκει...ΔΕΝ δικαιούμαι ποδήλατο?
ΚΑΙ γιατι να πληρώσω έστω και 1 λεπτό?
Πάτε καλα ρε?

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

...όπως γίνεται συνήθως !
( καλά ρε μή βαράτε όλοι μαζί,δέ μπορώ και εγώ να πετάξω τη λαλακεία μου ;! )

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Λαλαλιάρη πεταλιάρη τρελιάρη

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

.

johnny14
Απών/απούσα

Μήπως όμως σαν λαός θα έπρεπε και εμείς οι ποδηλάτες να ήμαστε σωστοί απέναντι στον Κ.Ο.Κ.?

Βάζω στοίχημα ότι από ΟΛΟΥΣ σας εδώ, κανένας δεν τηρεί τον ήδη υπάρχον Κ.Ο.Κ. στο 100% του, μαζί και εγώ. Οκ, θέλουν να μας τα πάρουν. Οκ, έχουμε ένα κράτος ότι νάναι. Ας κάνουμε και εμείς όμως κάτι...

Το ότι πάμε ανάποδα σε μονόδρομους και ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ οι ίδιοι, δεν ενοχλεί κανέναν. Το ότι σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δεν φοράει κράνος στο δρόμο, δεν ενοχλεί κανέναν. Το ότι φοράνε ακουστικά και δεν ξέρουν που πάνε τα 4, το ίδιο. Το ότι περνάμε με κόκκινα το ίδιο.

Και γιατί τα λέω όλα αυτά? Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κυκλοφορεί καθημερινά με ποδήλατο παντού. Έχω δει ένα κάρο πράγματα στο δρόμο είτε είμαι με το ποδήλατο, είτε παλιότερα με το αυτοκίνητο. Για μένα το να υπάρξει ένας τέτοιος νόμος αντίστοιχος με του διπλώματος για 50αρι μηχανάκι και πινακίδες, με βρίσκει απόλυτα θετικό. 1ον θα μάθουν πάρα πολλοί να συμπεριφέρονται σωστά στο δρόμο όταν είναι με το ποδήλατο, πράγμα που με θλίβει, με κάνει να ντρέπομαι και με εξοργίζει όντας ποδηλάτης και 2ον θα υπάρχει ένας φορέας να μας ελέγχει στον δρόμο. Γιατί αυτό? Γιατί θα φοβόμαστε το πρόστιμο και θα ποδηλατούμε σαν άνθρωποι, γιατί δυστυχώς τέτοιος λαός ήμαστε. Για να κάνουμε αυτά που ΠΡΕΠΕΙ, πρέπει να φοβόμαστε.

Και ΑΝ, λέω αν... αυτό το νόμο θέλουν να τον κάνουν για όλα αυτά που γράφω παραπάνω και όχι καθαρά να μας τα πάρουν? Μας τα παίρνουν από παντού, αυτό θα σας πειράξει? Εμένα δεν θα με πείραζε να μου πάρουν ακόμη και 40 ευρώ το χρόνο παραπάνω, αλλά να ξέρω ότι κάτι αρχίζει να γίνετε σε αυτή την κολοχώρα, και να αισθάνομαι λίγο ποιο ασφαλείς στο δρόμο...

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Φιλικά πάντα
Γιάννης

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Φιλικά πάντα
Μπάμπης Παπαδημητρίου

Υ.Γ. Εκεί στο κόμμα σας δίνουν και κανένα φράγκο, ή τζάμπα γεμίζετε το ίντερνετ προπαγάνδα;

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

johnny14 wrote:
Εμένα δεν θα με πείραζε να μου πάρουν ακόμη και 40 ευρώ το χρόνο παραπάνω, αλλά να ξέρω ότι κάτι αρχίζει να γίνετε σε αυτή την κολοχώρα, και να αισθάνομαι λίγο ποιο ασφαλείς στο δρόμο...

Το σύστημα με τις πινακίδες εφαρμόζεται δεκαετίες τώρα σε
αυτοκίνητα και μηχανές με μηδενικά αποτελέσματα στη μείωση
των κλοπών, στη βελτίωση τον δρόμων και της οδικής ασφάλειας.

Φιλικά πάντα αλλά είτε είσαι παπαγαλάκι είτε χαζούλης.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

tkant wrote:
Φιλικά πάντα
Μπάμπης Παπαδημητρίου

Υ.Γ. Εκεί στο κόμμα σας δίνουν και κανένα φράγκο, ή τζάμπα γεμίζετε το ίντερνετ προπαγάνδα;

Με αηδίασες ρε συ μεσημεριάτικα.

εγω έχω να πω στα του φιλικά Γιάννης

ΜΠΕΕΕΕΕ!!!

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

"ήμαστε" ;! ημαστάνενε !
ρέέ τι βγάζει η (αυριανή) πασέληνος ! Να προσέχετε το Κώδιξ !

maranx
Εικόνα maranx
Απών/απούσα

Φίλε johnny14 δεν χρειάζεται νόμος για δίπλωμα για να σε σταματήσει αστυνομικός και να σε γράψει. Στο εξωτερικό πέφτουν πρόστιμα ακόμα και σε πεζούς αν σε κεντρικά σημεία πόλεων περνάνε με κόκκινο ανθρωπάκι ή εκτός διάβασης. Μήπως να βάζαμε δίπλωμα και σε αυτούς? Σωστή μίξη προγραμμάτων εκπαίδευσης και ελέγχων χρειάζεται (και σύστημα συνεχούς προσαρμογής τους). Ένας νόμος από μόνος του δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, εκτός από εισπρακτικό...

contact