Στο χειρουργείο ο Μπόνο μετά από ατύχημα με το ποδήλατό του

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Bono

Μετά την περιπέτειά του εν πτήσει, ο τραγουδιστής τραυματίστηκε ενώ έκανε ποδήλατο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει την εμφάνιση του ιρλανδικού συγκροτήματος στο σόου του Τζίμι Φάλον.

Οι U2 ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν το βράδυ της Δευτέρας στο «The Tonight Show» αλλά μετά το ατύχημα του Μπόνο, η εμφάνιση αναβλήθηκε .

Ο 54χρονος τραγουδιστής τραυματίστηκε στο χέρι και χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Είμαστε σίγουροι ότι θα αναρρώσει σύντομα, και θα επιστρέψουμε», ανακοίνωσε το συγκρότημα στην ιστοσελίδα του, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν ή τον τραυματισμό.

Το ατύχημα του Μπόνο έρχεται λίγες μέρες μετά την λαχτάρα που πήρε ο τραγουδιστής, όταν κατά τη διάρκεια πτήσης από το Δουβλίνο στο Βερολίνο, η πόρτα στο χώρο των αποσκευών του αεροπλάνου με το οποίο ταξίδευε αποκόπηκε την ώρα που βρισκόταν στον αέρα.

Ο τραγουδιστής ταξίδευε με ένα Learjet 60 D-CGEO, με τέσσερις φίλους, προκειμένου να παραβρεθεί στα Bambi International Music awards όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι υπόλοιποι της μπάντας, δεν επέβαιναν στο αεροπλάνο και θα ταξίδευαν χωριστά για τα μουσικά βραβεία. Ο Μπόνο όμως είχε πετάξει νωρίτερα για να παραβρεθεί σε μια διπλωματική εκδήλωση με τον Γκερντ Μιούλερ, τον Γερμανό υπουργό οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

Ωστόσο, όταν το αεροσκάφος έφτασε στις γερμανικές ακτές, η πόρτα στο χώρο των αποσκευών στο πίσω μέρος του είχε αποκοπεί.

Πηγή Δημοσίευσης

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Παστιλες για τον Bono του αλλου

pahisjon
Εικόνα pahisjon
Απών/απούσα

Πάντως περαστικά στον άνθρωπα... Ζόρικο τερραίν τελικά το Central Park
(Μα ... στο Central Park??!!?? Πώς τα κατάφερε?!?)

Δώσε (Μ)πόνο!

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Το Central Park δεν είναι και τόσο ακίνδυνο. Δύο πεζοί πέθαναν εκεί φέτος (2014) όταν τους χτύπησαν ποδηλάτες που έτρεχαν με ταχύτητα μεγαλύτερη των 40 χλμ/ώρα που είναι το όριο ταχύτητας. Για την αντιμετώπιση των κινδύνων για τους πεζούς, η αστυνομία βεβαίωσε 468 παραβάσεις ποδηλατών εν κινήσει, (υπερβολική ταχύτητα, μη ασφαλής αλλαγή λωρίδας, παραβίαση προτεραιότητας πεζών, παραβίαση STOP ή κόκκινου σηματοδότη), από την αρχή του χρόνου μέχρι τον Σεπτέμβριο. Πηγή.

Το Central Park έχει έκταση 3410 στρέμματα, δηλαδή περίπου το μισό του Ελληνικού. Τέμνεται από 3 δρόμους κατά μήκος του και 4 εγκάρσιους. (Wikipedia).