Σημαντικό: πολλαπλή καταχώρηση δημοσιεύσεων ή σχολίων

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

Όπως έχετε παρατηρήσει διπλο/τριπλοκαταχωρείτε ό,τι θέλετε να πείτε, είτε αυτή είναι δημοσίευση είτε κάποιο σχόλιο.

Η λύση είναι αφότου πατήσετε το πλήκτρο "Αποθήκευση" μετά -στην τρέχουσα σελίδα- να πατήσετε το function key F5 του πληκτρολογίου σας είτε το εικονίδιο του διαδικτυακού περιηγητή σας ώστε να κάνετε ανανέωση/refresh της.
Ανανέωση μπορείτε να κάνετε και σε οποιαδήποτε άλλη -τρέχουσα- σελίδα του ιστοχώρου θέλετε για νέες απαντήσεις, προσωπικά μηνύματα κ.τ.λ., μιας κι εμφανίζεται αυτή που πρωτοανοίξατε, δηλαδή η παλιότερη.

Ανεξαρτήτως των ανωτέρω -όταν είσαστε συνδεδεμένοι- μπορείτε να κάνετε αλλεπάλληλες ανανεώσεις... για να προβάλλονται αμέσως οι νέες απαντήσεις - δημοσιεύσεις κ.τ.λ.

Ευχαριστούμε

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Καλησπέρα φίλοι!
Εκτός του ότι άθελά μας διπλοποστάρουμε, συμβαίνει όταν αναγνώνουμε τα καινούργια ποστ, αυτά όταν ξανανοίγουμε το νήμα να εμφανίζονται σαν σδιάβαστα. Κάτι έχει αλλάξει μάλλον, γιατί η πρακτική ως τώρα ήταν ό,τι έχουμε διαβάσει, να μηδενίζεται όταν ξανανοίγουμε τα “πρόσφατα όλα”. Αυτό βλέπω εγώ. Δεν ξέρω να του δώσω μιαν εξήγηση. Είναι γνωστό πως έιμαι πολύ κακή με τα συστήματα του διαδικτύου γενικά και ειδικά. Αλλά αυτό έχω παρατηρήσει και το επισημαίνω. Η εξήγηση δική σας.

Με την αγάπη μου! Κι ευχαριστώ που “περιμαζέψατε” το απολωλός δεύτερο ποστ στο ποιηματάκι μου για τον Οκτώβρη...

podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

Το ίδιο γίνεται, εμφανίζει την αμέσως προηγούμενη αποθηκευμένη σελίδα.
Οπότε ακόμη και στο "Πρόσφατα όλα" και παντού... ξαναπατάς F5 ή κυκλοβελάκι.

κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

για μένα το βασικό πρόβλημα είναι το captcha: τακτικά αποτυχαίνω όταν πατώ τα πλήκτρα που θέλει :,-(

δεν ξέρω τι είδος πληκτρολόγιου χρειάζεται για να βγει η σωστή απάντηση; Ο υπολογιστής μου έχει γερμανικό πληκτρολόγιο, για το οποίο έχω ελληνικά γράμματα.

Ξέρει κανείς από σας ένα συμβούλειο;

Σας ευχαριστώ εκ προτέρων.

Σας εύχομαι κάθε καλό

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

..ενας τροπος ειναι να αφηνεις τον browser να αποθηκευει το ονομα και το password, ωστε να μη χρειαζεται να τα βαζεις παλι.

podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα
  • Όπως είπαμε το πλήκτρο "Αποθήκευση" το πατάμε μόνο 1 φορά και κατόπιν, στη σελίδα όπου μας πάει/εμφανίζει, το F5 ή κυκλοβελάκι για ανανέωση.

    Oπότε προβάλλονται αμέσως οι νέες απαντήσεις/δημοσιεύσεις κ.τ.λ.

  • @κωστάνζα
    Aπό όσα κατάλαβα δεν έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο σου εφόσον εμφανίζει ελληνική γραμματοσειρά. Πιθανώς το captcha ερώτημα να είναι το προηγούμενο -όπως κι η σελίδα- οπότε η απάντηση σου είναι λανθασμένη.

    Λύση: προτού ξεκινήσεις να πληκτρολογείς το κείμενο σου, πάτα το F5 ή κυκλοβελάκι ώστε να είναι ενημερωμένη η σελίδα στην οποία θα γράψεις.
    Να παρατηρήσεις ότι πατώντας F5 η ερώτηση αλλάζει με νέα.

    Επίσης είδα ότι πολλοί ξεχνούν να τονίσουν την απαντούμενη λέξη.

    (Η απάντηση είναι 1 λέξη, από τις επιλογές, χωρίς τον αριθμό και πάντα τονισμένη.
    Δηλαδή "αλγό7ριθμος" -> "αλγόριθμος".)

  • Λίγη υπομονή μέχρι να βγει το captcha από τις blog δημοσιεύσεις.
Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

ευχαριστούμε για τις οδηγίες, ομοίως ρηφρές θέλει και στα μηνύματα, ωστε να μή φέρνει τα ίδια και τα ίδια ή "χάνει " τα φρέσκα μηνύματα.

ζητώ συγνώμη απο όλους όταν διπλοποστάρω ή το σπάω στα δύο, ίσως είναι οτι ...κάποιες φορές κοτζάμου κείμενο..κάτι πάτησα ...και ..εξηφανήσθη ώς δια της μαγείας ή χτύπησε ο δαίμονας του τυπογραφείου!

μιά άλλη λύση (όταν έχουμε εκτενές κείμενο) είναι κόπυ πέιστ απο κειμενογράφου αρχειάκι...Πάν μέτρον άχρηστον! και τσάάκ, εμφανίζεται ολάκερο!
Ευχαριστώ!