Μοίρασμα υλικού για 21/9/2008

17 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
skywalker
Απών/απούσα

Σήμερα 11/9 στις 20.00 και την Κυριακή 14/9 στις 17.00 θα υπάρχουν αφίσες και flyers στο Πολυτεχνείο (Πατησίων, κτίριο Χημικών, είσοδος από Στουρνάρη) για την ποδηλατοπορεία που θα γίνει στις 21/9.

Μετά το μοίρασμα του υλικού θα γίνει και αφισοκόλληση στο κέντρο!

Επίσης την Τετάρτη 17/9, μετά την τακτική συνέλευση των Ποδηλατ-ισσ-ών θα φτιάξουμε πανώ και πλακάτ για την πορεία. Μπορούν να έρθουν όσοι έχουν υλικά από προηγούμενες πορείες (σημαίες, κοντάρια κ.α.) και γενικά όσοι θέλουν να βοηθήσουν.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Θα ήθελα να κάνουμε μία προσυγκέντρωση και στο Μαρούσι. Μπορώ να αλλάξω και εγώ το αρχείο προσθέτοντας στοιχεία μίας ακόμα προσυγκέντρωσης και να τυπώσω μερικές αφίσες (είμαι τυπογράφος) έστω ψηφιακά σε Α3. Στη συνέχεια σκέφτομαι να τις κολλήσω στους σταθμούς του ΗΣΑΠ (Μαρούσι, ΚΑΤ, Κηφισιά) και αν μου το επιτρέψουν και στα μαγαζιά ποδηλάτων της περιοχής.
Μπορώ να το κάνω; Θεωρώ πως πρώτα θα πρέπει να ζητήσω την άδειά σας και αυτό κάνω. Αν δεν συμφωνείτε, τότε θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω κόσμο για να πάμε στην προσυγκέντρωση της Νέας Ιωνίας.
Ευχαριστώ

skywalker
Απών/απούσα

Αν θα γίνει σίγουρα η προσυγκέντρωση, κανένα πρόβλημα. Πες μου μόνο το σημείο και την ώρα, ώστε να την προσθέσω και στο πρωτοσέλιδο του site.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Το προσπαθώ ήδη, νομίζω ότι θα γίνει. Έλεγα στο σταθμό Αμαρουσίου στις 10.30.
Ευχαριστώ πολύ :-)

skywalker
Απών/απούσα

Ενταξει, οποτε ανεβαζω και αυτο το ραντεβου στο πρωτοσελιδο...!

enebdomon
Απών/απούσα

γίγαντα automation
ακριβώς αυτά που περιγράφεις θα στα πρότεινα το Σάββατο αλλά με πρόλαβες.
count me in στην αφισοκόλληση.

Master Chief
Απών/απούσα

Μπορώ να βοηθήσω κι εγώ στην περιοχή Παράδεισος-Πολύδροσο-Χαλάνδρι. Έχω υπόψιν μερικά ποδηλατάδικα...

ilias
Απών/απούσα

Για οποιον θέλει να πάρει αφίσες για ΒΔ προάστεια ας πάρει στο τηλεφωνο απο Σάββατο στο 6729τρία τρία δύο. Ζητήστε τον Ηλία ή την Ευρυδίκη

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Εύχομαι να πετύχει και να κάνουμε ένα πραγματικό μπούγιο στην Κηφισίας.
Θέλω να προτείνω κάτι στους υπεύθυνους του φόρουμ. Νομίζω ότι στο πάρα πολύ όμορφο και ευφάνταστο σκίτσο της αφίσας, υπάρχει μία παράλειψη. Δεν υπάρχει ένα άτομο με ειδικές ικανότητες που να κινείται σε καροτσάκι, δίπλα από τα ποδήλατα και τα πατίνια. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να συνδιοργανώσουμε την πορεία με το disabled.gr αφού και τα παιδία εκεί αγωνίζονται για ελεύθερους χώρους και ποιότητα ζωής. Ως εκ τούτου, προτείνω να έρθουμε σε επαφή με τους υπευθύνους του εκεί φόρουμ και αν είναι δυνατό να υπάρξει συμμετοχή σε κάποιο σημείο της πορείας και από τους φίλους αυτούς.
Τι λέτε;

skywalker
Απών/απούσα

Καταρχάς το σκίτσο δεν το φτιάξαμε εμείς, αλλά το βρήκαμε έτοιμο. Τώρα δεν ξέρω, ίσως είναι λίγο αργά για να συννενοηθούμε μαζί τους. Έχει μείνει μόνο μία συνάντηση πριν την πορεία (την Τετάρτη στις 17/9) και δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβουμε να οργανωθούμε. Πάντως θα το θέσω σίγουρα ως θέμα για την επόμενη ποδηλατοπορεία.

teaser
Απών/απούσα

παιδιά χθες πήγα να μοιράσω flyerakia στο θησείο και μου απαντούσαν σχεδόν όλοι "μας έδωσαν άλλοι 3"...καλό...

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Θα εκτυπώσω από τη δουλειά μου και τα κοτσάρω σε ποδήλατα στο Μετρό Εθνική Άμυνα.
Επίσης θα τους γράψω και 2 λόγια για τις κλειδαριές που χρηστιμοποιούν.

Master Chief
Απών/απούσα

Ο Τριρίκος που ρώτησα ενδιαφέρθηκε.. Και γενικά πιστεύω κανένα ποδηλατάδικο δε θα έχει πρόβλημα.

Το Χαλάνδρι λογίζεται ΒΔ προάστιο; :-p

jamal
Απών/απούσα

ρεμαλια,τολμησατε και ακουμπησατε το ποδηλατο μου?
ευτυχως που δεν ειχα ενεργοποιησει τον συναγερμο με τα 2000volt!
μολις γυρισα απο την δουλεια και ειδα το τρικακι για την πορεια την κυριακη
σε πορειες εχω παει πολλες εδω και 8 χρονια που ασχολουμε με τα προβληματα της εργατικης ταξης
δηλωνω εξ αρχης την προελευση μου για να μην παρεξηγουμε
σαν κομμουνιστης λοιπον εχω να σας πω πως εκτος απο τα παιδια του αντιεξουσιαστικου χωρου και αλλους λουμπεν προλεταριους τοσο το κομμα στο οποιο ανηκω αλλα και τα υπολοιπα κομματα της αριστερας δεν ασχολουνται τοσο συγκεκριμενα με τα εναλλακτικα μεσα μετακινησης
περιεργο που υμνω τους αντιεξουσιαστες ε?
το κακο ειναι ομως πως κοιτανε το ποδηλατο και οχι τον δρομο
τελος παντω γιατι μπορει να σας κουραζω με τα πολιτικα μου
προσωπικα δεν θελω να εχω καμια σχεση με δημους οπως αυτος της απροσωπης αθηνα
φανταζομαι πως οι ποδηλατες ειναι εξω απο αυτα και τις υποκριτικες φαμφαρες που φωναζουν μια φορα τον χρονο κοιλαραδες με λευκα μπλουζακια που μετα απο την συγκεντρωση καβαλανε τα 5000 κυβικα και πανε στην κηφησια

psipsinel
Απών/απούσα

Υπάρχει περίπτωση να προμηθευτώ κάπως υλικά για ΒΑ ? Από Αγ-Παρασκευή μέχρι Γέρακα πχ; Γενικά τα ραντεβού για μοίρασμα υλικών μου είναι λίγο δύσκολα.

Επίσης, αν είναι κανείς άλλος από ΒΑ να κατέβει μήπως να δώσουμε κανένα ραντεβού στην Αγ. Παρασκευή ή πιο πάνω πχ Σταυρό για να μην κατεβαίνουμε πάλι τη Μεσογείων κατά μόνας, όπως πέρυσι ;

ilias
Απών/απούσα

Πρίν έγραψα λάθος στο ποστ. Εννοούσα ΒορειοΑνατολικά. Τέλος πάντων, από όπου κι άν είστε επικοινωνήστε. Το τηλέφωνο το έχω γράψει λίγο πιο πανω.

Ηλίας

skywalker
Απών/απούσα

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο για να πάρεις υλικά στην Αγ. Παρασκευή. Έχουν μείνει και λίγες μέρες πριν την πορεία.

contact