Πρακτικά Συνέλευσης 2 Σεπτεμβρίου 2009

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤισσΩΝ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2.9.09
ΘΕΜΑΤΑ
1) Εκδηλώσεις για την Εβδομάδα χωρίς Αυτοκίνητο – Εβδομάδα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας
2) Αποστολή ερωτηματολογίων στα κόμματα σχετικά με τις θέσεις τους για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα

1) Για την Εβδομάδα χωρίς Αυτοκίνητο – Εβδομάδα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποφασίστηκε να συμμετέχουμε στις εξής δράσεις (οι οποίες και θα αναγράφονται στην αφίσα):
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/9
Ποδηλατοβόλτα στο Χαλάνδρι με το HAL-BIKE, συνάντηση στην πλ. Χαλανδρίου, θα μίλαγε με την ομάδα ο Απόστολος από Βόρειους Ποδηλάτες για το φιξάρισμα.
ΠΕΜΠΤΗ 17/9
Ποδηλατοβόλτα στη Ν. Ερυθραία με τους Βόρειους Ποδηλάτες, συνάντηση στον ΗΣΑΠ Κηφισιάς (παρκάκι), μάλλον στις 18.30 (συνεννόηση πάλι με Απόστολο από Βόρειους)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9
Ποδηλατοβόλτα – FreeDay – Θησείο 21.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9
Ποδηλατοπορεία με τελικό προορισμό τα Μελίσσια – Συνάντηση 12.00 Πεδίον του Άρεως, θα κανονιστούν προσυγκεντρώσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9
- Ποδηλατοδρομία στο Ποικίλο Όρος με το Σύλλογο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ Χαϊδαρίου – Τόπος συνάντησης Ιερό Αφροδίτης (Αφαία Σκαραμαγκά) στις 10.00 (για λεπτομέρειες http://xpolis.blogspot.com/)
- Εκδήλωση - έκπληξη των Αλητόγατων, συνάντηση 12.00 (δε θυμάμαι που είναι το ραντεβού)
ΔΕΥΤΕΡΑ 21/9
- Ποδηλατοβόλτα προς τον Κόμβο Σακέτα στο Βύρωνα με τους Ανατολικούς Ποδηλάτες -Δράση ενημέρωσης για Βιώσιμη Κινητικότητα και Βιώσιμο Υμηττό - Συνάντηση Πύλη Παν/πολης, Ούλωφ Πάλμε στις 17.30

ΤΡΙΤΗ 22/9
Λόγω της προκήρυξης πρόωρων εκλογών και κλείσιμο της Βουλής αναβάλλεται η δράση αποκλεισμού του parking της Βουλής. Αποφασίστηκε τελικά να γίνει μία «προεκλογική Ποδηλατική συγκέντρωση» στο Σύνταγμα (μπροστά στη Βουλή) στις 18.30, με δράσεις (μοίρασμα κειμένων κ.α.) και χάπενινγκς που θα συζητήσουμε-αποφασίσουμε.
Παρουσιάστηκαν τα δύο κείμενα για την Ποδηλατοπορεία και την Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας – θα ολοκληρωθούν μετά από μικροδιορθώσεις.
Παρουσιάστηκε η πρόταση για την αφίσα – θα είναι έτοιμη στις επόμενες ημέρες.

2) Συζητήθηκε η πιθανότητα να ετοιμαστεί ερωτηματολόγιο (θα ζητηθεί και η συνεργασία των συλλογικοτήτων ΠΕΖΗ και ΕΠΙΒΑΤΗΣ) που θα αποσταλεί στα κόμματα για να ενημερωθούμε για τις θέσεις τους για το Ποδήλατο και τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα. Θα γίνουν κάποιες επαφές και θα έχουμε νεότερα τις επόμενες ημέρες.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
HillONE
Απών/απούσα

Η συγκέντρωση στις 22/9 στις 18.30 στο σύνταγμα θα συνδυαστεί με αυτήν εδώ φαντάζομαι ετσι?

http://protovoulia-agona.blogspot.com/2009/09/229-630.html

contact