Πρακτικά Συνέλευσης 20 Ιανουαρίου 2010

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

Στη συνέλευση της 20/1 συζητήθηκαν:

1. Συμπεράσματα από την ποδηλατοπορεία.
Η συμμετοχή κρίθηκε πολύ καλή. Όμως ήταν ''άτονη" χωρίς συνθήματα και πλάκα. Όταν χωρίστηκε (προς Πεδίο Άρεως και Καστρί) δεν είχαν κανονιστεί υπεύθυνοι μπροστά και πίσω με αποτέλεσμα να πάνε γρήγορα και να "αραιώσουν'' αφού δεν γίνονταν οι απαραίτητες στάσεις. Κρίθηκε θετικά η άνοδος στο Καστρί με 200-300 ποδηλάτες. Στην αρχή, λόγω μη καλής οργάνωσης είχαμε κάποια αμάξια μέσα στην πορεία. Με τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τους φίλους ποδηλάτες εξοφλήθηκαν παλιότερα χρέη, η αφίσα και έμειναν στο ταμείο 261 Ευρώ. Για καλύτερη προετοιμασία των επόμενων ποδηλατοπορειών αποφασίστηκε να βγούν σχετικά κείμενα, να διερευνήσουμε την αντικατάσταση των σημαιών με γιελεκα για τους μπρός και πίσω της πορείας και την χρήση πλακάτ.

2. Συνάντηση με πρωθυπουργό
Ενημερωθήκαμε από φίλο για την σχετική συζήτηση (δες και ιστοσελίδα). Για καλή ενήμερωση, προβολή και διεκδίκηση των αιτημάτων μας αποφασίστηκε να γραφεί ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τον τύπο. Ανέλαβαν τρια άτομα από τη συνέλευση να την ετοιμάσουν.

3. Η ιστοσελίδα θα αναβαθμιστεί προς το τέλος του μήνα. Ανέλαβαν μερικοί φίλοι.

4. Για την κοινή δράση προς τον ΟΣΕ, για να μπαίνουν τα ποδήλατα στους συρμούς, έχουν ανταποκριθεί 3 πόλεις και περιμένουμε κι' άλλες. Προτείνουμε κοινή μέρα διαμαρτυρίας τις 20/2.

5. Ενημερωθήκαμε ότι οι Νότιοι Ποδηλάτες πρόκειται ν ενεργοποιηθούν πάλι. Όσοι ενδιαφέρονται ας το έχουν υπόψη τους.

6. Επειδή η δοκιμαστική περίοδος του ΗΣΑΠ τελειώνει αρχές Φλεβάρη είπαμε να επικοινωνήσουμε για να ΄ζητήσουμε να συνεχίσει η ελεύθερη είσοδος όλες τις ώρες

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
logon
Εικόνα logon
Απών/απούσα

Ένα βήμα ακόμα μπροστά.

nireasx
Απών/απούσα

Θα ήθελα να ρωτήσω αν συντάχθηκε η ανοιχτή επιστολή και που μπορώ να την βρω για την προωθήσω κι εγώ με e-mail σε γνωστούς και φίλους.

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει ενδιαφέρον για την διαμαρτυρία προς τον ΟΣΕ για τις 20/2 και από άλλες πόλεις; Πως μπορώ να ενημερώνομαι και γι αυτό το θέμα;

Μάνος