Συνέλευση 21/1/2009

17 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

- ΥΠΕΧΩΔΕ-άξονες
Την περασμένη εβδομάδα έγινε εκ νέου συνάντηση μεταξύ της ομάδας των αξόνων και του ΥΠΕΧΩΔΕ με θέμα τη μελέτη κατασκευής του άξονα βορράς-νότος. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ενώ συζητείται και η μελέτη εφικτότητας για όλο το προτεινόμενο δίκτυο.

- Πλαίσιο συζήτησης στο forum
Καταλήξαμε στους ακόλουθους κανόνες για τη λειτουργία του forum:

- Δεν προσβάλουμε άλλα άτομα και δεν αναφερόμαστε εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων μέσω του forum χρησιμοποιώντας την ανωνυμία που μας δίνει το ψευδώνυμο μας.

- Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνυμάτων εμπορικού-κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο site, πέρα από την δημοσίευση αγγελιών από ιδιώτες σχετικά με την αγορά και τη ζήτηση ποδηλατικού εξοπλισμού.

- Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση μηνυμάτων που δημιουργούν νομικό πρόβλημα στο site και θέτουν σε κίνδυνο τη συνέχιση της λειτουργίας του.

Για την διαχείριση μηνυμάτων που αντιβαίνουν τους παρακάτω κανόνες θα φτιάξουμε έναν λογαριασμό στο site με username «podilat-iss-es».

- podilartes
Έγινε εκτενής συζήτηση με εκπροσώπους από τους podilartes, σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδας τους και τους στόχους που έχουν. Αποφασίσαμε να ανέβει ένα κάλεσμα στο site (http://www.podilates.gr/node/3436 ) για νέα άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα, το οποίο θα λινκάρουμε και σε ένα banner στο πρωτοσέλιδο (το banner θα το φτιάξουν οι podilartes και θα μας το στείλουν).

- Εαρινό πρόγραμμα (ημερίδα)
Η ημερομηνία διοργάνωσης της ημερίδας μετατέθηκε για το σ/κ 7-8/3, γιατί 28/1-1/3 είναι η τελευταία Κυριακή της αποκριάς, κάτι το οποίο δεν είχαμε υπολογίσει. Οι πόλεις από τις οποίες ήδη έχουμε πάρει μια θετική απάντηση σχετικά με την συμμετοχή τους είναι οι ακόλουθες: Πάτρα, Γιάννενα, Ηράκλειο, Σπάρτη, Ν. Μάκρη, Καρπενήσι, Κόρινθος, Μυτιλήνη, Ρέθυμνο.

Πρέπει να ενημερώσουμε μέσω της λίστα της ΠΠ (Πανελλαδικη Ποδηλατοπορεια) και τηλεφωνικά τις πόλεις που ήδη έχουμε μιλήσει σχετικά με την αλλαγή της ημερομηνίας και να επικοινωνήσουμε και με τις υπόλοιπες που δεν έχουμε μιλήσει ακόμα (σίγουρα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καλαμάτα, Κ. Βούρλα).

Την Κυριακή 8/3 στόχος μας είναι να μαζευτούν οι 4 ομάδες (βόρειοι, νότιοι, ανατολικοί και δυτικοί ποδηλάτες) της Αθήνας και να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την Αττική και για την διοργάνωση τοπικών ποδηλατοπορειών στα μέρη τους.

- site
Σχετικά με την ονοματοδοσία σελίδων (URL path settings) και αρχείων που ανεβαίνουν από εμάς στο site καλό θα είναι να ακολουθείται η μορφή:

Xarakthristiko_onoma_dd_mm_yy (όπου dd_mm_yy -> ημερομηνία)

Όλα χωρίζονται με κάτω παύλες (underscores) μεταξύ τους, π.χ.

Panelladikh_podhlatop_06_04_2008
Hmera_xoris_21_09_2008
Podhlatop_foto1_10_11_2006

---------------------------------------
Είχαμε μια πρόταση για συνέντευξη από την τηλεοπτική εκπομπή του Φυντανίδη και ανέλαβε να πάει κάποιος. Επίσης στην συνάντηση για τον Ελαιώνα είπε ότι μπορεί να πάει κάποιος (παλιότερα είχαμε πραγματοποιήσει και ποδηλατοπορεία στην συγκεκριμένη περιοχή, βλέπε http://podilates.gr/podhtoporeia_elaionas_13/4/2008). Για την συνάντηση της επιτροπής ελεύθερων χώρων δεν δήλωσε κάποιος προθυμία να παραστεί. Επίσης αποφασίσαμε να σταλεί ένα κάλεσμα για την πορεία που θα γίνει στις 24/1 για τον τραυματισμό της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
tomac4
Απών/απούσα

ποιος θα παει για συνεντευξη??????

skywalker
Απών/απούσα

Πηγε ο Κωστας...(μαλλον δεν τον ξερεις)!

tomac4
Απών/απούσα

καλημερα κιολας βαγγελη!!!! απλα ρωτησα γιατι θα επρεπε να πει καποιος να τα
λεει και να ξερει τι γινεται γενικοτερα... με καταλαβαινεις πιστευω...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

http://www.podilates.gr/node/3470
4 μέρες μετά

- Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνυμάτων εμπορικού-κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο site,
αυτό είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί
μιας και όταν προτείνω κάτι παρόλο που ίσως να είμαι από τους λίγους που έχω πει δες τι έχει το ποδηλατάδικο της γειτονιάς σου και πες μας να σου προτείνουμε
πέραν αυτών αν είναι να προτείνουμε κάποια ποδήλατα
πχ λέω εγώ πάρε το τάδε fidusa
αν με ρωτήσει από που θα το πάρω... τι θα πω??
ε δεν μπορώ απαγορεύεται από τους κανόνες του forum :D
και θα ισχύσουν και οι ίδιες απαγορεύσεις για τα site του internet?
το ίδιο θα ισχύσει για τους φίλους του ποδηλάτου που φέρνουν κάποια πράγματα από Γερμανία ...κατά κύριο λόγο πέταλα ποδηλάτων ???? (χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό)

αυτά φιλικά
πέτρος

skywalker
Απών/απούσα

Το να προτεινεις ενα μαγαζι επειδη εσυ το θεωρεις καλο, αυτο δεν θεωρειται απαντηση με κερδοσκοπικο χαρακτηρα. Αν ομως μπει ενας νεος user και πει οτι πουλαει 100 ζαντες, αυτο ειναι μεμπτο. Τωρα θελουμε να πιστευουμε και στο αγαθο των προθεσεων των χρηστων μας και δεν μπορουμε να ξερουμε προσωπικα στοιχεια για τον καθενα (π.χ. αν αυτος προτεινει ενα συγκεκριμενο ποδηλαταδικο επειδη το εχει ο ιδιος ή επειδη βγαζει ποσοστα απο τη διαφημιση).

Επισης ουτε η πωληση των πεταλων απο τους Φιλους του Ποδηλατου θεωρεται κερδοσκοπικου χαρακτηρα και εξηγουμαι:

Οι Φιλοι αποτελουν μια ομαδα που στηριζει εδω και παρα πολλα χρονια τη χρηση του ποδηλατου. Απο την πωληση των πεταλων κρατανε ενα μικρο ποσο για το ενοικιο που πληρωνουν για το χωρο που μαζευονται (κατι το οποιο ειναι γνωστο, δλδ το λενε οτι το κρατανε αυτο το ποσο). Επισης οι Φιλοι δεν ειναι μαγαζι και τις μαζικες παραγγελιες τις κανουν για να εξυπηρετηθουν πολλα ατομα και να μειωσουν τα μεταφορικα εξοδα. Ακομα και τα πεταλα τις περισσοτερες φορες τα παρηγγειλαν επειδη υπηρχε ζητηση και σε τριτα ατομα εδωσαν οσα τους περισσεψαν. Αυτο δεν σημαινει επ' ουδενι οτι οι Φιλοι αποτελουν την "εξαιρεση του κανονα", απλα τυγχανει να γνωριζουμε πολυ καλα την συγκεκριμενη ομαδα και ξερουμε οτι τα κινητρα τους (οσον αφορα την πωληση των πεταλων) δεν ηταν κερδοσκοπικα.

Εχουμε συζητησει αρκετα (η πραξη θα το δειξει) γι αυτους τους κανονες οι οποιοι φτιαχτηκαν κατα κυριο λογο για ακραιες περιπτωσεις, οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

οκ απλά καλό θα ήταν να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα
και όπως είπα δεν έχω πρόβλημα με τους φίλους ούτε με νοιάζει αν βγάζουν ή όχι :D
απλά ανάφερα σαν υπαρκτό παράδειγμα :D

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@skywalker

- Δεν προσβάλουμε άλλα άτομα και δεν αναφερόμαστε εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων μέσω του forum χρησιμοποιώντας την ανωνυμία που μας δίνει το ψευδώνυμο μας.

http://www.podilates.gr/node/3470
4 μέρες μετά
και αυτό

έχεις να πεις κάτι?

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

......

skywalker
Απών/απούσα

Ασχολησου λιγο και με κατι αλλο και ασε το site να "αναπνευσει". Ξεκινα απο το να μην προσβαλεις εσυ τους αλλου πρωτα. Οι κανονες επισης δεν εχουν αναδρομικη ισχυ (δεν θα ψαξουμε 3 ετών posts), αλλα και ουτε θα καθομαστε να διαβαζουμε posts σεντονια για να δουμε τι ειπε η Μαρια στον Κωστα, ο Γιωργος στον Πετρο και μετα νας τους μαλωσουμε ή να τους τιμωρησουμε. Επισης μην μας υποδεικνυεις τι πρεπει να κοιταμε και τι οχι. Οταν εσυ ηδη εχεις προσβαλει καποιον δεν εισαι και στην καλυτερη θεση για να το κανεις αυτο! Οπως σου ειπα τους εχουμε συζητησει αρκετα τους κανονες και αν ποτε χρειαστει (ελπιζουμε πως οχι) θα τους εφαρμοσουμε.

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

Ναι ρε αρχηγε...
Υπάρχουν τοσα που τρεχουν για να ασχοληθούμε...

Αστο!!

Nefeli (χωρίς επαλήθευση)

Και θα το αιτιολογήσω αμέσως αυτό που λέω!! Πριν λίγες μέρες (2-3μερούλες δηλαδή!) Ο πλανητάκος μας, έβαλε ένα thread περί κηπουρικής, που ενδιέρφερε όπως έλεγε όσους ασχολούνται με την κηπουρική! Ελά όμως που για κάποιους γνωστούς λόγους δεν απαντήθηκε!! Αφού το άτομο αυτό θέλει να έχει πάντα στραμμένους τους προβολείς στο άτομο του ακόμα κιαν....τον βρίζουνε όλοι μαζί, (αυτό κι αν είναι σαδομαζοχιστική ανωμαλία!) σκέφτηκε κάτι ακόμα πιο σατανικό!!! Εφτιαξε ένα άλλο blog παίρνοντας σαν αφορμή ένα λάθος του Μel και του την είπε κανονικά!!! Εγώ, σαν πανηλίθια που είμαι αντί να τον αγνοήσω κανονικά και να περάσει κι αυτό παρ' ελπίδα το thread, στα αζήτητα, του την είπα η βλαμμένη!! Ετσι όχι μόνο στράφηκαν και πάλι όλα τα φώτα πάνω του αλλά κάποιος άλλος ψάρωσε τελείως, και του αφιερώθηκε και άλλο ένα thread, αφιερωμένο με αγάπη στον γλυκήτατο plannet!! Απόλαυσε εχτες μπουγαδοκέφαλος δύο thread στο ονομά του!!Είναι να μην ζογαδιάζομαι η γυναίκα!!! Και λέω, αν όλοι εμείς οι ακόμα πιο ανεγκέφαλοι από τον ανασφαλή plannet που θέλει όλοι να μιλούν γι αυτόν ακόμα και αν τον βρίζουνε, τον αγνοούσαμε απλά Α Π Λ Ο Υ Σ Τ Α Τ Α και αν είτε έγραφε είτε όχι ηταν το ίδιο και το αυτό, καισυνεχίζαμε την συζητησούλα μας την ωραία αγνοώντας τα off topic του plannet, Θα ξεκουμπιζόνταν ή δεν θα ξεκουμπιζόνταν σε λιγάκι? Γι αυτό καλύτερα πείτε πως θα έχουν συνέπειες αυτοί που δίνουν σημασία και συνέχεια σε ότι λέει ο plannet κι οχι στον ίδιο!!Εμεις την κάνουμε την ζημιά!!! Ο Plannet στρογγυλοκάθεται και απολαμβάνει. Το είπε το ίδιο και άλλος και αλλος εκτός από εμένα αλλά ποιος ακούει; Εχτες ο ίδιος ο plannet μου έστειλε στο προσωπικό μου email ένα λινκ, στο οποίο ο ίδιος πρότεινε να δημιουργηθεί ειδικό blog για να του...την λένε και να ξεσπούν σε αυτόν!!! (1/9/2008 το συγκεκριμένο link) Eίναι σχιζοφρένεια, ή δεν είναι; Συγνώμη για το....σεντόνι που σας παραθέτω αυτή τη....τραγική στιγμή του site, αλλά καλό δεν είναι να σκεφτόμαστε και τις δικές μας ευθύνες για την πλανητική επίδημία:::

skywalker
Απών/απούσα

Προσπαθηστε ολοι οι χρηστες να σεβεστε τους υπολοιπους εδω μεσα. Θελω να πιστευω οτι κοινος στοχος ολων ειναι η προωθηση της χρησης του ποδηλατου και η δημιουργια και επικοινωνια μιας ποδηλατικης κοινοτητας. Οι κανονες λειτουργιας του forum πιστευουμε βοηθουν προς αυτην την κατευθυνση, ειδικα απο τη στιγμη που ηδη υπαρχουν 2000+ εγγεγραμμενοι χρηστες. Επισης μονο ενα 10-20% αφιερωνουμε απο τον χρονο μας σαν ομαδα στο site. Ολο τον υπολοιπο χρονο εχουμε επικοινωνια με φορεις, οργανωνουμε εκδηλωσεις, σχεδιαζουμε αφισες, κανουμε συνελευσεις κ.α. Δεν θελουμε να δημιουργουνται προβληματα με το site και μεταξυ των χρηστων γιατι δεν εχουμε και τον χρονο να ασχολουμαστε (ειμαστε εργαζομενοι, φοιτητες, εχουμε οικογενεια...). Δεν ειμαστε επαγγελματιες συνδικαλιστες του ποδηλατικου χωρου! Απλα βοηθαμε στην προωθηση της χρησης του!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@skywalker
ναι ε?
για πες μου ρε κάτι
αν εσύ είχες ακούσει τις προσβολές και την ειρωνεία που έχω ακούσει εγώ τι θα έκανες και τα έχω ακούσει πολύ πριν πω οτιδήποτε σε κάποιον

σε κάποια φάση σου είχα στείλει mail αλλά δεν ήθελες τότε να ασχοληθείς

αλλά καταλαβαίνω πλέον ότι σου είναι δύσκολο μιας και είσαι ανάμεσα από τους φίλους σου και το forum

βρε ναι ρε
εγώ θα σου πω τι θα κάνεις με το forum
λες και σου έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό και σου είπα κάντω έτσι κάντω αλλιως
τεσπα

όσο για τους κανόνες εγώ προσωπικά δεν τους χρειάζομε :D

αν θέλεις και μου υποσχεθείς πως θα διαβάσεις ότι θα σου γράψω μπορώ να σου αποδείξω ότι έχεις άδικο θα προτιμούσα να μου πεις όχι βέβαια :D

skywalker
Απών/απούσα

Σου ειχα αναφερει τοτε να μου πεις οτι εχεις να μου πεις μεσω mail. Εσυ ηθελες να μιλησουμε τηλεφωνικα, κατι το οποιο δεν δεχτηκα (μην παραποιεις τα γεγονοντα σε παρακαλω και γραφεις οτι δεν ηθελα να ασχοληθω).

Δεν μου κανει εντυπσωση παντως που σε τοσα πρακτικα και αποφασεις που εχουμε ανεβασει εσυ βρηκες να σχολιασεις μονο τους 3 κανονες που βαλαμε για το forum!

Το mail μου ειναι ανοιχτο να μου στειλεις οτι θελεις και εγω διαβαζω ολα τα μηνυματα που ερχονται. Ελπιζω να σε καλυψε η απαντηση μου!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

δεν είναι η πρώτη φορά που έβαλα thread και δεν ασχολήθηκε κανείς
και ισχύουν αυτά που λες
γιατί δεν μπαίνω σε ένα ήδη υπάρχον για να τραβήξω πιο εύκολα τα φώτα της δημοσιότητας
το thread απαντηθεί δεν απαντηθεί δεν με νοιάζει εγώ το ακούσα στο ράδιο και απλά το έβαλα
έχεις σκεφτεί ποτε ότι μπορεί να μην είναι τα πράγματα όπως στα έχουν περιγράψει
και αυτό μπορώ να στο αποδείξω
όλοι λένε το πόσο πωρωθώ τα fidusa
όταν πρωτομιλήσαμε θυμάσαι τι σου είπα??
πάρε giant δεν σου ανάφερα καν τα fidusa
και όχι μόνο αυτό αλλά προσπάθησα τηλεφωνικά χωρίς καν να έχω λόγους να σώσω την Ντακότα σου
θυμάσαι η ξεχνάς εύκολα
και όλα αυτά γιατι μου είχες πει πως ζωρίζεσε οικονομικά
τι μαλακάς που είμαι
αντι να πώ ότι οι περισσότεροι "φίλοι" σου πάρε ένα super wow ποδήλατο
βλέπεις όταν πληρώνει άλλος είναι εύκολο να αγοράζεις super wow ποδήλατα
περίμενα από σένα λίγο παραπάνω λογική
:D
όσο αφορά τον mel το έχω ξαναπεί δεν έχω πρόβλημα με το παίδι σοβαρέψου επιτέλους
εδώ δεν την λέω πια σε άτομα που θα είχα λόγο να την πω
όσο για τα thread
πάντα λέω αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις τον βιασμό κάτσε και απόλαυσε τον :D

2 Link σου έστειλα
και το δεύτερο το σημαντικό δεν έκατσες καν να το διαβάσεις
δεν πειράζει καλή καρδιά :D

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@skywalker
είπες δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον καθένα
και σου είπα άσε θα λύσω μόνος μου τα προβλήματα :D
όντος προτίμησα την τηλεφωνική επικοινωνία :D

contact