αλλαγη ελαστικων και ταχυτητων

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
geatle
Απών/απούσα

αποφασισα να αλλαξω τα λαστιχα καθως δεν βολευουν αυτα που εχει για το ποδηλατο μου για μετακινηση στην πολη αλλα και τις ταχυτητες γιατι χρειαζομαι μια πιο σκληρη.

καταρχας το ποδηλατο μου ειναι αυτο: http://www.idealbikes.net/?section=1771&language=el_GR&itemid1494=1939&detail1494=1 αλλα μην δινεται και πολυ σημασια στα περιφερειακα διοτι απο'τι βλεπω εχει γινει απατεωνια και δεν φοραει αυτα που φενονται στην φωτογραφια.
τι λαστιχα μπορω να βαλω? ξερω οτι δεν ταιριαζουν ολα αλλα πως να ξερω για τι μεγεθος να κοιταξω. κατι διαβασα οτι στα περισσοτερα ποδηλαταδικα τα εχουν καιρο στις αποθηκες. που να κοιταξω για καλα λαστιχα?

και το δευτερο ειναι οτι θελω να αλλαξω της πισω ταχυτητες. αφου σαν mountain εχει μεγαλα γραναζια και δεν με βολευουν οταν θελω να τρεξω λιγο παραπανω. εχετε να μου προτεινεται κατι ?

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
xifias
Απών/απούσα

welcome στο κοσμο της αεναης επενδυσης.

λοιπον.λαστιχο δρομου υποθετω?πολλες επιλογες απο 10 ευρω με σαμπρελα περιπου.διαστασεις 26 επι 1,90 η 1,75 η 1,50 μπαινει σχεδον σιγουρα.οσο πιο μικρο το δεκαδικο τοσο πιο στενο.

ταχυτητες,λεει οτι εχεις 7 με 14 το πιο μικρο.αν εχεις βιδωτο ελευθερο δεν βγαινει μικροτερο γραναζι.αν εχεις κασσετα βγαινει ως 11 ευκολα.θα σου παει κανα 12αρι ευρω.

αλλιως θα χρειαστεις μεγαλυτερα δισκακια μπροστα,πχ +2-3 δοντια σε καθε δισκακι,λιγο πιο ακριβη μετατροπη αφου ισως χρειαστει κ αλυσιδα.ρωτα ομως δε χανεις τπτ.

geatle
Απών/απούσα

ναι συγνωμη επρεπε να αναφερω οτι θελω λαστιχο για mountain. δηλαδη που και που παω σε χαλικοδρομο και για τα πεζοδρομια βολευει. απλα θελω πιο στενο.

οσο για τις ταχυτητες το να μεγαλωσω τις μπροστα δεν ειναι κακη ιδεα. μιαw και την αλυσιδα δεν την λες τεντωμενη

επισης επειδη ειμαι ασχετος δεν επιασα και πολλα απο αυτα που ειπες. μπορεις να μου τα εξηγεις περισσοτερο ?