Αλλαγή φρένων IDEAL ZIG ZAG 02 2010

12 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
digidtps
Απών/απούσα

Χρειάζομαι για ακόμα μια φορά τα φώτα σας. Θέλω να αλλάξω τα φρένα στο ποδήλατο μου ideal zig zag 02 2010 με υδραυλικά. Έχω ρωτήσει σε ποδηλατάδικο με κόστος όπως μου είπαν περίπου 200 ευρώ.
Κάτι μου είπαν για τις Avid αλλά πριν κάνω οτιδήποτε πρέπει να μορφωθώ :)

Τα χαρακτηριστικά του Zig Zag είναι αυτά. http://www.idealbikes.net/?section=1734&language=el_GR&itemid1494=1835

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Mountaineer
Απών/απούσα

μήπως δε σε συμφέρει να τα αλλάξεις...; στη θέση σου θα πούλαγα το Zig-Zag όπως είναι και θα συμπλήρωνα τα χρήματα που θα έδινα για φρένα για να πάρω το Hillmaster ή το Boommax, που είναι καλύτερα σαν σύνολο από το ZigZag.

Υπάρχουν βέβαια κι οι αγγελίες που μπορεί να βρεις μεταχειρισμένα υδρ.δισκόφρενα. Avid και Shimano είναι μια χαρά.

bullgr
Απών/απούσα

Όντως δεν συμφέρει... Είχα ρωτήσει και εγώ για το δικό μου.

Η αλήθεια είναι πως τα εξαρτήματα ενός ποδηλάτου πρέπει να συμβαδίζουν μεταξύ τους από άποψης ποιότητας...

Εάν ένα εξάρτημα είναι "κορυφή", δεν θα μπορείς να το εκμεταλλευθείς στο έπακρο λόγω αδυναμίας των υπολοίπων εξαρτημάτων που δεν μπορούν να "ακολουθήσουν".

digidtps
Απών/απούσα

Παίδες με συμφέρει γι αυτό και το ανέφερα αλλιώς όντως θα πήγαινα από την αρχή σε κάποιο άλλο :)
Άρα κάνω έρευνα προς Avid και Shimano μεριά...

Mountaineer
Απών/απούσα

τότε δες και Hayes. Είναι επίσης καλά.
Δική σου η τσέπη δική σου κι η επιλογή!

GiannisMaurokouk
Απών/απούσα

ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ 60% ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ SITE BIKE-CENTER.GR ΤΑ SHIMANO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΙG ZAG 01. Κανουν 90€ μπρος πισω χωρις δισκους αλλα επειδη η ποδηλαταρα μας(αριστη 100% για τα λεφτα του)εχει compact φρενα κ ταχυτητες θα χρειαστεις μανετες ταχυτητων.στα 90€ συμπεριλαμβανονται μονο οι μανετες των φρενων και οχι των ταχυτητων να το link: http://www.bike-center.gr/product_info.php?cPath=144&products_id=4598&os...

GiannisMaurokouk
Απών/απούσα

Φιλε zig zaga 02 κανει καπια κρακ...κρακκ.... ο δισκοβραχιονας(πεταλιερα)αμα εχει να λαδοθει πολυ καιρο εσενα;;; Γιατι εμενα απο την μερα π το πηρα μετα απο ενα μηνα σκληρης,καθημερινης χρησης το εκανε. μετα απο 1μιση μηνα το ανακαλυψα κ του εβαλα λαδι....Για 1-1μιση μηνα ημουν οκ μετα ξανααρχησε κ βαριεμε να το λαδοσω...... αλλα θα το κανω αυριο Κυριακη!!

GiannisMaurokouk
Απών/απούσα

Εβαλα shimano m575 στο zig zag 02 μου απο to bike-center.gr σε ολα τα χρωματα(πρωσοπικα πηρα white-gold limited edition)στα 117 f/r πηρα παραπανω και τους λεβιεδες ταχυτητων επειδη στο zig zag εινα compact δηλαδη μαζι και μονο για v-brakes και ολο μαζι με τα μεταφορικα μου ηρθε 150€ Μ Ο Ν Ο ΑΠΟ ΤΟ CHAINSREACTIONCYCLES.COM EΚΑΝΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 170-180 Μ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΥΤΑ Π ΗΘΕΛΑ..... ΚΑΙ ΑΨΩΓΗ ΕΞΥΠΙΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ ΒΟΣΝΙΔΗ

andreas1327
Εικόνα andreas1327
Απών/απούσα

.. και εγώ είμαι πλέον ενός Zigzag '08 με αλλαγμένο δισκοβραχίωνα και μεσαίας τριβής (FC-M442) ήθελα να ρωτήσω πέρα από τα φρένα τι επέλεξες ώς χειριστήρια ταχυτήτων για 8άρα κασσέτα (HG30) που φοράει?

Ευχαριστώ

GiannisMaurokouk
Απών/απούσα

EGW PIRA TA ACERA SLM 360 SHIFTERS ME

deepbluee
Απών/απούσα

Φίλε γιάννη θέλω έχω κι εγώ το ίδιο ποδήλατο και θέλω να κάνω την ίδια αναβάθμιση.πως είναι το φρενάρισμα με την αλλαγή σε υδραυλικά δισκόφρενα? τι δισκόπλακες έβαλες?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

GiannisMaurokouk
Απών/απούσα

diskoplakes dn alla3a kratisa ts idies kata ta alla su protino ta m486 exoun ligi diafora st frenarisma pio efkoli exaerosi kai kanoun kai 30€ ligotera

contact