Αλλαγή πηρουνιού σε Ideal Pro Rider (2009) από RST σε SR Suntour

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mongouse
Απών/απούσα

Καλημέρα,μετά από έναν χρόνο πήρα την απόφαση να αλλάξω πηρούνι στο Ideal (Pro Rider 2009) μου.Υπάρχει όμως η εξής απορία.Το Ideal φοράει RST Gila Pro ML πιρούνι και θέλω να το αλλάξω με SR Suntour Epicon RLD 2011.Γνωρίζει κανείς να μου πει αν αυτό το πιρούνι ταιρίαζει στο ποδήλατό μου?

Σας στέλνω τα link με τα χαρακτηριστικά τους

http://www.rst.com.tw/ct/product/product2.jsp?id=PI1249538123490

http://www.srsuntour-cycling.com/SID=sice97c4f643a5d431fe89bc02db52b3/in...

Ευχαριστώ!!!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

αν το πάρεις στα 100mm θα είναι πολύ καλή επιλογή
είναι πολύ δυνατό πιρούνι το έχω δει στο κατάστημα του ποδήλατά μου και είναι και πολύ όμορφο και πολύ δυνατό

mongouse
Απών/απούσα

Στα 100mm θα το πάρω το βρήκα και σε καλή τιμή από e-bay 156 Euros
Αλλά δεν ξέρω αν κάνει για το ποδήλατό μου...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

κάνει
αφου δεν αλλάζεις την διαδρομή της ανάρτησης

βέβαια η ανάρτηση είναι για ποδήλατο 1000 ευρό και όχι 350 που είναι το pro rider
οπότε αν κατάλαβα καλά σιγά σιγά σκοπεύεις πλήρη ανανέωση στο ποδηλατάκι σου...?

mongouse
Απών/απούσα

Ακριβώς,αργότερα θα βάλω και δισκόφρενα.Αλλα για την ώρα χρειάζομαι ανάρτηση.Αυτό που δεν ξέρω είναι το Crown pitch και το steerer είναι διαφορετικά από το ένα πηρούνι με το άλλο,γι αυτό ρωτάω αν κάνει.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

το pro rider σου είναι σχετικά νέο να φανταστώ
2-3 ετών
οπότε κάνει δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα
βέβαια για καλό και για κακό ρώτα την ideal Που θα σε βοηθήσουν πιο σωστά
www.idealbikes.net
απλά να ξέρεις όταν θα έρθει η στιγμή να αλλάξεις φρένα θα πρέπει να βάλεις και τροχούς και σύστημα ταχυτήτων οπότε θα αλλάξεις σχεδόν τα πάντα
:D

mongouse
Απών/απούσα

Αυτό που λες το γνωρίζω και μάλιστα η αλλαγή φρένων στοιχίζει 300 Euro περίπου για το ποδήλατο μου.Αυτη τη στιγμή φοράει V-brakes της Deore δεν ξέρω ποια ακριβώς αλλά είναι πόλύ καλά μέχρι στιγμής.Επειδή όμως το ποδήλατο το έχω έναν χρόνο μόνο λέω να το κρατήσω για κανα δυο χρόνια ακόμη και μετά βλέπουμε ανάλογα με τα οικονομικά αν θα πάρω καινούριο ή αν θα κάνω αναβάθμηση. Νομίζω όμως για την ώρα χρειάζομαι πηρούνι γιατι άρχισα να πηγαίνω μονοπάτια και είναι αρκετα βασικό πιστεύω.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

η epicon είναι με v-brake pivots???

mongouse
Απών/απούσα

Ναι η Epicon είναι με V-brakes.Πήρα την Ideal και μου είπαν οτι κάνει για το ποδήλατό μου.Πριν από λίγο την παρήγγειλα...Σε ευχαριστώ πολύ.Με βοήθησες πραγματικά.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

άρα είναι 2009 Μοντέλο
πολύ καλή επιλογή
ουσιαστικά είναι κοντά στα 2 κιλά
αλλά είναι για freeride χρήση
και αντέχει πολλά

άντε περιμένουμε εντυπώσεις
:D

contact