Είναι μια κοπέλα στη δουλειά που είχε πάρει πέρυσι ένα ideal ergomax αλλά (όπως λέει) έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και είναι σε μια αποθήκη στο χωριό της.
Δεν πρόκειται να ασχοληθεί και αν το θέλω μου το δίνει 300€.
Ερωτήσεις:
1. Τα μεγέθη είναι τα ίδια για άντρες και γυναίκες; Το ποδήλατο της είναι large και το ύψος της 1,77 ενώ εγώ 1,78.
2. Πόσο πρακτικό είναι να κάνει άντρας ποδήλατο με γυναικείο σκελετό;
Η τιμή που μου το δίνει είναι πολύ καλή για ελάχιστα χρησιμοποιημένο ergomax αλλά πρέπει να πάω από το χωριό της. Πριν ξεκινήσω να το δω και να το δοκιμάσω θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να κάνω τόσα χιλιόμετρα.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
edit: ο πωλητής της είχε πει ότι είναι 48 μέγεθος
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Ίσα-ίσα, αν ποτέ μεταναστεύσεις στη Σκωτία δεν θα έχεις πρόβλημα να φορέσεις τις τοπικές παραδοσιακές φορεσιές.
......πέρα από αυτό της αισθητικής. Αν σου αρέσει εσένα το ποδήλατο πάρ' το.
Ρίξε μια ματιά μόνο στο μέγεθος
Εδώ http://www.idealbikes.net/?section=2150&language=el_GR&itemid1494=2243
στην καρτέλα "Πίνακας ύψους αναβάτη" θα δεις αν κάνει για το ύψος σου.
δεν υπάρχουν γυναίκεια νούμερα στην ideal
ακόμα και αυτά που γράφονται ως Lady έχουν ανδρικά νούμερα
οπότε αν είναι στο μέγεθος σου τότε οκ
... σε αυτό που λέει ο Πλάννετ....
Σε ελάχιστες μόνο μεγάλες μάρκες (εταιρείες) υπάρχουν όντως γυναικεία ποδήλατα. Σχεδιασμένα για τον γυναικείο σωματότυπο. Είναι ελάχιστες οι εταιρείες, ελάχιστα και συχνά high end τα μοντέλα των ποδηλάτων (αφορούν γυναίκες αθλήτριες που ψάχνουν το +0,1464% για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους).
Απο κει και πέρα, υπάρχουν οι σκελετοί "low pass".
Εδώ στο Ελλάντα τους βαφτίσαμε "γυναικείους" και ξεμπερδέψαμε.
Απλά οι σκελετοί αυτοί έχουν εκείνο το χαμηλό "κόψιμο" με κλήση... αντί του οριζ΄ντιου σωλήνα.... ώστε να τους καβαλάς "από μπροστά" χωρίς να σηκώνεις το πόδι σαν τον Τσακ Νόρρις στη "θανατερή" του κλοτσιά....!!!!
ελπίζω να μην τιθεται θεμα ανδρισμου με το γυναικείο ποδήλατο
Αντίθετα θα ελεγα πως ο ανδρισμός κινδυνευει λιγότερο γιατι δεν ειναι οριζόντιος σωλήνας στο σκελετο
και γλιτωνεις και μερικές χαζες τουμπες ξεκαβαλήματος
Το κοψιμο του σκελετου για μενα ειναι θεμα αισθητικης
σου αρεσει ή δεν σου αρέσει
απλο