Λοιπόν,
Έχοντας ένα subάκι της scott full deore και 32άρι λάστιχο, ξεκίνησα πριν κάνα 2μηνο να γράφω χιλιόμετρα... 40-50 ανά βόλτα, 3-4 φορές τη βδομάδα...
Έτσι, μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισα να βάλω πιο "κουρσο-εξοπλισμό" για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη!
1ο βήμα: Έβαλα 28άρι λάστιχο (φοβήθηκα το 25άρι, το πλάτος της ζάντας μου φαίνεται πως δεν το παίρνει, για 23 με τίποτα)
Αποτέλεσμα: πολύ πιο άνετη κύλιση, μεγαλύτερη ταχύτητα με λίγους παραπάνω κραδασμούς όμως... αλλά άξιζε!
2ο βήμα: Βρήκα από συμφορουμίτες σειρά 105, βραχίονα, μπρος-πίσω ντεραγιέ, κασέττα 11-25, αγόρασα ειδικά tiagrα 2x10 χειριστήρια για fitness με road εξοπλισμό και την Παρασκευή το στήνω!
Το κύριο αποτέλεσμα που αναμένω είναι στο γρανάζωμα... Από 26/36/48 με 11-32(τα οποία μεγάλα γρανάζια έχουν καιρό να χρησιμοποιηθούν, δεν κινούμαι σε ανηφόρες, δεν τα χρειάζομαι) πάω σε 39/53 με 11-25!
Θα ήθελα να ρωτήσω τι άλλες αλλαγές (θετικές ή και αρνητικές) να περιμένω.
Ευχαριστώ
Αλήθεια ποιο sub έχεις. Να κάνω μια υπόθεση βάσει των στοιχείων που δίνεις για sub 10 2009 ή ποιο καινούριο?
Πιστεύω ότι το βασικό στήσιμο του συγκεκριμένου ποδηλάτου είναι τέτοιο που σηκώνει μετατροπές και “προσωποποίηση” δηλαδή προσαρμογή βάσει της προσωπικής χρήσης που κάνει ο καθένας.
Για παράδειγμα, εσύ θέλεις μεγαλύτερες αποστάσεις και πάς στη λύση που περιγράφεις, εγώ στο δικό μου sub που ήθελα καθαρά commuter χρήση, απλά αντικατέστησα τον τριπλό δισκοβραχίονα με μονό 42άρι και τώρα θα αλλάξω την πίσω 8αρα κασέτα από 11-32 σε 11-28, σκεπτόμενος με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ.
Δεν έχω την εμπειρία να σου πω τι άλλο να περιμένεις από την αλλαγή αλλά σίγουρα θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το κλασικό τρέκινγκ στήσιμο της μετάδοσης που έχουν αυτά τα ποδήλατα εξ’ αρχής δεν είναι ίσως και η καλύτερη επιλογή.
Με το καλό η μετατροπή και εύχομαι να σου βγει το αποτέλεσμα που περιμένεις.
p.s. Αν έχεις σκοπό να δώσεις κάποια από τα deore που θα βγάλεις και κυρίως ότι αφορά τη μετάδοση πίσω, στείλε μου σε παρακαλώ ένα p.m.
Έχω το 40 του 11, του έβαλα deore από την αρχή... Είχα βρει τρομερή προσφορά (520€ full deore και xt rear derailleur!!!) από ένα κατάστημα στη Γερμανία, το πήρε φίλος μου και μου το έστειλε!
Έχω παρακολουθήσει τις αλλαγές που κάνεις στο sub σου Vasscott.
Κ εγώ πιστεύω ότι είναι ποδήλατο που το κάνεις ό,τι θες!
Μόλις κάνω την αλλαγή θα πω εντυπώσεις!
To 53αρη τσαμπα τον βαζεις, καλυτερα να επαιρνες
cyclocross δισκοβραχιωνα 36/46. Αν δεν κανεις
ανηφορες εισαι οκ αλλά οποτε κανεις θα ζοριστεις
αρκετα.
Καλυτερα να αλλαζες τροχους σε πρωτη φαση.
Για τους τροχούς συμφωνώ, αλλά είχα κάτι θεματάκια με το πλάτος του άξονα πίσω και δεν ήταν σίγουρο ότι θα ταίριαζαν κάτι fulcrum, γι' αυτό δεν προχώρησε... Είναι στο πρόγραμμα, αλλά από μαγαζί επί τόπου για να δω εάν ταιριάζουν!
Για τον 53άρη είμαι σίγουρος! Ώρες ώρες το 11x48 δεν μου αρκεί και ανηφόρες πραγματικά δεν βρίσκω! Για τα cyclocross έχω να πω τα καλύτερα, αλλά άλλη η χρήση που κάνω εγώ!
βασικά εκτός από βάρος δεν θα κερδίσεις και πολλά
αν τα πάρεις να ετοιμάζεσαι σε λίγο καιρό να αλλάξεις και σκελετό
οπότε μην πετάς τα παλιά σου ανταλλακτικά
ο 53 είναι όντως μεγάλος καλύτερα σε 50ρι να πας
εγώ δεν θα αλλάζα τπτ εκτός αν τα βρήκες πολύ πολύ πολύ φτηνά
θα κρατούσα τα χρήματα για την νέα σου κούρσα
:D
Το κόστος βγήκε αρκετά χαμηλό, με την έννοια ότι είχα στο μυαλό μου να πουλήσω τα παλιά... Η διαφορά με αυτόν τον τρόπο είναι ελάχιστη, τα μόνα που στην ουσία έκαναν τη διαφορά ήταν τα tiagra 2x10!
Τώρα για κούρσα που λες, δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα, γι'αυτό και κάνω τις αλλαγές αυτές! Οπότε το να κρατώ τα μεταχειρισμένα 105 για την κούρσα που θα πάρω κάποτε, δεν μου κάθεται καλά! Και να πάρω σκελετό, θα θέλω και τροχούς (€€€) και τιμόνια drop και μανέτες κούρσας (€€€)...
Το σκεπτικό μου είναι:
i) κινούμαι σε ευθείες και μόνον...
ii) ο μεγάλος 48άρης δεν είναι αρκετός πια...
iii) χρησιμοποιώντας τον 39άρη δίσκο του 105 νομίζω ότι κάνω άνετα τις καθημερινές μετακινήσεις, δηλαδή η χρήση του commuter δεν χάνεται
ΑΡΑ εγώ νομίζω ότι μ'ένα μικρό κόστος, βελτιώνω τη συμπεριφορά του ποδηλάτου μου. Πάντα με γνώμονα τη χρήση που του κάνω!
δλδ πας με τεμπο 50 χλμ την ώρα????
όχι, όχι απλά τερματίζει συχνά πια... αυτό εννοώ "δεν είναι αρκετός"!
έχεις σκεφτεί ποτέ ότι έχεις λάθος στροφάρισμα???