Γεια σας παιδια,
Παλιος ποδηλατης που τωρα ξαναξεκιναω δυναμικα..
Έφτασε στα χερια μου ενα ολοκαινουριο ideal pro rider 2010 σε τιμη προκληση (250€). 2 θεματακια:
1) η αναρτηση ειναι η λεγομενη "αερος-λαδιου"? Πως συντηρειται, λαδωνεται κτλ? Σορυ αλλα πρωτη φορα παιρνω ποδηλατο με αναρτηση
2) θελω να βαλω πιο πλατια-χοντρα λαστιχα και να κρατησω αυτα που εχει απο τη μανα του για backup. Δεν το χρησιμοποιω στο χωμα αλλα επειδη εχω ενα θεμα με πεζοδρομια, ανωμαλιες στο δρομο κτλ θελω να του βαλω μεγαλυτερο λαστιχο. Γενικοτερα το νιωθω πιο καλα. Εχουμε καποια καλη-οικονομικη προταση για βροχη-πορεια-κακουχιες με ανεβοκατεβασματα κτλ? Και απο εξωτερικο αν ειναι, κανενα προβλημα..
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
1.
Δε νομίζω ότι είναι αέρος η ανάρτηση του Pro Rider. Ψάξε για τη μάρκα- μοντέλο της ανάρτησης μήπως και θα βρεις εγχειρίδιο χρήσης-συντήρησης στο net. Κανονικά θα έπρεπε να σου έχουν δώσει με την αγορά εγχειρίδιο μαζί με το ποδήλατο και να σε έχουν κατατοπίσει σχετικά με τη χρήση της και τη συντήρησή της.
2.
http://www.schwalbe.com/gbl/en/produkte/tour_city/produkt/?ID_Einsatzber...
1) η ανάρτηση είναι ελαστομερή που σημαίνει λύσιμο και γράσο
2) για μέσα στην πόλη 26χ1.5 χωρίς τακούνι είναι οκ
:D
το big apple το ειχα βρει και ειναι οντως καλη επιλογη. επειδη με ενδιαφερει πολυ ομως και το μεγεθος του πελματος (της επιφανειας που ακουμπαει στο εδαφος) πως μπορω να την βρω? θελω να ειναι πλατυ το λαστιχο.
για παραδειγμα εχω ενα φιλο που εχει ενα specialized big hit και το λαστιχο του ειναι πολυ πλατυ. ξερω οτι εκεινο ειναι για downhill απλα θελω να βρω κατι αντιστοιχο σε διαστασεις για εντος πολης