Μπορείτε να μου πείτε τι λάστιχα μπορώ να φορέσω στο ποδήλατό μου? Δεν θέλω να αλλάξω στεφάνι και ακτίνες. Έτσι όπως είναι μπορώ να τοποθετήσω πιο λεπτά ελαστικά?
Περιμένω απαντήσεις!
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Μπορείτε να μου πείτε τι λάστιχα μπορώ να φορέσω στο ποδήλατό μου? Δεν θέλω να αλλάξω στεφάνι και ακτίνες. Έτσι όπως είναι μπορώ να τοποθετήσω πιο λεπτά ελαστικά?
Περιμένω απαντήσεις!
Δες Το το θέμα http://www.podilates.gr/node/30803
Αν θες κάτι διαφορετικό διευκρίνισε το να σου κάνουμε τις προτάσεις μας
Είμαι κάτοχος και εγώ ενός KTM manhattan. Τώρα από διαστάσεις δεν γνωρίζω. Ξέρω μόνο ότι έχει 28αρι τροχό με λεπτό ελαστικό. Νομίζω 700x35 φοράει από τότε που το πήρα.
Γενικώς είμαι απρόσεχτος στο δρόμο και λακούβες, πεζοδρόμια δεν τα πολυπροσέχω! Αποτέλεσμα 3 φορές σκάσιμο...
Τελευταία χρησιμοποιώ του θείου μου ένα ideal zig zag με 29αρι τροχό, και αρκετά πλατύ ελαστκό και μάρκα KENDA μάλλο KADRE μοντέλο. Όχι μόνο δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα αλλά δεν ξέρω γιατί αλλά μου είναι και πιο ξεκούραστο στο δρόμο σαν ποδήλατο. Παρότι λένε ότι έχεις λιγότερη τριβή με το λεπτό λάστιχο.
Η ερώτηση είναι λοιπόν. Μπορώ να κάνω αυτή τη μετάβαση. Προφανώς και φαντάζομαι θέλει και άλλη ζάντα αλλά θα χωράει στο ποδήλατο μου 29αρα ζάντα με φαρδύτερο πέλμα?