Ideal Nergetic 2010 αλλαγή ελαστικών

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
hawkwind78
Εικόνα hawkwind78
Απών/απούσα

Καλησπέρα. Απο σήμερα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός ideal nergetic. Όπως λέω και στον τίτλο θα ήθελα να αλλάξω τα ελλαστικα που έχει πάνω με κάτι ποιό επώνημο. Αξίζει? Έχει τα Kenda Kwick 700*35C, και έλεγα για κανένα Michelin/Continental κτλ. Τώρα άν είναι καλά τα υπάρχοντα πέιτε μου γιατί την Kenda δεν την είχα και σε πολύ υπόληψη, αλλά όπως σας είπα δεν έχω ξανασχολήθει με τέτοιου είδους bike είναι το πρώτο.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Και τα Kenda είναι πολύ καλή μάρκα για ελαστικά
:D

hawkwind78
Εικόνα hawkwind78
Απών/απούσα

Έχεις δίκιο το έψαξα λιγάκι στο ιντερνετ και είδα καλα λόγια. Είχα την εντύπωση ότι ήταν κινεζικα αλλά τελικα είδα οτι έιναι ευρωπαϊκά.

Σε ευχαριστώ ανυπομονώ να βγώ στο δρόμο το ΣΚ να το δοκιμάσω.

hawkwind78
Εικόνα hawkwind78
Απών/απούσα

Τελικά μου μπαίνει ο διάολος για αναβαθμίσεις. Να μου πέις γιατί δεν το πήρες Megisto από την αρχή? Γιατί δεν μπορούσα να περιμένω να έρθει ενώ το nergetic ηταν διαθέσιμο. Λοιπόν παρήγγειλα τα short shift που έχει το megisto, το μπροστινό δίσκο μαζί με τα πετάλια και το πισω με τις 8 ταχύτητες. Επίσης παρήγγηλα το σύστημα ταχυτήτων Shimano Acera M360. Ελπίζω στο μέλλον και για ένα carbon ψαλίδι. Όλα Shimano. Το καλύτερο από ολα είναι ότι θα μου τα φέρει φίλος απο Αμερική χώρις να πληρώσω τελωνεία. Τιμή θα σας πώ μόλις μου τα φέρει δεν ξέρω ακόμα.
Θα είναι ένα Ideal Nergetic Special Edition made από μένα.

Φιλικα Κωνσταντίνος

contact