Χθες παρελαβα ένα ταχυμετρο SIGMA μοντελο BC 1009
Το εγκατεστησα όπως ακριβως περιγραφετε στις (αθλιες κατά την γνωμη μου) οδηγιες εγκαταστασεις στο σπαστο 20’ που εχω αλλα κατι δε παει καλα...το μονο που δειχνει να λειτουργει είναι το ρολοι…ποδηλατοδρομω αλλα δεν δειχνει τiποτα άλλο…όλα είναι μηδενικα (κατα την κινηση του ποδηλατου)…τι μπορει να εχω κανει λαθος..?
Μηπως εχω σεταρει λαθος το μεγεθος των τροχων μου? Εινα 20’ τις σεταρα ως 1590. Εχεις καποιος αναλογει εμπειρια…?
Ευχαριστω!
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να κοιτάς πρώτα το προφανές...
εγώ την είχα πατήσει τις 2-3 πρώτες φορές που χρησιμοποίησα το ταχύμετρο....
αν είναι με καλώδιο για τσέκαρε ότι κουμπώνει καλά στη βάση του...γιατί έχει λογικά κάτι επαφές εκεί που στέλνουν τα δεδομένα ;)
Κουμπωνει καλα στην βαση του αλλα και για τεστ δικο μου (αφου ειδα οτι δεν δουλευε)το κρατησα με παραπανω πιεση εγω στην βαση του για να ακουμπανε τα μαγνητακια 100% και παλι ολα 0....
Η ζημιά γίνεται στη σχετική θέση μαγνήτη-σένσορα. Πειραματίσου. Ούτε να ακουμπάνε ούτε να απέχουν πολύ. Και επίσης το πάνω κάτω.
Συχνό είναι και το φαινόμενο να έχει μεγάλη απόσταση το μαγνητάκι από τον αισθητήρα. Δοκίμασε να τα φέρεις πιο κοντά.
μπορει καποιος να πειραματιστει στο συγκεκριμενο σημειο...?Το ταχυμετρο ερχεται και κλειφωνει με δοντακια και καθεται σε ενα συγκεκριμενο σημειο. περα απο το να ασκησω σχετικη πιεση (και αυτο στιγμιαια) τι αλλα μπορω να κανω?
το θεμα του σετταρισμος των τροχων τι εχετε να πειτε?
εννοεις της ροδας η του τιμονιου?
στο τιμόνι δεν πειράζει κάτι.
το μαγνητακι πρεπει να εχει αποσταση απο τον αισθητηρα περιπου 3-5 χιλιοστα. βγαλτο στο χερι σου και περνα το απο τον αισθητηρα και κοιτα αν δουλευει το ταχυμετρο. χτυπα και ελαφρα τον αισθητηρα με κανα κατσαβιδι, μπορει να ειναι κολλημενος.
το μέγεθος του ελαστικου βγαινει απο πινακα που πρεπει να εχει το ταχυμετρο σου. αλλιως μετράς την περιμετρο και τη βαζεις στο μενου του ταχυμετρου.
Internetικό κατάστημα; Εξωτερικό; Ή αντικαταβολή από ελληνικό κατάστημα;
Είναι πιθανό ότι δεν πάει σήμα στο κοντέρ.
Κάνε τις εξής δοκιμές:
-Πάρε στο χέρι σου το μαγνητάκι (αυτό που στεριώνεις στις ακτίνες) και πέρνα το 2 φορές μπροστά και κοντά (πολύ κοντά) από τον αισθητήρα. Αν το κοντέρ γράψει ταχύτητα τότε σημαίνει ότι δεν είχες εγκαταστήσει το μαγνητάκι αρκετά κοντά στον αισθητήρα. Κατέβασε τον αισθητήρα πιο χαμηλά στο ψαλίδι και φρόντισε όταν είναι δίπλα να απέχουν maximum 10 χιλιοστά. Επίσης, μην ξεχάσεις να γυρίσεις τον αισθητήρα προς τα μέσα, όπως δείχνει το σχήμα 19 του Manual.
-Αν κάνεις το παραπάνω και δεν γράψει ταχύτητα, πάρε το μαγνητάκι και ακούμπα το πάνω σε κάποια σιδερένια επιφάνεια. Αν κολλήσει καλώς, Αν όχι σημαίνει ότι το "μαγνητάκι" δεν είναι μαγνητισμένο (μου έχει συμβεί) και πρέπει να πάρεις άλλο.
-Βεβαιώσου ότι έχεις εγκαταστήσει τον αισθητήρα σε maximum απόσταση 90εκ και γωνία 30 μοίρες από το κοντέρ, όπως φαίνεται στο σχήμα 10.
Αν δεν βρεις άκρη με τα παραπάνω, τότε δύσκολα θα μπορέσουμε να σου δώσουμε λύση μέσω του forum. Πήγαινε σε κάποιον ποδηλατά να το δει, ή σε κάποιον φίλο σου που το "κατέχει".
Είναι εφικτό αυτό;
Αφού ο αισθητηρας είναι στο πιρούνι και το μαγνητακι στην ακτίνα, σωστά;
Αναφέρομαι στην απόσταση ανάμεσα στο μαγνητάκι που στηρίζεται στον τροχό και στον αισθητήρα που τοποθετείται στο πηρούνι σε τέτοια θέση, ώστε σε κάθε περιστροφή του τροχού να βρίσκεται απέναντί του το μαγνητάκι, σε απόσταση κάτω από μισό πόντο.
εχετε δικιο...ο αισθητηρας της ροδας ηταν τοποθετημενος τις εξω ακτινες σε σχεση με το πως τον κοιταζε ο αναγνωστης δεδομενων...τωρα λειτουργει σωστα...δεν περιμενα να εχει τοσο σημασια...και ομως ειχε...
παιδια ευχαριστω πολυ...
Όπως έλεγε και ο πρώτος μου δάσκαλος:
R.T.F.M.
Ακριβώς...
Ή πας εξ αρχής στον ποδηλατά της γειτονιάς σου... Δεν δαγκώνει...
ησουν και εσυ κατατοπιστικοτατος και σε ευχαριστω πολυ. οπως θα αντιληφθηκες απο τα προηγουμενα μηνυματα μου βρηκα λυση...πλεον το μαγντακι εισαι σχεδονα εφαπτόμενο!
δεν ξερω αν δειχνει την σωστη ταχητητα...θα το μετησω με κανα μηχανανακι απο διπλα μου..!!
internet --> chainreaction
Έχεις την εντύπωση ότι το κοντέρ που έχουν τα μηχανάκια δείχνουν τη σωστή ταχύτητα?
Ο καλύτερος τρόπος να καλιμπράρεις το κοντεράκι σου είναι να προσαρμόσεις προσωρινά ένα φορητό GPS στο ποδήλατό σου, και να συγκρίνεις την ταχύτητα που δείχνει το GPS με αυτή του κοντέρ σου. Παίξε με τις ρυθμίσεις, μέχρι να ταιριάξεις τις δύο ενδείξεις.
(rule of thump: Όσο ανεβάζεις το νούμερο που σετάρεις στο κοντέρ (το 1590), τόσο πιο πολλά χ.α.ω. δείχνει.)
Φουσκώνεις το ελαστικό στην πίεση που θεωρείς σωστή / τυπική για το συγκεκριμένο ελαστικό / ποδήλατο / αναβάτη.
Ανεβαίνεις επάνω. Κάνεις ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ μια "διαδρομή" ίση με μια πλήρη περιστροφή του ελαστικού. Κάποιος φίλος σου σημειώνει αρχή και τέλος περιστροφής.
Μετράς την απόσταση και έχεις ΤΗΝ ΚΑΤΑ 99,9% ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ του ελαστικού σου.
Αν βάλεις αυτό το νούμερο θα έχεις κατά 99,9% σωστή μέτρηση στο κοντεράκι σου.
από την μέτρηση που θα κάνεις παίρνεις το νούμερο και επιλέγεις από το μανιουαλ, αν έχει σχετικό πίνακα, το πιο κοντινό νούμερο ρόδας που έχει με αυτό που βρήκες και το βάζεις.
Και εγώ σε σύγκριση με κοντέρ αυτοκινήτου χάνω.
Ίσως μια λύση να είναι να συγκρίνεις αποστάσεις - μεγάλες σχετικά - που λέει το κοντέρ και ένα σάιτ με αποστάσεις τύπου google.
το εχω παθει και εγω αυτο δεν ητανε σε καλη θεση ο αισφητηρας !!!!!!!