Orient CITY man 28

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
nodaspap
Απών/απούσα

Παίδες καλησπέρα μετά απο βιαστική και λάθος αγοράς του orient city θα ηθελα κάποιες γνώμες στο τι θα μπορούσα να διορθώσω πανω του π.χ εχει κασετα με 6 γρανάζια πισω sunrun και ενα μεγαλο μπροστα και ανηφορες με δυσκολεύει

http://www.orient-bikes.gr/city-bikes/city-man-28

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

..και σε σενα.
Θα ηταν πολυ πιο ευκολο να σου προτεινει καποιος αλλαγες για να βοηθηθεις στις ανηφορες, αν γνωριζε τον αριθμο των δοντιων του μονου γραναζιου του δισκοβραχιονα, και του αριθμου δοντιων των γραναζιων της κασσετας πισω.

xifias
Απών/απούσα

..θα φοραει την κλασικη 6αρα πισω δηλ 14-16-18-21-24-28.αρα δεν εχει πολλες επιλογες απτην κασετα.

δοκιμασε να αλλαξεις δισκο μπρος σε μικροτερο κ συγκεκριμενα πηγαινε στο μαγαζι που το πηρες κ προτεινε του ανταλαγη,να σου βαλει εναν πιο μικρο κ να κρατησει αυτον.

υποθετω με εναν 38αρη 8ασαι κομπλε.το λιγοτερο 34 αλλα δε το συνιστω.

nodaspap
Απών/απούσα

Όντως αυτην φοραει πισω εντωμεταξυ το τιμονι του δεν με βολευει καθολου και σκεφτομαι να βαλω κατι σε στυλ trekking. Πια η γνωμη σας?

Kostikas
Εικόνα Kostikas
Απών/απούσα

Μηπως πρεπει να σκεφτεις το ενδεχομενο το να το πουλησεις και να αγορασεις καποιο αλλο μεταχειρισμενο το οποιο θα ειναι σαφως καλυτερο σε ολα και θα σε βολεψει κι εσενα!!
Μην μπλεξεις με αλλαγες, αντικαταστασεις κτλ!!

xifias
Απών/απούσα

nodaspap wrote:
Όντως αυτην φοραει πισω

bingo.μεντιουμ.

για το τιμονι που λες..δε ξερω που θα σε φερει ενα διαφορετικο τιμονι,αλλα μπορεις να δοκιμασεις ενα με λιγο rise (οχι επιπεδο δηλ) κ με ενα μικρο sweep (λιγο προς τα πισω οι λαβες).θα σε ριξει πιο μπροστα κ 8α ανακουφισεις τη μεση σου.

μη το πουλησεις αμαρτια ειναι θα στο φανε τσαμπα.ενα τιμονι μη δωσεις πανω απο 10ε,κ ο δισκος αλλα τοσα.

spy3
Απών/απούσα

με μικρο κοστος γινονται οι αλλαγες.και κανε ποδηλατο.σιγα σιγα θα δεις οτι οι ανηφορες θα σου φαινονται πιο ανετες.μετα απο λιγο καιρο που θα εχεις δυναμωσει δεν θα σε αποσχολουν.καπου ειχα δει αλλα νομιζω οτι ειναι μονο για shimano κασσετα πισω ενα μεγαλυτερο γραναζι που μπαινει στην θεση του ηδη υπαρχοντος μεγαλου και βοηθαει.ψαξτο αλλα νομιζω οπως σου ειπα οτι ειναι μονο για shimano.