Χαιρετώ όλη την ποδηλατική παρέα.
Αν και σας παρακολουθώ ανελλιπώς επί χρόνια, μόλις τώρα αποφάσισα να εγγραφώ. Ο λόγος; Εκτός από τον προφανή, είναι και ότι θέλω να ρωτήσω αν τώρα που πέρασα από τα 700×32 σε 700×25 οι παλιές σαμπρέλες που έχω (κάτι kenda 700x28 700x32 γράφουν πάνω), θα μου κάνουν ή χρειάζομαι καινούργιες;
Η «πλάκα» είναι πως αγόρασα σήμερα το πρωί με τα τελευταία μου λεφτά τα λάστιχα, και τώρα δεν έχω για σαμπρέλες!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις...
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Θα παίξω την ποδηλατικη μου υπόληψη κορώνα-γράμματα και θα απαντήσω πως
ΟΧΙ δεν υπάρχει θέμα.
Θα παίξω την ποδηλατικη μου υπόληψη κορώνα-γράμματα και θα απαντήσω πως
ΟΧΙ δεν υπάρχει θέμα.
---
Μακάρι να'χεις δίκιο, για να μην παίξω κι εγώ αύριο ή μεθαύριο που θα κατέβω Σπιάτζα, την σωματική μου ακεραιότητα κορώνα γράμματα.
Πληροφοριακά,είχα τα δικά του τα maxxis detonator 700×32 στο merida t2 speeder μου, και τώρα θα βάλω τα espoir sport 700×25.
θα δείξει η πράξη....
Τώρα που θα αλλάξεις τα ελαστικά, θα αναγκαστείς να χωρέσεις τις παλιές(χοντρο-)σαμπρέλες στα νέα (λεπτουτισκα-) ελαστικά.
Αν καταφέρεις και τις χωρέσεις (θέλει λίιιιιγο κόπο και τρόπο, μην φανταστείς κάτι ακατόρθωτο) τότε όλα καλά. Μην φοβάσαι τίποτα.
Αν δυσκολευτείς πάρα πολύ.... κάνε υπομονή ..... ή κάνε ανταλλαγή με λεπτότερες σαμπρέλες.
Συνήθως:
- λεπτότερες σαμπρέλες σε φαρδύτερα ελαστικά = ΝΟπρομπλέμο
- φαρδύτερες σαμπρέλες σε λεπτότερα ελαστικά = λιγουλάκι σπάσιμο στην προσπάθεια να τις χώσεις σωστά.......
Κι εγώ πιστεύω ότι θα χωρέσουν..Επειδή όμως από φύση μου είμαι λίγο ψιλοϋστερικός και ανασφαλής, και δεδομένης της μεγάλης πίεσης που παίρνουν τα espoir (110-125 psi) ανησυχώ μήπως ακούσω κανένα μπαμ στον δρόμο και μου φύγει!
Τέλος πάντων,στην ανάγκη θα κάνω λίγη υπομονή να μαζέψω 6-7 € και να πάρω καινούργιες.
Παρεμπιπτόντως να δηλώσω και την μεγάλη ποδηλατική μοναξιά που νιώθω τώρα που μετακόμισα στον Πύργο Ηλείας. (Σπιάτζα) Που πήγαν οι ποδηλάτες; Στην Πάτρα ποτέ δεν ένιωσα τέτοια «μοναξιά» !!
δεν υπάρχει θέμα για μπαμ ή μειωμένη ασφάλεια....
Το μόνο θέμα είναι να χωρέσεις τις σαμπρέλες στα ελαστικά και να κάτσουν σωστά.
Τίποτα άλλο.
.
.
.
.
....έλα μωρέ, τι είναι Πύργος - Πάτρα με ποδήλατο? Μια καλή προπόνηση. Βρες παρέα Πατρινων που θα κατεβαίνει, εσύ θα ανεβαίνεις και θα κάνετε μισή πορπόνηση παρεα....
Αλλά μισό λεπτό. Ο Πύργος έχει κανονική ομάδα... κάνει και brevet κάθε Άνοιξη. Άιντε... δικτυώσου...
να κάνω. Να «δικτυωθώ»! (αν τα καταφέρω βέβαια!) ..Κάθε αρχή και δύσκολη! Πάντως μέχρι τώρα, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στον Πύργο,είναι πως έχω δει περισσότερα ποδηλατάδικα απ'ότι ποδηλάτες!
... ... ...
ΕνΔίαΦέρουσα πληροφορία για το brevet,θα την κοιτάξω.
Να υποθέσω ότι το στεφάνι παίρνει 25 λάστιχο και κολλήσαμε στην ασφάλεια των σαμπρελών.
Λογικά φοράει 19mm στεφάνια και ΔΕΝ παίρνει 25άρι λάστιχο....
Πολυ κατατοπιστικο το λινκ του hidefnick....αφου το μελετησεις κοιτα επισης τοστεφανι σου..καπου γραφει ΕRTRO 622*17 η επι 18 η επι 19....αν γραφει επι 17 το παιρνει το 25αρι αλλα αρκετα δυσκολα και με σαμπρελα 23αρα..αν ειναι απο 18 και πανω δεν το παιρνει...αυτο για την ζαντα...θεμα συμβατοτητας γενικοτερα με την σαμπρελα ειμαι κιεγω της αποψης πως δεν υπαρχει...
Μιας και είμαι ακόμα ακινητοποιημένος στην Πάτρα,και το ποδήλατο στον Πύργο,δεν μπορώ να κοιτάξω για το ertro. Πάντως έχω την εντύπωση πως λέει 18. Οπότε ευχαριστώ ολους για το ενδιαφέρον και φεύγω για τον Χάρη* να δω τι γίνεται.
*τον ποδήλατα μου
Για ποιό ποδήλατο είναι τα ελαστικά?
Το MERIDA SPEEDER T2 που αναφέρεις παραπάνω?
Αν είναι αυτό, μιλάμε για ένα ποδήλατο με αλουμηνένιο σκελετό και αλουμινένιο πιρούνι. Άρα κοπανάει αρκετά.
Στη θέση σου θα άλλαζα τα 25άρια που έχεις πάρει με αντίστοιχα 28άρια. Νομίζω και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες και θα είναι πιο άνετο απ' ότι με τα 25άρια.
Άσε που δε θα προβωληματίζεσαι και για τις σαμπρέλες.
Το ότι κοπανάει... κοπανάει,ειδικά στην Πάτρα με τους τρισάθλιους δρόμους,έκανα καθημερινά «τραμπάλα» κανονική.Όμως δεν με πείραζε ιδιαίτερα διότι είμαι full αθλητικός τύπος.
Κατά τα άλλα ο «δικός» μου μού είπε να μην αγχώνομαι, και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα στεφάνια, αλλά θα χρειαστώ καινούργιες σαμπρέλες. Σκέφτηκα να του προτείνω να δώσω πίσω τα άθικτα 25άρια και να μου δώσει 28άρια,αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο δίστασα! Τέλος πάντων, το θέμα τώρα είναι να πάω κάτω και να καταφέρω να τοποθετήσω τα λάστιχα και τις σαμπρέλες ώστε να αρχίσω πάλι το πετάλι, και βλέπουμε! ..Πέτρα που κυλάει ποτέ δεν χορταριάζει!!
Δεν έχει καμία σχέση!
Τα χέρια σου θα το καταλάβουν σύντομα.
Και ναι, έχει θέμα η συμβατότητα ελαστικού και στεφανιού, άσχετα με το τι λέει ο κάθε έμπορος. Τόσοι κατασκευαστές κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Και από αυτό ίσως να καταλάβεις τα αποτελέσματα σύντονα, αν και εύχομαι να μην έχεις θέμα.
Ο ποδηλατάς σου δλδ σου είπε ότι δεν έχει θέμα συμβατότητας το ελαστικό με το στεφάνι αλλά με τις σαμπρέλες θα έχεις και θα πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ για καινούριες... Οκ...
Όλοι μας κάνουμε κάποιες μικρές παρατυπίες και καταστρατηγούμε σε κάποιο βαθμό τα στανταρτς αλλά πάντα με δική μας ευθύνη, γνωρίζοντας γιατί το κάνουμε, καθώς και τους κινδύνους και τις συνέπειες από πριν, και όχι επειδή μας το διαβεβαιώνει ένας ποδηλατάς.
Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι προσωπική μου άποψη και εγώ δε βλέπω το λόγο να πας σε 25άρι, μάλλον το αντίθετο βλέπω.
Εσύ όμως αποφασίζεις τι θες να κάνεις και με ποιό τρόπο και αναλαμβάνεις και την ευθύνη για τον εαυτό σου. Δεν θα σου επιβάλει κανείς πως και τι θα κάνεις. Γνώμες λέμε.
Εύχομαι να σου βγει όπως το έχεις φανταστεί!
πως το εννοείς, όμως τον εμπιστεύομαι τον «δικό» μου. Κατά τα άλλα,την έχω ήδη "ακούσει" στις παλάμες, αλλά αντέχω. (όμως εμένα όποιος μου πει ότι βαράει εξάωρα και εφτάωρα πάνω στο ποδήλατο,χωρίς να τον πονάει τίποτα,δεν θα τον πιστέψω) Τελικά αφού όλα δείχνουν εκεί,κι αφού το ένστικτό μου μού φωνάζει 28, αποφάσισα να τα πάω πίσω και να πάρω τα continental sport contact σε 28άρι. Μάλλον αυτό έπρεπε να έκανα εξαρχής. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Keep biking...!!
Δεν υπονοω κάτι για κάποιον που δε γνωρίζω.
Υπερβάλω απλά λίγο για να δώσω έμφαση.
Καλά κάνεις και τον εμπιστεύεσαι και είναι πολύ σημαντικό.
Οι άλλοι παράγοντες που αναφέρθηκαν είναι πιο σοβαροί.
Επίσης, σκέψου ότι με τα 28 θα κουράσεις και λιγότερο τα στεφάνια σου και γενικά τους τροχούς σου (μικρότερη φθορά, λιγότερες ακτινολογήσεις κλπ.), άρα θα έχεις και μικρότερο κόστος επισκευών στο μέλλον.
Νομίζω είναι πιο σωστή επιλογή.