Tοποθέτηση "κόντρας" σε διπλοσκελετό Εastman

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Chris1973
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοηθεια σας αν μπορείτε.

Ο πατέρας μου έχει ένα διπλοσκελετό το οποίο τελικά είναι ινδικό eastman άρα προφανός όχι και τίποτα σπουδαίο αλλά μια καλή αρχή για να ξεκινήσω την ανακατασκευή και να δώ που θα με βγάλει.
Το ποδήλατο αν και παρατημένο για καμιά 20αριά χρόνια παραδόξως δεν θέλει και σπουδαία πράγματα γιατί δεν ήταν παρατημένο έξω αλλά μέσα σε μια αποθήκη.
Στα συν του ότι ακριβώς επειδή δεν είναι και σπάνιο ποδήλατο μπορώ να βρώ ανταλλακτικά και σήμερα.
Anyway το έχω βάψει όπου χρειαζόταν στο σκελετό του καποια κομάτια και έτριψα γυάλισα τιμόνι, δίσκο και ζάντες και είναι σχεδόν έτοιμο να το κυκλοφορήσω.

Η απορεία μου είναι η εξής, επειδή με αυτά τα φρένα δεν μπορώ να πώ ότι νιώθω και απόλυτα σίγουρος σκεφτόμουν/θέλω να του βάλω κόντρα πίσω και να κρατήσω το μπροστινό ως έχει για να μην του χαλάσω την αισθητική του αλλά στο τιμόνι έχει τις διπλές μανέτες και αναρωτιομουν αν υπάρχει τιμόνι για αυτά τα ποδήλατα με μονή μανέτα.

Εχει κανείς υπόψιν τίποτα. Αν όχι πώς γίνετε να αφαιρέσω την ράβδο που κρέμεται από την μανέτα χωρίς να την σπάσω???

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Athws
Απών/απούσα

Ποιά ανακατασκευή φίλε ? ένα ξεσκόνισμα θέλεις και λίγο λάδι..
Για να βάλεις κόντρα θα χρειαστεί να αλλάξεις το κέντρο του πίσω τροχού.
Διπλοσκέλετο με μονή μανέτα θα είναι σαν καραγκιόζης, μην πειράξεις τίποτα, άστο βοηθητικό εξάλλου δεν ενοχλεί την κόντρα

veloeska_
Εικόνα veloeska_
Απών/απούσα

καλησπερα.ναι τα φρενα ειναι ενα θεμα...ειδικα με νερα,,,,ο υπογραφων εχει πειρα....τιμονι -ινδικο παλι με μονη μανετα υπαρχει,αν ξερεις τον δαμιγο αθηνα.λιοσιων αν θυμαμαι καλα.ειχε αρκετα τετοια καποτε κατι θαχει μεινει....κ θ αφαιρεσεις τελειως το πισω συστημα να ναι σωστο.κ τελικα ειναι κ ινδικο οποτε match!απ την αλλη ναι τ αφηνεις βοηθητικο ωστε να μην μπλεξεις συμφωνω και με τον φιλο....

contact