Τραγικά κολλημένος λαιμός

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

"Σήμερα παρακάλεσα τον μπαμπά να φτιάξει το mixtie για να με πηγαίνει βόλτα καθώς όπως λέει στις κούρσες δεν μπαίνουν σχάρες"

"Το mixtie είναι πολύ ωραίο και χωράω μια χαρά στο καλαθάκι που πείρε για τη σχάρα, ταιριάζει και με τα μάτια μου"

"Κάποια στιγμή όμως καθώς προσπαθούσαμε να το λύσουμε τον βλέπω να παιδεύεται πολύ με τον λαιμό και τελικά, μετά από πολλές κακές λέξεις που η μαμά μου απαγορεύει να λέω, βγάζει τη βίδα που σφίγγει τη σφήνα του λαιμού"

"Μου λέει ότι τόσο σκουριά δεν έχει ματαδεί και ότι, παρότι είχε πάρει όλα τα ανταλλακτικά, δε παίζει να το τελειώσει και άρα η Κυριακάτικη βόλτα αναβάλλεται.

Μετά από έντονη διαφωνία μου μου λέει να γράψω ένα ποστ στους άλλους νεκρόφιλους στους ποδηλάτες μπας και έχει καμιά ιδέα κανείς να το λύσουμε. Κλάιν λέει για τον λαιμό καθώς έτσι και αλλιώς θα έβαζε ένα γαμάτο αλουμινένιο ITM.

Επειδή είναι λίγο νουμπάς, εγώ νομίζω ότι άμα κόψει με τροχάκι τον λαιμό κάτω από τον σφιγκτήρα και βαρέσει τη σφήνα με ένα κατσαβίδι θα πέσει μέσα στο πιρούνι και θα μπορέσει να το λύσει πιάνοντας το στέλεχος του λαιμού με έναν παπαγάλο."

"Εσείς τι λέτε?"

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

ρώτησα και εγώ κάτι νεκρόφιλους και μου είπαν τα εξής :

Το πρόβλημα είναι το ότι ο λαιμός έχει κολλήσει (προφανώς) με το πηρούνι λόγω της οξείδωσης. Ακόμα και αν ξεκολλήσεις τη σφήνα (χτυπώντας την με την μακρυά βίδα που την σφίγγει ή κάτι αντίστοιχο), πιθανότατα δεν θα δεις διαφορά. Δεδομένου του ότι ο λαιμός είναι αναλώσιμός, θα σου πρότεινα να τον κόψεις .Έτσι θα μπορέσεις να βγάλεις το πηρούνι από το σκελετό χωρίς να διακινδυνεύσεις κάποιο στράβωμα και κατόπι δενοντάς (το ενάπομένον κομμάτι του λαιμού) σε μέγγενη να τα ξεχωρίσεις με τη βοήθεια της θερμότητας και των κατάλληλων εργαλείων...

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

"thanx strouf, η ιδέα με τη μέγκενη είναι όντως καλή!

Τον πήδηξα τον νουμπά με τις γνώσεις μου!!!!"

Από Motobecane Mixtie

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

TheGlassIcon wrote:
Επειδή είναι λίγο νουμπάς, εγώ νομίζω ότι άμα κόψει με τροχάκι τον λαιμό κάτω από τον σφιγκτήρα και βαρέσει τη σφήνα με ένα κατσαβίδι θα πέσει μέσα στο πιρούνι και θα μπορέσει να το λύσει πιάνοντας το στέλεχος του λαιμού με έναν παπαγάλο.""Εσείς τι λέτε?"

Kαλησπέρα... 1ον η φάτσα σου είναι όλα τα λεφτά ( TheGlassIcon μην κάνεις χαρά...εννοείται πως απευθύνομε στον σκύλο)
Ως προς το πρόβλημα τώρα.... καλά τα λες μέχρι εδώ αλλά αν δεις ότι υπάρχει γαλβανισμός και εφόσον έχει τελειώσει το θέμα με το λαιμό για να μην παιδεύεσαι, θα συμφωνήσω με τον strouf... θα πρέπει μάλλον να ''μιλήσει'' το καμινέτο.

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

"Ευτυχώς γαλβανισμός δεν παίζει καθώς είναι περίπτωση ατσάλι σε ατσάλι, θα έλεγα του νουμπά να πάρει ένα WD-40 παραπάνω αλλά είναι τσίπης και με κλανιές πάει να βάψει αυγά. Χαίρομαι που έλυσα το θέμα, αύριο θα του πω να παίξει τροχάκι και μέγκενη και ελπίζω να τα καταφέρει ο άχρηστος να με πάει μια βόλτα με ποδήλατο γιατί με τη μηχανή δε προλαβαίνω να θαυμάσω το τοπίο.

Την πέφτω τώρα, πολλά έκανα ο πανέμορφος."

contact