Διαβούλευση Καλλιθέα

Από . https://www.podilates.gr/forum/metakinisi-stin-poli/... .

 
O Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο
 
«Διερεύνηση καινοτόμων μεθόδων περιορισμού ενεργειακής κατανάλωσης και ρύπων από τις μετακινήσεις. Κοινωνική έρευνα σε συνεργασία ΕΜΠ και Δήμου Καλλιθέας για την καταγραφή όρων αποδοχής και συναίνεσης από την τοπική κοινωνία σε αναγκαίες δράσεις»
δημιούργησε υλικό για τη συλλογή των απόψεων τωνΦορέων, Συλλόγων, Οργανώσεων, Κατοίκων και Επισκεπτών της πόλης της Καλλιθέας, σχετικά με τις μετακινήσεις τους στην πόλη:
Πλατφόρμα crowdsourcing https://www.kallidea.eu/ (link is external) όπου μπορούν όλοι να γράψουν τις δικές τους προτάσεις για το αύριο της πόλης για θέματα μετακινήσεων, αστικού περιβάλλοντος, πρασίνου, προσβασιμότητας κ.λπ. Οι 6 καλύτερες ιδέες που θα ψηφιστούν από τους συμμετέχοντες θα κερδίσουν ειδικά δώρα.

Σας καλούμε ακόμη να γίνετε παρατηρητές – μελετητές της πόλης σας και να φτιάξετε δικούς σας εύκολους χάρτες όπου θα σημειώσετε προβλήματα και θα προτείνετε λύσεις, ή να καταγράψετε καθημερινές σας διαδρομές με τα πόδια ή το ποδήλατο, ή ακόμη να μετρήσετε τους ήχους σε κομβικά σημεία της πόλης.

Συμμετέχοντας στις δράσεις για την κινητικότητα συμβάλλετε ενεργά στην διαμόρφωση ενός καλύτερου «αύριο» για τη Καλλιθέα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
aldro
Απών/απούσα

*Η ψηφοφορία των ιδεών θα είναι ενεργή μέχρι 30 Νοεμβρίου 2017

1ο δώρο ένα ποδήλατο
2ο δώρο ένα tablet
3o δώρο - 50 εισιτήρια ΟΑΣΑ
4o δώρο - 30 εισιτήρια ΟΑΣΑ
5o δώρο - 20 εισιτήρια ΟΑΣΑ
6o δώρο - 10 εισιτήρια ΟΑΣΑ

Σχετικά με την πλατφόρμα

 Έχει αναλυτικές οδηγίες υποβολής προτάσης

Όμως για να δημοσιευθεί η προταση χρειαζεται η εγκριση του Διαχειριστή που ειναι η (Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας)  & κατι άλλο με ωθούν να προτεινω το εξής:

Eάν κάποιος θέλει να προτεινει ιδέες θα ήταν καλό , παραλληλα να τις δημοσιευσει & εδώ.

Ευχαριστώ όσους το διάβασαν

 

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Πρόσθεσα την μη-καινοτόμο ιδέα της βελτίωσης της διαχείρισης της στάθμευσης.  Αλλά επειδή δεν έχει εγκριθεί ακόμα δεν μπορώ να σας τη δείξω.  Επίσης δεν μπορώ να σχολιάσω τις άλλες ιδέες που έχουν υποβληθεί. 

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια