Ο τυφλός ψαράς

Από τα ομορφότερα βίντεο που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Σε αφήνει απλά άφωνο να κοιτάς με δέος το μεγαλείο του ανθρώπου!

 

 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Νάσαι καλά! Έπαθα πλάκα.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

να σαι καλά! φοβερό!!! νομίζω και στην ΕΤ-3 υπήρχε κάτι ανάλογο(εκπομπή "Αληθινά Σενάρια").

 Άντε τώρα να πεις στον εαυτό σου οτι δεν είσαι καλά! σκέψου λίγο(και για μένα ισχύει εννοείται) οτι δεν υπάρχουν

δικαιολογίες. Σε ευχαριστούμε!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Πανδοχέα, υπέροχος! σ᾽ευχαριστούμε που το μοιράστηκες... θα το κλέψω να το μοιραστώ κι εγώ ... απόλυτη γνώση των ορίων του ... κάτι που εμείς ως γεροί δυσκολευόμαστε να κάνουμε ... το απόγειο της αυτογνωσίας!!! διδάχτηκα πολλά κι ούτε φανταζόμουν έναν τυφλό ψαρά, μέσα στη θάλασσα κι όλα να παλεύει με τη φουρτούνα και να ξέρει που θα απαγγιάσει και με τι καιρό ... ο άνθρωπος έχει παντού μάτια, ακόμα και στις πατούσες του, αλλά δεν είναι τα μάτια που του λείπουν όπως λέει κι ο ίδιος όσο το χέρι!!! Ο τίτλος θα᾽πρεπε να είναι "ο τυφλός, μονόχειρας ψαράς"!

Pandoheas
Εικόνα Pandoheas
Απών/απούσα

Ήμουν σίγουρος πως η ευαίσθητη ομάδα των ποδηλατών (ευαίσθητος ως αυτός που έχει αυξημένα αισθητήρια, όχι ο ευπαθής) θα εκτιμούσε αυτόν τον ιδίαιτερο άνθρωπο.

Το σημαντικότερο δεν είναι ότι αυτός ο απλός άνθρωπος έχει επιλέξει να μην περιορίζεται από τις αναπηρίες του, αλλά ότι στην κατάστασή του μπορεί και βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία! Δεν τον αγγίζει τίποτα (η κρίση γιαυτόν είναι μια άγνωση λέξη)! Δεν ξέρω, μου φαίνεται εξωπραγματικό.

Η caravan project, η ομάδα που δημιούργησε το ντοκιμαντέρ, είχε επιλέξει να μην το διαθέσει ολόκληρο στο διαδίκτυο. Επειδή ένοιωσα έντονα όμως ότι αυτό το ντοκουμέντο ανήκει στην ανθρωπότητα και θα έπρεπε να είναι ελεύθερο, πήρα την πρωτοβουλία να το αποκτήσω με 'χακερικό' τρόπο και να το απελευθερώσω στο youtube. Μια αμφιλεγόμενη επαναστατική κίνηση που ελπίζω πως η ομάδα του caravan project θα μου τη συγχωρήσει.

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
contact