Εντυπώσεις από το 4ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Τα σχόλια που μας άφησαν στο "βιβλίο επισκεπτών" της εκδήλωσης, όποιος άλλος συμμετείχε ας προσθέσει από κάτω...
Όχι μόνο τα καλά, αλλά και τι δε σας άρεσε, για να βελτιωθούμε για την επόμενη φορά.

"Φανταστική εμπειρία. Ο καλύτερος τρόπος να κάνεις φίλους και να γνωρίσεις την Αθήνα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές"

"Πολύ καλή εμπειρία, "αλλά" έναν καλύτερο χάρτη ρε παιδιά! Μέχρι Λυκαβιτό φτάσαμε και ψάχναμε τάφους (τραγικό)!!!

Υ.Γ: Άνοιξα πρώτο αυτό το θέμα για να μην πάνε δεξιά αριστερά τα διάφορα σχόλια, θα ανεβάσω και τους γρίφους, τις βοήθειες και τα αποτελέσματα σιγά-σιγά....

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
karry
Εικόνα karry
Απών/απούσα

"Πολύ καλή εμπειρία, "αλλά" έναν καλύτερο χάρτη ρε παιδιά! Μέχρι Λυκαβιτό φτάσαμε και ψάχναμε τάφους (τραγικό)!!!
Γενικά μπράβο σε όλους που το διοργάνωσαν και περιμένουμε το επόμενο!
Υ.Γ: ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ!!!

karry
Εικόνα karry
Απών/απούσα

Κάθε χρόνο και καλύτερα!
Μπράβο παιδιά!
Άλλη μια ευκαιρία να γνωρίσουμε μέσω του παιχνιδιού το ποδήλατο και τους συμποδηλάτες μας. Κάναμε μια "ιστορική" με όλες τις προεκτάσεις της λέξεις βόλτα.

karry
Εικόνα karry
Απών/απούσα

Να έχει περισσότερα άτομα η ομάδα με κοντινότερες αποστάσεις.

karry
Εικόνα karry
Απών/απούσα

Πολύ καλή φάση, μάθαμε πολλά στοιχεία για την πόλη που δεν ξέραμε!!!

priggipas
Εικόνα priggipas
Απών/απούσα

Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια στην απο-διοργανωτική επιτροπή και σε όποιον αφιέρωσε χρόνο και προσπάθεια προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το χτεσινό κυνήγι. Μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ όμορφα και χάρηκα ιδιαίτερα που απέκτησα περισσότερες γνώσεις σχετικά με την πόλη που μένω και τα όμορφα "κρυφά" της σημεία και μάλιστα με έναν τόσο διασκεδαστικό τρόπο!
Επίσης με έκανε να σκεφτώ για ποιό λόγο μένουν στην "αφάνεια" μέρη, όπως το σπίτι στην Πλάκα όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Κωστής Παλαμάς. Το κτίσμα παραμένει ένα άσχημο και εγκαταλελειμμένο ερείπιο και αν δε δει κανείς την επιγραφή πάνω από την πόρτα, μπορεί απλώς να περάσει από δίπλα του αγνοώντας το.
Είναι ωραίο να εξερευνάς ξανά την πόλη που ζεις και να σου θυμίζει πως κάτω από τους τόνους σκουπιδιών και ανάμεσα σε πεσμένους σοβάδες και τα χαλάσματα, υπάρχουν μικρές οάσεις-διαμαντάκια, που αν τις ανακαλύψεις, μπορούν να σου χαρίσουν τουλάχιστον ένα χαμόγελο και την αίσθηση ότι ξεθάβεις κομμάτια του παρελθόντος.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μαρία και τον Κώστα, με τους οποίους μοιράστηκα αυτή την όμορφη εμπειρία

εν αναμονή φωτογραφιών...

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Υπήρξε σκληρός ανταγωνισμός, περιμέναμε πάνω από το τηλέφωνο για να απαντήσουμε τις εκκλήσεις σας για βοήθεια (μια και το δυσκολέψαμε και φέτος) αλλά εσείς τίποτα. Τελικά οι περισσότεροι ζήτησαν βοήθεια στον γρίφο 4. (σε ποια πλατεία είναι το πλακάκι) συνολο 5 ομάδες, άλλη μια ομάδα ζήτησε βοήθεια για τον Αχιλλέα από το Κάιρο, και μια για το "Βρε μπαγάσα"...
Όπως καταλαβαίνετε αβοήθητες παρέμειναν οι ομάδες μας, αλλά συνολικά τα πήγαν καλά.
Ρίξαμε πολύ γέλιο στην προβολή φωτογραφιών και τελετή απονομής, να ΄στε καλά όσοι κάνατε τον κόπο να έρθετε ως εκεί. Πραγματικά ήταν ένα εξαιρετικό κλείσιμο για μια υπέροχη μέρα.

Ελπίζουμε να ξανακάνουμε ένα μόλις σκάσει η Άνοιξη, μέχρι τότε κινηθείτε στην πόλη με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά και να είστε σίγουροι ότι θα πάτε καλύτερα στο επόμενο...

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

σε 2-3 μέρες...

dassan
Απών/απούσα

Υπέροχη ιδέα το όλο Κυνήγι του Θυσαυρού. Πέρασα καταπληκτικά και έμαθα πολλά πράγματα για την πόλη που δεν ήξερα!!! Γνώμη μου είναι ότι ο βαθμός δυσκολίας και το πλήθος των γρίφων ήταν ικανοποιητικοί, καθώς μας έβαλε σε διαδικασίες να συνεργαστούμε καλύτερα μεταξύ μας, έστω κι αν τα μέλη της ομάδας ήταν άγνωστα μεταξύ τους, το οποίο επίσης θεωρώ ότι ήταν καλό. Στην παρουσίαση των φωτογραφιών και την απονομή έπεσε πολύ γέλιο και ήταν το αποκορύφωμα της όλης ημέρας. Γύρισα σπίτι μου ΓΕΜΑΤΟΣ όμορφες εικόνες που θα με συντορφεύουν για καιρό.
Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν σην αποδιοργανωτική επιτροπή, για τις έξυπνες ιδέες που είχε στην επιλογή των γρίφων καθώς και στο χρόνο που αφιέρωσαν για το στήσιμο του όλου σκηνικού!!!

Keep up the good work!!!

karry
Εικόνα karry
Απών/απούσα

Οι γρίφοι και οι απαντήσεις εδώ: http://www.podilates.gr/?q=node/18795

Να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στην διαδικασία να πάρουν μέρος στο παιχνίδι και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί είτε με συμβουλές, είτε με την παρουσία τους.

Ελπίζω να σας βλέπω όλους συχνότερα, όχι μόνο σε παιχνίδια και διεκδικητικές δράσεις, αλλά στους δρόμους πάνω στα ποδήλατά σας.