Οδηγίες για το 5ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

● Οι ομάδες θα βγούν με κλήρωση. Οι ομάδες θα είναι των τριών ατόμων εκτός κι αν η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη, οπότε θα φτιάξουμε μεγαλύτερες ομάδες.

● Φέτος “συλλέχθηκαν” 16 (προς το παρόν) ερωτήσεις-γρίφοι. Όπου δεν ζητάμε κάτι άλλο, σκοπός σας είναι να βρείτε το μέρος που περιγράφουμε και να φωτογραφηθείτε εκεί ή να κάνετε ότι σας έχουμε πει και να μας το αποδείξετε με την φωτογραφική σας(το πολύ 3 φωτογραφίες για κάθε γρίφο ή σημείο, μην ξεχνάτε ότι κάποιος πρέπει να τις δει όλες μετά).

●Μπορείτε να τερματίσετε (ακόμα και να συγκεντρώσετε τους περισσότερους πόντους) χωρίς να έχετε λύσει όλους τους γρίφους. Απλά βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και σας περιμένουν πολλοί έξτρα πόντοι...

● Δεν είναι αγώνας ταχύτητας. Χρόνος υπάρχει άπλετος και εμείς θα σας περιμένουμε όλους στον τερματισμό! Δεν θα κερδίσει ο γρηγορότερος και η σειρά τερματισμού δεν θα παίξει κανένα ρόλο. Αν κάποια ομάδα εγκαταλείψει, να μας ειδοποιήσει για να μην την αναζητούμε μετά.

● Μην ξεχνάτε ότι είναι παιχνίδι με σκοπό να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή ποδηλατώντας, να γνωριστούμε και να κάνουμε πολύ πετάλι (στης πόλης μας το χάλι). Για τον λόγο αυτό η ασφάλεια μας μπαίνει πάνω απ' όλα. Ο καθένας λαμβάνει μέρος με δική του ευθύνη, παρόλα αυτά προσέχει και τους υπόλοιπους της ομάδας.

●Οι ομάδες παραδίδουν τις φωτογραφίες τους 5 ώρες μετά την έναρξη (λήξη παιχνιδιού), αν τα έχετε λύσει όλα πιο πριν μπορείτε να τερματίσετε και νωρίτερα. Στον τερματισμό κάθε ομάδα μας λέει και το όνομα που έχει επιλέξει.

● Οι βαθμοί δεν είναι ίδιοι για όλες τις ερωτήσεις, κυμαίνονται από 2 εώς 6 αναλόγως τον βαθμό δυσκολίας που κρίναμε ότι έχουν.

● Οι περισσότεροι γρίφοι αφορούν σημεία της πόλης. Δόθηκε σημασία στο να μην είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, ώστε να είναι προσιτό σε όλους-ες.

● Την ώρα που εσείς τρέχετε πανικόβλητοι πέρα δώθε εμείς θα μπορούσαμε να πίνουμε τα καφεδάκια και τα φραπόγαλα μας σε παρακείμενη καφετέρια, παρ' όλα αυτά αποφασίσαμε να απαντάμε τις ερωτήσεις σας. “Περισσότερη δουλειά για μας, λιγότεροι βαθμοί για σας”. Κοινώς μας παίρνεις ένα τηλέφωνο(δες παρακάτω) και με τον αριθμό και κωδικό της ομάδας σας, σας δίνουμε μια πρόσθετη ένδειξη για τον γρίφο.
Προσοχή:
Η βοήθεια θα σας κοστίσει κάποιους από τους πόντους του γρίφου (1-5). Αν δεν λύσετε τελικώς τον γρίφο παρόλη την σημαντική βοήθεια μας, θα πέσετε στα μάτια μας, αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσετε πόντους, οι πόντοι της βοήθειας αφαιρούνται μόνο αν βρείτε τον γρίφο.
Η βοήθεια είναι προκαθορισμένη για κάθε γρίφο, είναι ίδια για όλες τις ομάδες και ξεκινάει να δίνεται μια ώρα μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πριν αρχίσετε τα τηλέφωνα.

●Επιτρέπεται να πάρετε πληροφορίες από γνωστούς και φίλους που δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι ή ακόμα και από το ίντερνετ.

● Το έπαθλο είναι συμβολικό οπότε μην περιμένετε μετάλλια, κύπελλα, σαμπάνιες και αιθέριες υπάρξεις για φωτογραφίες στον τερματισμό.

● Μετά τον τερματισμό φέτος θα πάτε σπίτια σας (ή όπου αλλού θέλετε, δεν θα μας δώσετε λογαριασμό), αλλά την επόμενη μέρα, δηλαδή Δευτέρα 29-10-2012 θα ακολουθήσει προβολή φωτογραφιών, απονομή βραβείων και δώρων και πολύ γέλιο στις 8:00μμ στους Φίλους του Ποδηλάτου (Επταχάλκου 3, μόλις 100 μέτρα από το σημείο εκκίνησης). Όσοι δεν έρθουν θα χάσουν.

●Καλά να περάσετε

Η απο-διοργανωτική επιτροπή

Υ.Γ: Τα σημαντικά σημεία, χωρίς τη σάλτσα δηλαδή, θα υπάρχουν και στο φάκελο που θα λάβετε όσοι διαγωνιστείτε.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Νομίζω ότι είναι σαφές, οι ομάδες θα είναι στην τύχη...

Είναι ένα κοινωνικό παιχνίδι πάνω από όλα, πρέπει να συνεργαστείτε με αγνώστους και να ρωτήσετε αγνώστους, πολύ πιθανών να κινηθείτε και σε άγνωστα μέρη της πόλης, ή έστω σε "άγνωστα" σημεία. (τα εισαγωγικά υπονοούν ότι μπορεί να ξέρετε ένα σημείο αλλά όχι την ιστορία του κλπ.

Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, με τα φιλαράκια σας είστε 365 μέρες το χρόνο, αν δεν είστε για 5 ώρες δεν θα γίνει τίποτα.
Και στις μέρες μας που έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δύσκολο να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους νομίζω ότι οι περισσότεροι εκ των υστέρων θα το εκτιμήσετε.
Σκοπός δεν είναι να κερδίσουμε στεγνά, είναι να κοινωνικοποιηθούμε να γνωρίσουμε την πόλη μας....

Ένας δεύτερος όχι τόσο σημαντικός όμως λόγος είναι το να μοιράζονται οι γνώσεις και οι εμπειρίες, πχ αν έρθετε με την παρεούλα σας πχ από τον Πειραιά (και είστε όλοι 19άριδες) και δεν τριγυρνάτε στην Αθήνα ίσως δυσκολευτείτε πολύ... Ενώ κάποιοι άλλοι μεγαλύτεροι που παίζουν στην Αθήνα στα δάχτυλά τους να είναι πολύ πιο άνετοι.
Με αυτόν τον τρόπο, οι ομάδες γίνονται πιο ισορροπημένες.

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Για λόγους ευκολίας μεταφοράς των φωτογραφιών (θα πρέπει να τις πάρουμε στο τέλος του κυνηγιού για να τις αξιολογήσουμε) καλό είναι να ξέρετε ότι:

1) οι ψηφιακές φωτογραφικές είναι πολύ πιο βολικές από τα κινητά (και για σας που έχετε και προσωπικά δεδομένα μέσα και) για μας.
2) Οι πιο βολικές κάρτες είναι Compact Flash, SD, miniSD, microSD, MMC, XD, memory stick.

Αν η μηχανή σας παίρνει κάτι άλλο μην την αφήσετε σπίτι, φέρτε την, αν έχετε και κάποιο reader φέρτε το και αυτό....
Αλλιώς ούτως ή άλλως μόνο μια φωτογραφική είναι απαραίτητη ανά ομάδα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ζωαρίστρια
Εικόνα Ζωαρίστρια
Απών/απούσα

παρολο που το κυνηγι ακουγεται ενδιαφέρον, εχω βασικές αποριες

Πως και που δήλωνεις συμμέτοχη?
Πότε γίνεται? Μας εχεις μπερδεψει, ο Οκτωβρης του 2013 δεν εχει Δευτερα 29/10/2013

Η κληρωση υποθετω γίνεται στο σημειο εκινησης (Επταχαλκου ΦτΠ?) και υποθέτω οτι μαθαινεις σε ποια ομαδα επι τοπου?

Μιλα καθαρα και ξαστερα

Ζωαρίστρια
Εικόνα Ζωαρίστρια
Απών/απούσα

για περυσι είναι το post...time traveller, no worries

wp