Οδηγίες 3ου Ποδηλατικού Κυνηγιού

Οι οδηγίες που μοιράστηκαν μαζί με τους γρίφους

Κάποιες μικρές επισημάνσεις για το παιχνίδι.

● Φέτος “συλλέχθηκαν” 17 ερωτήσεις-γρίφοι που περιμένουν να τους ανακαλύψετε και να μας τους φέρετε με την μορφή εικόνας, είτε απο το κινητό σας είτε απο την φωτογραφική σας μηχανή.

● Οι γρίφοι αφορούν σημεία της πόλης. Δόθηκε σημασία στο να μην είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, ώστε να είναι προσιτό σε όλους-ες.

● Δεν είναι αγώνας ταχύτητας. Μην ξεχνάτε ότι είναι παιχνίδι με σκοπό να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή ποδηλατώντας, να γνωριστούμε και να να κάνουμε πολύ πετάλι (στης πόλης μας το χάλι). Για τον λόγο αυτό η ασφάλεια μας μπαίνει πάνω απ' όλα. Ο καθένας λαμβάνει μέρος με δική του ευθύνη, παρόλα αυτά προσέχει και τους υπόλοιπους της ομάδας. Δεν θα κερδίσει ο γρηγορότερος. Απλά βάλτε την φαντασία σας σε μεγάλο βαθμό και σας περιμένουν έξτρα πόντοι.. Χρόνος υπάρχει άπλετος και εμείς θα σας περιμένουμε όλους στον τερματισμό!!

● Το έπαθλο είναι συμβολικό οπότε μην περιμένετε μετάλλια, κύπελλα κλπ.

● Αν “κολλήσετε” σε κάποιο γρίφο αλλά παρόλα αυτά θέλετε να τον απαντήσετε-φωτογραφήσετε, τότε υπάρχει η δυνατότητα της βοήθειας του κοινού . Κοινώς μας παίρνεις ένα τηλέφωνο(δες παρακάτω) και με κωδικό το όνομα της ομάδας σου δίνουμε μια ένδειξη για το που μπορεί να 'κρύβεται”. Φυσικά έχει ένα κόστος σε βαθμούς... (Οι ενδείξεις είναι προκαθορισμένες για κάθε γρίφο και ίδιες για όλες τις ομάδες).
● Η βαθμοί είναι ίδιοι για όλες τις ερωτήσεις και έχουν ως εξής:

● 4 πόντοι για την απλή φωτογραφία
● 6 πόντοι εάν “δουλέψει” η φαντασία και εμπλουτιστεί η φωτογραφία
● -2 πόντοι εάν χρειαστείς βοήθεια και μας τηλεφωνήσεις

Η απο-διοργανωτική επιτροπή

Τηλέφωνα βοήθειας

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι