18ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας

108 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
vang
Απών/απούσα

Η λογική του διαφωνώ και δέν μετέχω δέν νομίζω ότι λειτουργεί στήν πολιτική πραγματικότητα πού ζούμε...

Είναι σάν να λέμε διαφωνω με τήν πολιτική σκηνή και τούς πολιτικούς και γιαυτό δέν ψηφίζω...
Έτσι όμως στερείς από τον ευατό σου ένα μέσο και μιά ευκαιρία να αλλάξεις τα πράγματα...

¨Αν δέν πάει κανείς από μάς, όυτως ή άλλως θα βρούν καμμιά διακοσαριά να γεμίσουν ένα πλάνο στήν κάμερα ( ισως και αν μήν χρειάζονται τόσοι πολλοι).
Από την άλλη μεριά άν γραφτούν, λέω τώρα 10.000 - 20000 - 50000 ποδηλάτες...υπάρχει κανένας πολιτικός πού θα τους αγνοήσει???

Ετσι αλλάζουν στην σημερινή πολιτική πραγματικότητα τα πράγματα...μαζεύεται μία μάζα ψηφοφόρων με κοινές επιδιώξεις και οθούν τα πράγματα πρός τα εκέι...

Δέν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να πάω αλλά νομίζω όσοι μπορούν ας πάνε...

noir
Απών/απούσα

"Από την άλλη μεριά άν γραφτούν, λέω τώρα 10.000 - 20000 - 50000 ποδηλάτες...υπάρχει κανένας πολιτικός πού θα τους αγνοήσει???"

Ναι οι ιδιοι πολιτικοι που αγνοουν και τα εκατομυρια ψηφοφορων...

Για μενα νοημα εχει να παμε μονο αν διαδηλωσουμε τα αιτηματα μας (ξεχωρα απο τη φιεστα)... Ψηφοι, παρακαλια και τα ρεστα με αοριστες ελπιδες πως καποιος ξαφνικα θα ενδιαφερθει ειναι ανουσια και παιδικα.

vang
Απών/απούσα

"Για μενα νοημα εχει να παμε μονο αν διαδηλωσουμε τα αιτηματα μας (ξεχωρα απο τη φιεστα)... Ψηφοι, παρακαλια και τα ρεστα με αοριστες ελπιδες πως καποιος ξαφνικα θα ενδιαφερθει ειναι ανουσια και παιδικα."

Δηλαδή έσυ πιστεύεις ότι ότι έγινε, ας πούμε τα τελευταία πενήντα χρόνια, έγινε επειδή γινόντουσαν διαδηλώσεις και όχι επειδή κάποιοι πολλοί επέλεξαν να ψηφίσουν προς καποια συγκεκριμένη κατεύθυνση...ή να πιέσουν, με τους σημαντικούς αριθμούς τους, τούς πολιτικούς να προσπαθήσουν αν τους προσπορισθούν...

ΟΚ οι γνώμες μας διίστανται...

Shaft
Απών/απούσα

με πείσατε αν προφταίνω θα έρθω...

Nefeli (χωρίς επαλήθευση)

Καλέ ιδέα δεν έχω που πρέπει να δηλώσω συμμετοχή δηλαδή για να έρθω? Δεν μπορώ να έρθω έτσι χωρις να έχω δηλώσει συμμετοχή πριν? Τα ωράρια μου είναι πολύ σφιχτά!

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Πέρυσι απλά μαζευτίκαμε στην Κοτζιά. Όποιος ήθελε έμπαινε και όποιος ήθελε έβγαινε.
Στην Ελλάδα ζούμε, μην τρελαίνεσαι :)

bolivias
Απών/απούσα

καλως η κακως ο οργανωση του ΟΝΑ ειναι χαλια (οπως αλλωστε και στον τρεχαλητο γυρο της Αθηνας)
η ποδηλατοπορεια ειναι ξεφραγο αμπελι και μπορει να μπει και να βγει οποιος θελει (ελπιζω η ανοργανωσια να μην προκαλεσει ατυχηματα)
οποτε οσοι σκεφτεστε να ερθετε, μην τρελαινεστε με εγγραφες, απλα ελατε

συμφωνω με την μαζικη συμμετοχη μας (ποδηλατ-ισσ-ες) στην εκδηλωση
μονο θετικη μπορει να ειναι, οπως και η αποχη, μονο αρνητικη θα ηταν
οπως ειπε καποιος φιλος εδω μεσα, οι χορηγοι και με 100 ατομα το περνανε το μηνυματακι τους, ενω 5.000 ατομα περνανε το δικο μας μηνυμα

απλα, επειδη προσωπικα τα συνθηματα δεν ειναι της αισθητικης μου (το ιδιο και για τις δικες μας ποδηλατοπορειες), θα προτιμουσα αλλες μορφες διαμαρτυριας, οπως πχ τα φυλλαδια (που ηδη προταθηκαν) ή ίσως ενα άλλο ωραιο event δικης μας εμπνευσης και δυνατου μηνυματος, παραλληλα με το χαζοπανηγυρι του νικητα και των χορηγων

προσωπικα, αν εχει καλο καιρο, θα κατεβω και με το μωρο στο καρεκλακι
ειναι ωραια ευκαιρια για βολτα στην αθηνα χωρις αυτοκινητα

Royaloak
Απών/απούσα

Μήπως πρέπει να ορίσουμε χώρο και χρόνο προσυγκέντρωσης, για να μη χαθούμε στο πλήθος;

noumenorian
Απών/απούσα

kali fasi tha itan mazema 9 akrivws sto agalma tou vlaka me to alogo ( xexexexe ;) )sto Pedio tou Arews na moirastoun metaksy mas ta fylladia gia na ta dosoume meta ...
Skeutomai na erthw me typomeno kapoio apo ta sxediakia tou bin .. tha pernane ena wraio eirwniko mynima

noumenorian aka tuxavenger

ps sorry gia ta greeklish alla kati stravwse me to debian mou :(

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..παμε , κανουμε τη βολτουλα μας χωρις να γραφτουμε ή να φοραμε νουμερακι !

..και απλα , αν σε κανενα κοντοσταθει η καμερα , πειτε τους ο,τι πιστευετε (να το επιδιωξετε κιολας) λεγοντας απλα και καθαρα και ολιγολογα, τα κυριότερα αιτηματα μας απο καθε διαδηλωση πχ . εισοδος στο μετρο κ.τ.λ.

..οντως , το νουμερακι ειναι γελοιο και η εγγραφη ψιλοφακελωμα , αλλα η ελευθερη συμμετοχη ειναι εργαλειο !
..τα καναλια ψοφανε για θεματακι. Δωστε τους ομως αυτο που θελετε !

aggman
Απών/απούσα

nai, prepei na grafteis eite ston ONA, eite se kapoio KEP, eite se diafora sxetika periptera pou yparxoun sto kentro px panepistimiou sto metro i stin kapnikarea. Dilwneis ta stoixeia sou (profanws kai einai fakelwma) kai sou dinoun enan arithmo gia na koliseis stin plati sou kai ena entypo - laxno me to opoio symetexeis se klirwsi gia dwra (to megalytero einai podilato, alla den nomizw na to kerdiseis, kana kapelaki, kamia mplouza ktlp). i podilatodromeia stirizetai apo xorigous kai den exei sxesi me dikaiwmata i diekdikiseis twn podilatwn - exei skopo kyriws tin diafimisi voutirou (!). egw pantws tha paw, spania vriskeis toso kales eukairies gia podilato sto kento, allwste eimai sigouros oti osoi pane gnwrizoun tin plysi egefalou pou tha antimetwpisoun kai pane mono gia tin diadromi twn 8km.

Shaft
Απών/απούσα

καλή ιδέα θα ήταν παρωδία της ταμπέλας του αριθμού συμμετοχής, με τα 3 βασικά αιτήματα (πρέπει να τα γράψω;)... "Μπέρδεμα στο φακέλωμα"

shadowmangr
Εικόνα shadowmangr
Απών/απούσα

posa xiliometra tha einai o giros re pedes?

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

"Η Εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 το πρωί ακριβώς από το Παναθηναϊκό (Καλλιμάρμαρο) Στάδιο. Ο τερματισμός θα γίνει στο Ζάππειο."

Πάρε και τον χάρτη

priggipas
Εικόνα priggipas
Απών/απούσα

Μια απορία που μου δημιουργήθηκε σχετικά με τους χορηγούς του ποδηλατικού γύρου και θα ήθελα να την εκφράσω:
Τί δουλειά έχουν να γίνονται χορηγοί εταιρίες τροφίμων, αυτοκινήτων (ας δεχτώ ότι η Peugeot κατασκευάζει και σκελετούς ποδηλάτου), γυμναστήρια, ΜΜΕ, σινεμά καθώς και μερικοί από τους βασικούς "πολέμιους" του ποδηλάτου στην πόλη μας; Τί προσπαθούν να (απο)δείξουν; Ποιόν θέλουν να κοροϊδέψουν; Τί έχουν προσφέρει για το ποδήλατο και τη διάδοση της χρήσης του στην πόλη;
Και πέρα από αυτό, πού είναι οι χορηγοί που θα περίμενε κανείς να δει σε ένα τέτοιο γεγονός: εταιρίες ποδηλάτων και σχετικού εξοπλισμού, ποδηλατικά μαγαζιά, φόρουμ...; Δεν ασχολήθηκαν καν με το όλο θέμα; Το σνόμπαραν; Δεν ενημερώθηκαν για το γεγονός;
Δεν περιμένω κάποια συγκεκριμένη απάντηση... απλά εκφράζω τον προβληματισμό μου.

peditalatores
Απών/απούσα

Που θα μαζευτουν οι Ποδηλατ-ισσ-ες; Θα γινεται χαμος και αυτο το πραγμα θελει λιγο οργανωση για οσους δεν εχουν ερθει στις συνελευσεις για να ξερουν.Εχει οριστει καποιο σημειο που μου διαφευγει;

vvolonak
Απών/απούσα

Σχετικά με τον προβληματισμό σου priggipa επίτρεψε μου να σχολιάσω τα εξής:
Οι χορηγοί από την αρχαιότητα ήταν τα πρόσωπα εκείνα που χρηματοδοτούσαν σημαντικά γεγονότα. Από τους θεατρικούς διαγωνισμούς μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η έννοια της χορηγίας λοιπόν δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας ξενίζει. Με τις χορηγίες εξασφαλίζονται οι πόροι για να λάβει χώρα το γεγονός. Από την άλλη οι χορηγοί εκμετελεύονται το γεγονός για να προβληθούν. Κανείς δεν ξοδεύει τα χρήματά του χωρίς σκοπό και αυτό ίσχυε πάντα. Ο ποδηλατικός γύρος της Αθήνας αποτελεί ένα αθλητικό γεγονός. Κατά τις αρχές μάλιστα αποτελεί το δεύτερο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της πόλης! Είναι εύλογο λοιπόν να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά είναι εξίσου εύλογο ότι για να γίνει σωστά είναι απαραίτητη η συγκέντρωση πόρων. Η σχέση μεταξύ χορηγού και ευεργεθέντος από τη χορηγία δεν αποτελεί αναγκαία συνθήκη και σε ότι αφορά στον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας αυτό δεν πρέπει να φαντάζει περίεργο. Τι δουλεία έχει για παράδειγμα το λογότυπο μια ασφαλιστικής εταιρίας πάνω στη φανέλα μιας από τις διασημότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου ή τι δουλειά έχει το λογότυπο μιας καπνοβιομηχανίας στην αεροτομή ενός πρωτότυπου F1. Αντίστοιχα παραδείγματα θα βρεις γύρω σου πάρα πολλά. Οι χορηγοί δε χρειάζεται να αποδείξουν κάτι και ουσιαστικά το μόνο που πρέπει να προσφέρουν σε αυτόν που ευεργετούν με τη χορηγία τους είναι τα χρήματα. Επίσης δε σημαίνει ότι μπορεί να είναι πολέμιοι εκείνου που ευεργετούν με τη χορηγία τους. Αυτό που μπορώ να δεχτώ ότι ισχύει είναι ότι κάποιοι χορηγοί μπορεί να πιστεύουν περισσότερο από κάποιους άλλους σε εκείνον που χορηγούν. Ωστόσο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί. Για ένα πράγμα πάντως να είσαι σίγουρος. Ακόμα και αν υπήρχαν περισσότεροι χορηγοί σχετικοί με το ποδήλατο δε σημαίνεί ότι θα ξόδευαν τα χρήματά τους μόνο από την αγάπη τους σε αυτό. Φυσικά και θα επιδίωκαν την προβολή τους όπως συμβαίνει και τώρα. Ελπίζω να σε δω αύριο!

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Τελικά τι θα κάνουμε;
Θα κατέβουμε μαζεμένοι και θα συμμετέχουμε με το δικό μας "μπλοκ";
Θα σας δω αύριο στις 9 στο Καλλιμάρμαρο. Μάλλον δε θα γραφτώ, γιατί δε θέλω να "γίνω νούμερο". Συμφωνώ όμως με τη λογική "όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα". Και στο ότι είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο του Κάκλα.
Που ακριβώς θα σας βρω για να πάρω και εγώ μερικά φυλλάδια να βοηθήσω στη διανομή;

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

''η διαφορετικοτητα της συμμετοχης μας (χωρις ή εστω με ταμπελακια) πιστευω θα ειναι αρκετη και αισθητη (λογω ΚΑΙ της ποσοτητας ). Γι'αυτο , αν θελετε να περασουμε και μερικα επιπλεον μηνύματα , ας συγκεντωθουμε στο γνωστο μερος(ή καλύτερα στο ζαππειο που εχει απλα και ειναι και κοντα) μια ωρα νωριτερα και να παμε σύσσωμοι στη γραμμη εκκινησης !
Ετσι θα γινει και ο διαχωρισμος αποψεων των ποδηλατών απο τους βούτυρο-μπεμπεδες χορηγους , πολιτικους κτλ.

..βούτυρο-μπεμπεδες ! ωραια θα ακουγεται δυνατα !

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Η αντίδραση των ατόμων που χρησιμοποιούν το ποδήλατο καθημερινά και προσπαθούν να πεισουν τους αρμόδιους να κάνουν κατι για την ασφάλεια του ποδηλάτη (αφιλοκερδώς), δεν έγκειται στο οτι "πρεπει να μαζευτούν πόροι για ένα τετοιο γεγονός" (άλλωστε και τα velib του Παρισιού και των άλλων πόλεων απο τετοιες εταιρίες είναι στημένα). Γινόμαστε επικριτικοί απλώς γιατι το όλο θέμα δεν έχει να κάνει ΤΙΠΟΤΑ με τη διάδοση του ποδηλατου στον Δήμο μας και θυμώνει κανείς επιεδή για μια ακόμα φορά χρησιμοποιείται το ποδήλατο (όπως και άλλα αντικείμενα άλλες φορες ) για να προβληθούν εταιρίες και πρόσωπα...και επειδη αυτοί οι ευεργέτες όπως τους λες θα μπορούσαν να ευεργετήσουν τον τόπο με κατι πιο ουσιώδες όπως να επιχορηγήσουν την κατασκευή ενος ποδηλατόδρομου, τον εξωραισμό κάποιου πάρκου, πεζοδρόμια κλπ κλπ. Να μην ξοδευονται δηλαδή τόσα χρήματα για κάτι τόσο εφήμερο. Ας μην ειναι η κοροιδία δηλαδη τόσο απροκάλυπτη.
Θα ήταν όντως -όσο λυπάμαι που το παραδέχομαι- εκτος τόπου και χρόνου να πιστεύουμε οτι τα πράγματα γίνονται χωρις κερδος.Αλλά εδώ πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για το κερδος. Τετοιες γνωστές φιεστες ουδέποτε συνέβαλαν στην διάδοση του ποδήλατου γιατι οι συμμετέχοντες-πανηγυρτζήδες- ποδηλάτες-της μιας μερας του έτους, θα γινόντουσαν καθημερινοί ποδηλάτες μόνο αν ο δήμος μας μπορούσε να τους προσφέρει καποια ασφάλεια στους δρομους . Το γεγονός οτι αυτη την Κυριακή όλοι θα περάσουμε καλά δεν έχει καμμιά σχέση με τη διαδοση των ποδηλάτων και τη βελτίωση των υποδομών που είναι τα βασικά θέματα που μας καινε. Θα περνούσαμε καλά και σε μια φιέστα για οτιδήποτε αλλο.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Aς μη μπερδευόμαστε με αλλαγες των σημείων συνάντησης.
Απο το Home page:
Γι' αυτο ζητάμε τη βοήθειά σας. Στην προσπάθεια να ενημερώσουμε πολύ κόσμο σε λίγο χρόνο θα χρειαστούμε τη βοήθεια όσο περισσότερων φίλων είναι δυνατό. Όποιος μπορεί να βρίσκεται αυτή την Κυριακή, 12/10, από τις 9 το πρωί και μετά, στο Καλλιμάρμαρο.

kgb
Απών/απούσα

Ρε είσαστε εντελώς μαλάκες τελικά. Δηλαδή τι περιμένατε, ότι δομές δεκαετιών και συμφέροντα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ θα ακυρωθούν έτσι ξαφνικά για να κάνετε εσείς το ποδηλατάκι σας? Τι πιστεύετε δηλαδή, ότι οι ποδηλάτες είναι πλειοψηφία στην Αθήνα και τους ανήκει η πόλη δικαιωματικά? Είστε εντελώς τρελλοί η εντελώς μαλάκες? Σας πείραξε η χορηγία του Becel, τότε χώστε τα εσείς για να γίνει η διοργάνωση, καραγκιόζηδες, που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να διαμαρτύρεστε. Ξερνάω στα μούτρα του κάθε ρομαντικού ποδηλάτη που ενοχλήθηκε από την καπιταλιστική ατμόσφαιρα. Μην έρθετε ούτε του χρόνου ρε ηλίθιοι, άντε σε κάνα καλοκαιρινό σινεμά να την δείτε ρομαντικά, κουραμπιέδες. Αφού το ότι ο Δήμος Αθηναίων έκλεισε για μερικές ώρες ολόκληρο το κέντρο και κατόρθωσε να μαζέψει πάνω από 24000 ποδηλάτες σας φαίνεται ασήμαντο και ανάξιο της γελοίας παρουσίας σας πάνω στο ρημάδι που καβαλάτε, τότε ειλικρινά θα χαρούμε όλοι οι υπόλοιποι ιδιαίτερα να μην δούμε τις σκατόφατσες σας ούτε στον επόμενο γύρο. Έξω οι μαλάκες από την Αθήνα.

manikin
Απών/απούσα

perneis narkontika??? tipota perierga p s dimiourgoun paresthiseis??? an oxi mallon prepei na pas na kaneis askiseis iremias k sugratiseis thimou.... boreis na diafoneis einai logiko... auto elipe na exoun oloi tin idia gnomi.. alla boreis na ekfrasteis pio kosmia... epidi kapios oneirebete enan kosmo kalhtero den simenei pos einai m@l@k@s oute karagiozeis... h oti alo eipes.. ( o karagiozeis gia na xereis den apotelei brisia alla paradosiako stixio... ara epeses ligo exw..)
afou katalabame pos diafoneis den etheses tin thesi s pragma p einai ligo periergo.. giati ok... diafoneis.. alla me ti simfoneis..???

Royaloak
Απών/απούσα

Φοβάμαι ότι είμαστε πάρα πολλοί για να εξαφανιστούμε από την Αθήνα. Φυσικά και δεν έχουμε το βεληνεκές της Δημοτικής διοργάνωσης. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε. Όμως μη μας υποτιμάς. Είμαστε επικριτικοί για να βελτιωθούν τα πράγματα κάποτε. Άνθρωποι σαν και σένα και μάλιστα μ'αυτή τη γλώσσα σε τί 'ρημάδια' κυκλοφορούν άραγε; Πάντως όχι σε ποδήλατα. Γιατί αν κυκλοφορούσες σε ποδήλατο δεν θα έφτανες σ΄ αυτές τις λεκτικές ακρότητες. Θέλω να πιστεύω ότι και η διαφωνία είναι μια σοβαρή υπόθεση που πρέπει να εκφράζεται με κανόνες. Κι εσύ είναι φανερό πως δεν έχεις κανόνες. Τι είσαι αλήθεια;
Διαβάζοντας το πόστ σου ένιωσα μια παγερή ανατριχίλα. Εκπέμπει φαρμακερή κακία!

VANIC
Απών/απούσα

Φίλε (;) Kgb
Η αμφισβήτηση ήταν πάντα η κινητήρια δύναμη αυτού του κόσμου. Είναι αυτή που τον πάει μπροστά. Με μία λεπτομέρεια. Να είναι εποικοδομητική. Εσύ για ποιόν ακριβώς λόγο πετάχτηκες με αυτό τον άκοσμο τρόπο; Νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο γίνεσαι μέρος της κινητήριας αυτής δύναμης; Με δυο λόγια νομίζεις ότι γίνεσαι κάποιος;
Σε πληροφορώ ότι, απλά τονίζεις ότι είσαι τίποτα.
(μήπως το nick name είναι σημαδιακό;)

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Από το nick name που χρησιμοποιείς (KGB) είναι προφανές ότι είσαι ακόμα κολλημένος με τις σταλινικές τακτικές του σιδηρούν παραπετάσματος. Έτσι δικαιολογείται ο τραμπουκικός και υβριστικός τρόπος που χρησιμοποιείς για να επιβάλεις τις απόψεις σου.
Ξύπνα... έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τις απόψεις του, αρκεί να μη θίγει τους υπόλοιπους. Οι podilates κατέβηκαν και έδωσαν κανονικά το παρόν στην πορεία, δηλώνοντας όμως τη διαμαρτηρία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα.
Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με τα εκατοντάδες χιλιόμετρα ποδηλατόδρομων που έχουν κατασκευαστεί και θεωρείς την Αθήνα μία πόλη φιλική για τους ποδηλάτες, θα μπορούσες απλά να το πεις, χωρίς να τσαντίζεσαι και να ανεβάζεις την πίεσή σου.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

Και εγω Αθηναιος ειμαι ,και στον γυρο κατεβηκα , και του χρονου θα παω αμα γουσταρω.
Αν θες να ξερεις, δε νιωθω οτι "μου ανηκει" η πολη μου , τουλαχιστον οχι οπως το θετεις και το νιωθεις εσυ ! -και επειδη με ενδιαφερει το παρον και το μελλον της ,δε με νοιαζει μονο τι γινεται αλλα και η ποιοτητα του .
Φυσικα και θα ηθελα καποια πραγματα να ειναι διαφορετικα και δεν το κρυβω , ουτε ομως ζω στο κοσμο μου λεγοντας οτι ολα ειναι ματαια και να μεινουν ως εχουν , επειδη ετσι τα βρηκα.
Αληθεια , εχεις δει στο εξωτερικο , ή εστω σε μερικες επαρχιακες πολεις της Ελλαδας , τι προσπαθειες γίνονται ? Δε κυκλοφορεις εσυ στην Αθηνα με την κινηση και τα ατελειωτα αυτοκινητα να σε δυσκολευουν , ακομα και οταν περπατας ?
Το οτι ο Δημος Αθηναιων "καταφερε να κλεισει το κεντρο" , δε το θεωρω και τιποτε φοβερο και αυτο γιατι το κεντρο κλεινει οποτε γουσταρει ο Δημος, με την συμβολη της πολιτείας δηλαδη ή οποτε δε γουσταρει ο Δημος , απο τις πορειες ,τις διαδηλωσεις και φυσικα το μποτιλιαρισμα . Το οτι καταφερε να μαζεψει πολυ κοσμο δειχνει , εκτος απο την επιτυχημένη διοργάνωση , και την ανταποκριση του κοσμου σε τετοια θεματα. Νομιζεις οτι ολος αυτος ο κοσμος αν ειχε την ευκαιρια δε θα χρησιμοποιουσε το "ποδηλατακι" του , σε καθημερινες μετακινησεις ? Θεωρεις οτι ατομα με λιγοτερη εμπειρια και μεγαλύτερη ή μικροτερη ηλικια απο τον μεσο ορο μπορουν να κινηθουν με ασφαλεια στο κεντρο ?

..ολοι αυτοι οι ποδηλατες ομως ,ΠΟΥ ποδηλατούν οταν ο Δημος δεν κλεινει το κεντρο για χαρη τους ?

-που ζεις , ρε φιλε , στην τελικη ?
-Αθηνα? Τοτε..

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ KGB !

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..φιλικη συμβουλη :
..μη φορτωνεις τοσο αγρια , γιατι ετσι οπως πας θα το παθεις το καρδιακο και μετα δε το γλυτωνεις με τιποτε το γιαουρτι becel*!

* εκτος απο το γιαούρτωμα ! χαχαχχαχαχα

fantasmamore
Απών/απούσα

Ε, ρε τι τραβάει ο άνθρωπος...

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Ρε σεις.... Μήπως ο KGB είναι ο Κακλαμάνης?

contact