Ο Μολοσσός, το Σμαρτ και η Χώρα της Ανομίας όπου δεν λειτουργεί τίποτα!

Θα σας περιγράψω ένα σκηνικό που παίχτηκε σήμερα για να γελάσετε ή για να κλάψετε.

Τρισήμιση τα ξημερώματα και ο σκύλος μου γαυγίζει γερά δυνατά. Σηκώθηκα από το κρεβάτι να του πω να σταματήσει να γαυγίζει...κοίταξα και έξω να δω γιατί τέλος πάντων γαυγίζει, δεν έπαιζε τίποτα και ξανά πήγα για ύπνο.

Σηκώνομαι το πρωί να πάω στο φούρνο και βλέπω έξω από το σπίτι μου ένα σμαρτ αυτοκίνητο στραβοπαρκαρισμένο σε ένα χώρο που χώραγε επιεικώς να παρκάρει φορτηγό. Λέω καλά πόσο άχρηστος οδηγός μπορεί να είανι κάποιος που αδυνατεί να παρκάρει ένα σμαρτ;;

Πάω στο φούρνο στην επιστροφή κοιτάω πάλι το αυτοκίνητο και εκεί παρατηρώ ( δεν είχα πιει και καφέ ακόμα εξού και μεταχρονολογημένη παρατηρητικότητα) ότι τα παράθυρα είναι ανοιχτά και το αυτοκίνητο τρακαρισμένο. Πάω κοντά και τι βλέπω ρε σεις μέσα στο αυτοκίνητο;

Ένα σκύλο-γαίδουρι, έναν μολοσσό μέσα στο σμαρτ ο οποίος καθόταν εκεί και με κοίταγε με ένα μισο κακόμοιρο ύφος. Βασίκα μετά που το έψαξα το θέμα ο σκύλος ήταν ιταλικό μαστίφ.Καθαρόαιμο και καθαρός και περιποιημένος ο σκύλος.

...

Να μην τα πολυλογώ και επειδή η ώρα πέρναγε και ο ήλιος ανέβαινε στον ουρανό κάλεσα την αστυνομία.

Έρχεται το περιπολικό και από εκεί και πέρα αρχίζει ο σουρεαλισμός!

Ψάχνουν από την πινακίδα του αυτοκινήτου να δουν ποιανού είναι. ( μήπως είναι κλεμμένο). Βρίσκουν κάποιον ιδιοκτήτη τον καλούν στο τηλέφωνο να τον ρωτήσουν αν έχασε το αυτοκίνητο του και αυτός... αρχίζει να τους βρίζει, διότι τον ενοχλούνε γιατί το αυτοκίνητο δεν το έχουν δηλώσει κλεμμένο και το έχει η γυναίκα του και οδηγεί  ( την κάλεσε μάλιστα για να σιγουρευτεί).

Τελικά βγαίνει ότι οι πινακίδες του αυτοκινήτου είναι πλαστές!

Κατεβάζουμε τον σκύλο κάτω, ( με κάθε επιφύλλαξη) τον πάμε βόλτα, τον ποτίσαμε ( κόντευε να σκάσει το ζώο από την δίψα), κοιτάνε τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου και βγαίνει ως μη καταχωρημένο! Λέω να δεις ο τύπος έκλεψε το αμάξι και μετά είδε ότι είχε και τον σκύλο μέσα!! lol

Αρχίζουν να ψάχνουν το αυτοκίνητο και βγάζουν από εκεί ναργιλέδες, φακούς, σπασμένα κινητά, κατσαβίδια και ότι άλλο βάλει ο νους του ανθρώπου.

Κάποια στιγμή χτυπάει το ένα κινητό. Καλεί τον αριθμό πίσω ο αστυνομικός και βγαινει τώρα ότι είναι μία τύπισσα η οποία ψάχνει τον γκόμενο, ο οποίος μένει κάπου αλλού στην ίδια περιοχή αλλά μακρυά από εκεί που άφησε το αυτοκίνητο με τον σκύλο.

Να μην σας τα πολυλογώ η ώρα περνάει, έχουν καλέσει τον γερανό να πάρει το αυτοκίνητο, έρχεται και η τύπισσα και αρχίζει να μας λέει για τον τύπο και τον σκύλο, ο οποίος σκύλος τελικά κατέληξε το τμήμα, ( ο σκύλος πήγε στο τμήμα!! χα χα χα) γιατί η φιλοζωική υπηρεσία του Δήμου δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, ο δε ιδιοκτήτης του σκύλου, που τον καλέσανε και αυτόν, κοιμόταν και δεν ήθελαν να τον ξυπνήσουν οι δικοί του!!! ( το παιδί ήταν κουρασμένο.. sad )

Εν πάση περιπτώσει ο τύπος έχει μπλέξει κατά πως φαίνεται για διάφορους λόγους, καταρχάς γιατί παράτησε τον σκύλο του και επειδή τίποτα δεν ήταν στοιχειωδώς νομίμο σε ότι αφορά το αυτοκίνητο του και αυτά που είχε μέσα.

Και πάμε τώρα στα συμπεράσματα.

Τύποι σαν αυτόν με πλαστές πινακίδες, μάλλον κλεμμένο αυτοκίνητο, χωρίς ασφάλεια κυκλοφορούν στον δρόμο και ουαί και αλίμονο μην τους τρακάρει κανείς. Επίσης θέλουν και σκύλο ράτσας, τον οποίο τον ξεχνάνε από την ντίρλα τους μέσα στο αυτοκίνητο και φεύγουν να πάνε να κοιμηθούν.

Εν πάση περιπτώσει, εγώ είπα στα παιδιά στο περιπολικό που έφαγαν 4 ώρες για να βγάλουν άκρη με την συγκεκριμένη περίπτωση ότι δεν θέλω να μάθω ότι ξανά πήρε πίσω το σκυλί ο μαλάκας και ότι αν θέλουν κατάθεση για τα του αυτοκινήτου ευχαρίστως να πάω και μάρτυρας.

Κατά τα άλλα τίποτα δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε.

Κυκλοφορούν αυτοκίνητα με πλαστές πινακίδες, ακαταχώρητα, ο γερανός έκανε να έρθει 4 ώρες, η φιλοζωική του δήμου δεν απαντούσε, η άλλη Φιλοζωική ( η οργάνωση ) δεν απαντούσε ούτε και αυτή στα τηλέφωνα, ο ιδιοκτήτης του σκύλου κοιμόταν αμέριμνος και τελικά ήταν ο σκύλος που κατέληξε στο Τμήμα! laugh

 

 

 

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon dsc03941.jpg621.34 KB
Categories: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Δυστυχώς, δεν βρίσκω τίποτα να γελάσω. Συγνώμη, βλέπω καλά, στο πορτ μπαγκάζ του σμαρτ ήταν ο σκύλος όλη νύχτα???

Σε παρακαλώ, αν μπορείς, παρακολούθησε την υπόθεση να μην πάει πίσω ο σκύλος και πάρε τηλ σε κανένα σύλλογο να τον μαζέψουν πριν δεν έχει τι να τον κάνει η αστυνομία...

Gefer
Εικόνα Gefer
Απών/απούσα

Τραγικό... τι να πω... Ευτυχώς που ήσουν εκεί και γλίτωσες το σκυλί.

Lithium
Εικόνα Lithium
Απών/απούσα

Η αλλιώς περιγράψτε την πόλη σας σε 150 λέξεις.

Wicca
Απών/απούσα

Vasscott wrote:

Δυστυχώς, δεν βρίσκω τίποτα να γελάσω. Συγνώμη, βλέπω καλά, στο πορτ μπαγκάζ του σμαρτ ήταν ο σκύλος όλη νύχτα???

Σε παρακαλώ, αν μπορείς, παρακολούθησε την υπόθεση να μην πάει πίσω ο σκύλος και πάρε τηλ σε κανένα σύλλογο να τον μαζέψουν πριν δεν έχει τι να τον κάνει η αστυνομία...

Εγώ γελάω γιατί η κατάσταση είναι πλέον γελοία. Τον άλλον τον πήρανε τηλέφωνο από την αστυνομία να του πουν ότι κυκλοφορεί κάποιος με ένα ίδιο αυτοκίνητο και ίδιες πλαστές πινακίδες με τις δικές του, ο οποίος κάποιος, προφανώς και του χρεώνει τα πρόστιμα από τις παραβάσεις που κάνει, στην δική του εφορία. Και ο τύπος τους έβριζε τους αστυνομικούς.

Δεν είναι γελοίος ο τύπος αυτός τώρα;

Τον ιδιοκτήτη του σκύλου τον βρήκανε, πήραν τηλέφωνο στο σπίτι του και ο μπαμπάς του,  που του είπαν ότι ο γιος του κυκλοφορεί με μάλλον κλεμμένο αυτοκίνητο, με πλαστές πινακίδες, με τους μπάφους στο ντουλαπάκι, με φακούς εργαλεία διάρρηξης και ότι έχει παρατήσει και τον σκύλο και το αυτοκίνητο κάπου, είπε ότι δεν γίνεται να το ξυπνήσει το παιδί. Ε είναι να μην γελάς;

Σε ότι αφορά αυτό που με ρώτησες για τον σκύλο,  ναι τον είχε δεμένο και με κοντό το λουρί προφανώς ώστε μην σηκώνεται όσο οδηγούσε και του έκοβε την ορατότητα.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για τον σκύλο, γιατί τον σκύλο τον πήγανε στο τμήμα οι αστυνομικοι και η γκόμενα του ιδιοκτήτη του. Για ότι παραβάσεις έχει κάνει και για το ότι εγκατέλειψε το σκυλί στο αυτοκίνητο, θα κινηθεί αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας. Εγώ δεν μπορώ να του κάνω τίποτα. Αν και κανονικά σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα θα έπρεπε να είχε βγει αυθημερόν ένταλμα και να είχαν πάει οι αστυνομικοί να το ξυπνήσουν "το παιδί" και να πάει κατευθείαν αυτόφορο. καταρχάς γιατί οδηγούσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και θα μπορούσε να έχει πάρει σβάρνα και κανέναν στον δρόμο και να μην τον βρίσκει κανείς.

Αυτό ήταν αυτοκίνητο με setup UDO. ( Unintetified Driving Object! ) laugh

Εν πάση περιπτώσει, αμφότεροι οι αστυνομικοί ήταν φιλόζωοι και είχαν και δικά τους κατοικίδια και μου υποσχέθηκαν ότι θα φροντίσουν εκείνοι να μην ξανά πάρει ο βλάκας τον σκύλο πίσω.

 

Wicca
Απών/απούσα

Gefer wrote:

Τραγικό... τι να πω... Ευτυχώς που ήσουν εκεί και γλίτωσες το σκυλί.

 

Δεν ήμουν εγώ εκεί. Αυτός ήρθε εδώ...! Αυτός πάρκαρε έξω από το σπίτι μου.

 

 

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Στο τελος την πληρώνει ένα ζώο.
 

 

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Στην αρχή λες ε όχι αυτά δεν υπάρχουν, δε γίνονται, όμως ρε παιδιά αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε, κι όποιος εκπλήσσεται ακόμα δεν κατάλαβε που ζει. Έτσι ακριβώς. Απλά εσύ μπήκες στον κόπο να κάτσεις να το γράψεις. Αν έχεις μάτια ανοιχτά τέτοια βλέπεις συνέχεια, αν είσαι στην κοσμάρα σου όχι και τόσο... ρεαλισμός αλά καρτ...

panoss
Απών/απούσα

laughlol  πεθαίνω...

panoss
Απών/απούσα

Γιατί δεν μπορώ να το κανω edit;

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια