Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Η καμπάνια «Με Ποδήλατο στη Δουλειά» εκ φύσεως ζητά και συλλέγει ορισμένα προσωπικά δεδομένα:

  • Μια διεύθυνση email
  • Τις καθημερινές διαδρομές και χιλιόμετρα που κάνει ο ποδηλάτης
  • Την πόλη και τον οργανισμό (εργοδότη ή σχολή ή σχολείο κλπ) του ποδηλάτη (προαιρετικά)

Οι Ποδηλάτ-ισσ-ες δεν εμπορεύονται προσωπικά δεδομένα ούτε τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς εκτός από την ομαλή λειτουργικότητα του ιστοχώρου τους ο οποίος έχει σκοπό την προώθηση του ποδηλάτου. Επίσης διευκρινίζουμε ότι:

  • Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών χρησιμοποιούνται μόνο κατά την εγγραφή και δεν εμφανίζονται πουθενά δημόσια.
  • Μόνο ο αριθμός διαδρομών και χιλιομέτρων καταγράφονται, καμία άλλη λεπτομέρεια. Τα καθημερινά στοιχεία εμφανίζονται μόνο στον ποδηλάτη που έκανε την καταχώρηση. Στους υπόλοιπους εμφανίζονται μόνο τα συγκεντρωτικά στοιχεία του συνόλου των ομάδων και της κάθε ομάδας ξεχωριστά.
  • O εργοδότης του ποδηλάτη φαίνεται μόνο αν ο ποδηλάτης ενταχθεί σε κάποια ομάδα, το οποίο, αν και επιθυμητό, είναι προαιρετικό.
  • Το όνομα με το οποίο συμμετέχετε στο “Με Ποδήλατο στη Δουλειά” δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας όνομα. Μπορείτε να επιλέξτε ένα ψευδώνυμο, το ίδιο κάνει άλλωστε και η πλειοψηφία των χρηστών του podilates.gr. Επίσης όσοι είναι ήδη λίγο-πολύ γνωστοί στην κοινότητα μέσω του forum ή των blogs έχουν τη δυνατότητα να ξαναγραφτούν με ένα νέο ψευδώνυμο ειδικά για να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση.

Σημειώστε ότι αν αναφέρετε το όνομα του εργοδότη σας το κάνετε με δική σας ευθύνη. Λογικά ο εργοδότης σας θα θέλει να αναφερθεί για λόγους διαφήμισης, οικολογικού προφίλ κλπ, ωστόσο καλό είναι να ζητήσετε πρώτα την άδειά του. Και με την ευκαιρία να του μιλήσετε για αυτά.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact