Καινούριο άλογο στο στάβλο

Προσπαθούσα να ανεβάσω μια φωτογραφία από το καινούριο άτι, αλλά δεν τα κατάφερα.

Τέλοσπαντων.

Τον Μάρτιο μου έκλεψαν το Bombi που είχα. Το χρησιμοποιούσα για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά και να κάνω και αρκετές δουλειές. Του είχα κοτσάρει κι ένα καφάσι, πήγαινα στη λαϊκή, στο σούπερμαρκετ, ήταν πολύ καλό για μέσα στην πόλη. Μονοτάχυτο αλλά ελαφρύ και άνετο στο δρόμο και φορτωμένο.

Πέρασε ο καιρός, έβγαλα το καλοκαίρι με το κουρσάκι αλλά δυστυχώς δεν γινόταν παραπέρα. Χρειαζόμουν ένα άλλο ποδήλατο για την πόλη πιο άνετο.

Έτσι κατέληξα στο Orient Nostalgie.

Η αλήθεια είναι πως δεν έψαξα πολύ. Έχω έναν ποδηλατά κοντά στο καινούριο μου σπίτι και ήθελα να ψωνίσω από αυτόν. Πήγα να δω τι ποδήλατα έχει, είδα αυτό, η τιμή του ήταν πολύ καλή, κι έτσι το πήρα.

Μετά από δυο μήνες που το χρησιμοποιώ έχω να πω πως είναι άνετο, σηκώνει άνετα βάρη, είναι βέβαια λίγο πιο βαρύ στην κύλιση από το Bombi αλλά έχει σαζμάν πίσω και αρκετό βάρος έξτρα οπότε δικαιολογείται. Έχει λεντ φωτάκια ενσωματομένα, σταθερή σχάρα, του έχω ήδη κοτσάρει καφασάκι καινούριο και πάει σφαίρα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει κάτι φτηνό για την πόλη.

Και είναι και ομορφούλι. ;)

Categories: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Να έχετε πάντα καλές και ασφαλείς διαδρομές μαζί!

Morfeas
Απών/απούσα

...μέχρι τώρα με αντέχει, σηκώνει και λαϊκή και σούπερμαρκετ και την καθημερινότητα της δουλειάς. :)

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια