Ματώνει η καρδιά μου (κλαψ)


Τεράστιο σοκ έχει προκαλέσει στο Γερμανικό Ιατρικό Σύλλογο Βερολίνου, μέλη του οποίου έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον της ιατρικής παρακολούθησης της καγκελαρίου, η δήλωση που φέρεται να έκανε πριν από μερικές ώρες η Άγκελα Μέρκελ με την οποία δηλώνει ότι έχει καρδιά και μάλιστα ματώνει όταν βλέπει να κόβονται μισθοί και συντάξεις στους Έλληνες.

Μάλιστα ο Χειρούργος-πυρηνικός-υδραυλικός και καθηγητής του πανεπιστήμιου της Χαϊδεμένης (γνωστή και ως Χαϊδελβέργη) κύριος Dr. Frits Ipokraten (φωτογραφία του οποίου ακολουθεί παρακάτω) σε συνέντευξη που έδωσε εχθές τα ξημερώματα στο παγκοσμίου φήμης Γερμανικό ιατρικό περιοδικό Bild-Hasapen εκ μέρους του ιατρικού κόσμου της Βάδης-Βυρτεμβέργης και πασών των Γερμανικών κρατιδίων τόνισε τα εξής :

"Πριν από ένα χρόνο που αναγκαστήκαμε να αφαιρέσουμε ένα μεγάλο τμήμα από την ήδη υπέρογκη χολή η οποία καταλάμβανε το 40% από το εσωτερικό κόσμο της κυρίας Μέρκελ δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το επίμαχο όργανο της καρδιάς στο οποίο αναφέρεται και η πρόσφατη ανακοίνωση της κυρίας Μέρκελ περί "ματωμένης καρδιάς. Όπως είναι κατανοητό δεν καθίσταται δυνατόν να ματώνουν, όργανα που αρνούνται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εντός (ή εκτός) του ανθρωπίνου σώματος.
Το μόνο που αντικρίσαμε κάνοντας την τομή την ήταν μία τεράστια χολή, δύο μικρά πνευμόνια, ένα μεγάλο στομάχι και ένα απίστευτα παχύ έντερο το περιεχόμενο του οποίου δεν κενωνόταν πριν περάσουν τριάντα πέντε ημέρες από την πλήρωσή του με αποτέλεσμα η σύσφιξη των περιττωμάτων να είναι τέτοια που κατά την πτώση τους να προκαλείται ο θρυμματισμός των πορσελάνινων λεκανών της καγκελαρίας αναγκάζοντας κάθε μήνα το τεχνικό προσωπικό να ασχολείται με την αντικατάστασή τους."

Η Γερμανική καγκελαρία ανταπαντώντας στο δημοσίευμα του περιοδικού Bild-Hasapen εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία γίνεται σαφής προειδοποίηση στον Ιατρικό Σύλλογο Γερμανίας να είναι στο μέλλον πιο προσεκτικός με τις ανακοινώσεις των μελών του (που το μόνο που ξέρουν είναι να επισκέπτονται χώρες της μεσογείου με κοντά παντελόνια και σανδάλια με κάλτσες από μέσα) γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα εφαρμόζεται η πρόσφατη ερμηνεία του Ανωτάτου Γερμανικού Δικαστηρίου του Γερμανικού Συντάγματος περί εσωτερικού εχθρού* και η απάντηση σε Ιατρικούς Συλλόγους αλλά και σε όποιον άλλο αυθαδιάζει στο μέλλον, είτε πρόκειται για οργανωμένους συλλόγους είτε για μεμονωμένους πολίτες, θα δίνεται από ξηράς με μονάδες τεθωρακισμένων αρμάτων μάχης και από αέρος με πλήρως εξοπλισμένα πολεμικά μαχητικά προς γνώση και συμμόρφωση και των υπολοίπων, συλλόγων ή μη.

Όπως είναι προφανές, στην ανακοίνωση αποφεύγεται να απαντηθεί το καίριο ερώτημα που ταλανίζει ολόκληρη την Ευρωπαική Ένωση περί απίστευτης δυσκοιλιότητας του όχι και τόσο δημοκρατικά εκλεγμένου θηλυκού μονάρχη της.

http://wp.me/p1yQE8-Kt

---------------------------

* Το Ανώτατο Γερμανικό Δικαστήριο προχώρησε σε μία ερμηνεία του Γερμανικού Συντάγματος, με την οποίαν δίνεται η δυνατότητα στη Γερμανική κυβέρνηση (χωρίς καν την έγκριση του Γερμανικού Κοινοβουλίου) «να κατεβάζει τον στρατό στους δρόμους». Πηγή:http://www.enikos.gr/stathis

Categories: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

ότι η καγγελάριος θέρας είναι

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

το πρόβλημα με τη καρδιά δε λύνεται εύκολα, αλλά για το άλλο υπάρχει λύση εύκολη και γρήγορη.

text

Vale
Απών/απούσα

diopan wrote:
το πρόβλημα με τη καρδιά δε λύνεται εύκολα, αλλά για το άλλο υπάρχει λύση εύκολη και γρήγορη.

...να σε πάρει φωτιά η τρύπα...

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

Vale wrote:
diopan wrote:
το πρόβλημα με τη καρδιά δε λύνεται εύκολα, αλλά για το άλλο υπάρχει λύση εύκολη και γρήγορη.

...να σε πάρει φωτιά η τρύπα...

καλά ο τύπος είναι άπαιχτος...

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

πάντως με όλες αυτές τις δηλώσεις και όλο αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται υπέρ της Ελλάδας (στα λόγια πάντα) φαντάσου τι μας περιμένει... ούτε να το σκέφτομαι...

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
wp