Ποδηλατική διαμαρτυρία στο ΣΕΦ

Το Σάββατο που μας πέρασε αποφασίσαμε να κάνουμε μία ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας ξεκινώντας από το Σύνταγμα και καταλήγοντας ΣΕΦ (τελικά αυτός ο ΣΕΦ ήταν πάντα ΣΕΦ ή άρχισε από βοηθός μάγειρα όπως όλοι; Αυτή είναι μία απορία μου που δεν έχει απαντηθεί ακόμη). Στο σημείο δηλαδή που πρόσφατα έλαβε χώρα ο σοβαρός τραυματισμός τριών ποδηλατών που είχαν την κακή τύχη να οδηγούν στο ίδιο δρόμο με έναν ελαφρόμυαλο κάγκουρα που παρά την ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα όπως η οδήγηση μετά καγκουριάς κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, προξένησε βαριές βλάβες σε μερικούς συνανθρώπους του. Σκοπός της κίνησης αυτής ήταν να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στα τροχαία εγκλήματα, αυτά δηλαδή που γίνονται από απρόσεκτους και ασυνείδητους οδηγούς φονικών εργαλείων ενάντια σε ανυπεράσπιστους αλαμαρινάριστους πεζούς ή ποδηλάτες και να φωνάξουμε ότι ο δρόμος ανήκει σε όλους, δεν είναι για αποκλειστική χρήση των ισχυρότερων (λόγω όγκου, λόγω ισχύος, ή λόγω ηλιθιότητας) και ότι το αμάξι είναι μέσο μεταφοράς και όχι μέσο επίδειξης ικανοτήτων. Ο οδηγός του δε, πρέπει να σέβεται όλους όσους χρησιμοποιούν το οδόστρωμα. Αν θέλει φυσικά κάποιος να μάθει να κάνει μπαλαρινιές μπορεί να πάει σε μία πίστα η οποία ενδείκνυται για αυτό το σκοπό.

Ο κόσμος αρκετός, αλλά όχι τόσος που να μην επιτρέπει να δω και μερικούς φίλους και γνωστούς. Αν η ανακοίνωση βέβαια για τη διαμαρτυρία είχε τίτλο "Ελάτε να βολτάρουμε μέχρι το ΣΕΦ" σίγουρα θα ήμασταν τριπλάσιου ίσως και περισσότεροι. Αλλά λόγω του ότι η πολιτική και κοινωνική ενηλικίωση μας είναι σε εξέλιξη με μοναδική δημιουργό αιτία τις ημέρες της κρίσης που διανύουμε, δεν έχουμε ακόμη την ωριμότητα να κατανοούμε και να αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα της κοινωνίας σαν προβλήματα που απαιτούν τη δική μας συμμετοχή για την επίλυσή τους. Το γεγονός αυτό συνέβαλε στο να είμαστε το Σάββατο συγκεντρωμένοι αυτοί που ήμασταν. Ούτε ένας παραπάνω, ούτε ένας παρακάτω.

Στη διαδρομή για το ΣΕΦ συνάντησα και τον 090-324-777 γνωστό και ως u13148. Ένα παιδί με μαθηματικό μυαλό που με τη δικαιολογία ότι θέλει να πάει διακοπές ξεκλέβει χρόνο για να κάνει ένα από τα λίγα πράγματα που τον γεμίζουν πραγματικά: Να καβαλάει το ποδήλατό του. Ο μύθος θέλει τον u13148 να έχει αρπάξει το συγκεκριμένο ποδήλατο (την Biancha) από τον ίδιο τον Κύκλωπα Πολύφημο, αφού του είναι κατά τέσσερα νούμερα μεγαλύτερό, με ένα τέχνασμα που θα ζήλευε και ο πολυμήχανος Οδυσσέας. Μια μέρα λοιπόν σαν όλες τις άλλες εκεί που κάθονταν ο u13148 με τον Πολύφημο ξαπλωμένοι ανάσκελα στο γρασίδι, σηκώνεται ο u13148 και λέει στον Πολύφημο: Πολύφημε, εγώ θα πεταχτώ για τσιγάρα να πάρω μια στιγμή τη Biancha σου; (Μια μικρή ιδέα για το ποδήλατο μπορείτε να πάρετε εδώ). Του αφελή και καλοκάγαθου γίγαντα δεν του κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι τα τελευταία ηλιοβασιλέματα ο u13148 και η Biancha κάθονταν και κοιτούσαν αμίλητοι ο ένας τον άλλο, αλλά ούτε και το γεγονός ότι ο u13148 δεν έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή του, και του απαντάει με βαριεστημένο ύφος: Ναι ρε φίλε να μου την προσέχεις μόνο. Πράγμα που κάνει ανελλιπώς ο u13148 τα τελευταία χρόνια που πηγαίνουν μαζί οι δυο τους διάφορες βόλτες ανά την Ελλάδα.

Όταν φτάσαμε στο ΣΕΦ συνάντησα το George Leo που έχει διατελέσει και Βεζίρης στο παρελθόν. Σήμερα είναι υπόδικος με την κατηγορία της συσσώρευσης μαύρου χρήματος και αθέμιτου πλουτισμού επειδή βγάζει βόλτα νεαρές κορασίδες σε μέρη που πάντα βρέχει. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι, το να πηγαίνεις εκδρομές στην Ελλάδα του ήλιου και του γαλανού ουρανού σε μέρη που πάντα βρέχει, μέχρι και εσχάτη προδοσία σηκώνει αλλά ας μην επιβαρύνω άλλο το ήδη αμαυρωμένο παρελθόν του.

Για τους νοσταλγούς την αλήθειας να πω ότι το βαρύτερο αμάρτημα του είναι οι κακές συναναστροφές όπως περιγράφεται και στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας Espresso από την οποία προέρχεται και η παρακάτω φωτογραφία

Μετά την απολογία του στο site των ποδηλατών αναμένεται να πάρει την άγουσα για το κελί και να κάνει παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο και στη γυναίκα του αφού η καταδικαστική απόφαση είναι θέμα χρόνου. Στην δρομολόγηση της υπόθεσης βοήθησε και η γυναίκα κλειδί της υπόθεσης η αποκαλούμενη "Ξανθιά" (τελικά όλες οι οργανώσεις έχουν μια ξανθιά). Στενή φίλη του George, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες του φωτορεπόρτερ της ίδιας εφημερίδας, φοβούμενη ότι θα έχει την τύχη της Βίκυ Σταμάτη προσήλθε μόνη της στον εισαγγελέα εφετών της ποδηλατικής κοινότητας και αποκάλυψε όλους τους κρυφούς λογαριασμούς και τις offshore εταιρίες που είχαν στήσει μαζί για να μπορούν να διακινούν τα αμύθητα ποσά από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Se Deno Compo".

Εκεί δίπλα ήταν και ο περίφημος George Perdikoulis ο οποίος, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ο μικρός αδελφός του Austin Power από τον οποίον έχει υπεξαιρέσει και τα γυαλιά που φοράει στις εξορμήσεις του. Παρακάτω θα δείτε δύο αποκλειστικές φωτογραφίες που έχω στην κατοχή μου από το οικογενειακό τους άλμπουμ και εμφανίζονται με τα ίδια γυαλιά αλλά σε διαφορετικό χρώμα. Ο ένας άσπρο και ο άλλος μαύρο για να μην τσακώνονται.

Από την παρέα δεν έλειψε και η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Σοφία γνωστή και ως generation xx terrorist αφού τρομοκρατεί άπαντες που θα τολμήσουν να της αντιμιλήσουν. Δεν της έφτασε η παγκόσμια διάκριση που είχε με την κινηματογραφική ομάδα των ποδηλατών αλλά πέρασε στον κόσμο της show bizz και στο γυαλί της τηλεόρασης. Όσοι αναρωτιέστε για το ποια είναι δεν έχετε παρά να ρωτήσετε οποιονδήποτε δημοσιογράφο.

Κάποια στιγμή, και αφού γύρισα για να ψηθώ και λίγο από την άλλη επειδή είχαμε τα φαεινή ιδέα να καθίσουμε στον ήλιο, κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα τροχαίων από εξημερωμένους και αξημέρωτους κάγκουρες που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης και κλεισμένοι μέσα στην προέκταση του πέους τους επιδίδονται σε ακροβατικά με χειρόφρενα η μη τα οποία ενίοτε δεν έχουν την κατάληξη που θα ήθελαν, αποδεκατίζοντας στην κυριολεξία πεζούς και ποδηλάτες ή αφήνοντάς τους τραύματα ανεξίτηλα τόσο το σώμα όσο και στη μνήμη των ίδιων αλλά και των υπόλοιπων συμπολιτών που διαθέτουν την ανάλογη ευαισθησία.
Στη συνέχεια και αφού είχε περάσει αρκετή ώρα ηλιοθεραπείας, περιμέναμε να δώσει τη συνέντευξή της η generation xx και ανηφορίσαμε για Σύνταγμα μπας και γευτούμε και λίγη μπύρα γιατί μετά από την κατάποση δεκάδων λίτρων νερού διαπιστώσαμε ότι τελικά δεν ήταν πείνα αυτό που νιώθαμε αλλά δίψα.

Προς το τέλος της διαδρομής ΣΕΦ - Σύνταγμα έψαξα να βρω ένα παγκάκι να ξαποστάσω και όταν το βρήκα τι να δω; Στο ίδιο παγκάκι μαζεμένη η Σάρα η Μάρα και η Βίκυ (από τη γνωστή φράση που αποδίδεται στο Μιχαλολιάκο Veni Vidi Viky). Ο Skrabler γνωστός και ως George Lennon, o Ghandee, οι "φίλοι του ποδηλάτου και της καλής μπύρας" με την παρέα τους και για να μην τα πολυλογώ, όλη ο υψηλή κοινωνία με μερικά από τα μέλη της, και συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της διανόησης, στη συνέχεια της βραδιάς να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα υπόλοιπα παγκάκια του πεζόδρομου σαν κρεβατοκάμαρα για να δώσουν χρόνο στο οινόπνευμα που είχε συσσωρευτεί στις φλέβες τους να εξατμιστεί και να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους. Αυτό ήταν αρκετά έξυπνο από μέρους τους γιατί επιβεβαίωσαν το logo της γνωστής διαφήμισης που λέει "Η μέρα έρχεται - η ρακή φεύγει - ο πονοκέφαλος δεν λέει να φύγει με τίποτε".

Εκεί γνώρισα τον Ghandee που είναι ίδιος και απαράλαχτος με το γνωστός σε όλους μας Gandhi αλλά χωρίς τις κακόγουστες γυαλούμπες που φόραγε ο συγχωρεμένος. Με άσπρα μαλλιά που απέκτησε από ένα παρ' ολίγον επεισόδιο με την Wicca τα οποία αποφάσισε να ξυρίσει για να μην έχει δυσάρεστες αναμνήσεις. Επαγγελματίας κλεπταποδόχος κρατούσε στα χέρια του "ελαφρά τη καρδία" ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να τον στείλει αδιάβαστο. Τον αναπτήρα της Wicca.

Και επειδή δεν έχω μάθει να κατηγορώ κάποιον χωρίς στοιχεία να σε προειδοποιήσω φίλε Ghandee ότι έχω και αποδείξεις. Έχω ντοκουμέντα εγώ και φωτογραφίες δεν μιλάω στο βρόντο. Μη με πιέζεις γιατί θα τις βγάλω στη φόρα.
Τι;
Τι είπες;
Το βλέπετε όλοι ότι με προκάλεσε έτσι;

Λοιπόν περνάω στις αποκαλύψεις

Εδώ λοιπόν διακρίνεται το χέρι του στυγνού εγκληματία που σφίγγει μέσα του το πειστήριο του εγκλήματος:

και εδώ η στιγμή που κατανοεί το σφάλμα του και είναι έτοιμος να ζητήσει ταπεινά συγνώμη γονυπετής

Ο Scrabler ορκίστηκε ότι μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες (όποιος νομίζει ότι λέω ψέμματα, εκτός από τον ίδιο τον Scrabler που στην συγκεκριμένη περίπτωση η ψήφος του δεν έχει νόημα, ας με διορθώσει) θα έχει έτοιμη τη σημαία των Rock and Roll Bikers ώστε να διοργανώσουμε επιτέλους και την πρώτη RRR (Rock and Roll Ride) με όλους τους μαλλιάδες μαζεμένους να ανεμίζουν τις καράφλες τους στο δροσερό αεράκι του απόβραδου. Η συνέχεια γνωστή. Θα επιδοθούμε σε γελωτοθεραπεία σε συνδυασμό με γευσιγνωσία μπύρας. Θα είναι η πρώτη ποδηλατοπορεία που η μέση κοιλιακή περιφέρεια θα είναι η ανώτατη όλων των ποδηλατοπορειών που έχουν διοργανωθεί μέχρι σήμερα.

Στο επόμενο επεισόδιο θα απαντηθούν μερικά από τα πιο σημαντικά και αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν χιλιάδες αναγνώστες:

Θα μπει φυλακή τελικά ο George Leo;

Ο u13148 θα καλύψει τελικά τα 2.000 χιλιόμετρα που είπε αυτό το καλοκαίρι;

Ο George Perdikoulis είναι τελικά αδελφός εξ' αίματος του Austin Power ή ετεροθαλής αδελφός του;

Θα μπορέσει η generation xx terrorist να πάρει τον πρωινό καφέ από τα χέρια της Μενεγάκη;

Ο Ghandee θα γλυτώσει από τα νύχια της Wicca;

Θα προλάβει ο Scrabler να ράψει τη σημαία μέσα στο χρόνο που ο ίδιος όρισε;

Αυτά και άλλα πολλά θα τα μάθετε επιτέλους στο επόμενο επεισόδιο της ποδηλατικής Λάμψης.

(Δεν έχω σκοπό να γράψω κάτι τέτοιο βέβαια, αλλά η φράση αυτή πουλάει και αρέσει πολύ στους αναγνώστες - σιριαλάκηδες που μένουν με ένα ανικανοποίητο πόθο περιμένοντας το επόμενο επεισόδιο).

http://tkant.wordpress.com

Categories: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα
Ainastros
Απών/απούσα

είπα και γω τί έγινε τελικά...και γιατί κανείς δεν έβγαλε κιχ μέχρι τώρα;.. στις 21:00 που πέρασα από το σημείο δεν υπήρχε ψυχή.. μόνο κατι διας φωτίζαν τον παραδρομο πάνω κατω σα να ψαχνανε κάποιον.. φαίνεται πως αντί για τον παραδρομο τελικά καταφέρατε ν'αποκλείσετε μόνο τις καφετέριες.. νοτ μπαντ για αρχή....

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

είσαι άπαιχτος και χειροτερεύεις ;-)

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

Που βρήκες το γενεαλογικό μου δέντρο?
Ωχ, επιτρέπεται να γράψω ή πρέπει να γράψω ως Austin Powers?

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

Εκτός από τον καταζητούμενο λεο, άλλους δεν αναγνώρισα - ίσως γιατί δεν συνηθίζω να παίρνω την εσπρέσσο ή γιατί βλεφάριαζα κάτι ωραίες κοπέλες orbea και μπιάνκα παραδίπλα.

Χαίρομαι πραγματικά που υπήρξαν κάποιοι που αποφάσισαν να κάνουν έστω αυτό το ελάχιστο μέσα στο σαββατομεσήμερο ντάλα ήλιο. Πραγματικά το θέμα είναι σημαντικό. Τα τροχαία με κύρια υπαιτιότητα του μηχανοκίνητου, αυτοκινήτου ή μηχανάκια δεν σταματάνε δυστυχώς.

Σχετικά με την συγκέντρωση, να σημειώσω μερικές γκρίνιες:

Πρώτον, ότι κάποιος ποδηλάτης με βροντερή φωνή και στην αρχή μας ξαπέστειλε όλους να πάμε αλλού, όχι στον τόπο του συμβάντος, για να περνάνε τα αυτοκίνητα !!!!!

Ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική (sic) και επιστρέψαμε στον τόπο.

Δεύτερον, ότι από όσους πήγαν, σε μεγάλο ποσοστό έλλειπε η ... συναίσθηση του "καταλαμβάνω τον χώρο". Δυστυχώς πολλοί είχαν 'παρκάρει' τα ποδήλατά τους στις άκρες του δρόμου ίσως από συνήθεια, με αποτέλεσμα, κάποιοι άλλοι στο μισάωρο και λιγότερο πάνω, μην αντέχοντας ίσως άλλο, να κόβουν βόλτες στους σχετικούς διαδρόμους που δημιουργούνταν. Και κάποιοι άλλοι έφευγαν.

Αλλά κυρίως, μηχανάκηδες έβρισκαν την ευκαιρία να περνάνε από τον διάδρομο που είχε φτιαχτεί. Δηλαδή ο δρόμος δεν είχε αποκλεισθεί ακριβώς.

Τελευταία γκρίνια... Ίσως δεν ήταν ξεκάθαρο το γιατί ήμασταν εκεί στους παραέξω. Τρεις με ρώτησαν τι γίνεται εδώ. Επίσης σε δυο μηχανάκηδες χρειάστηκε να εξηγήσω ότι κακώς μπήκαν στον .. διάδρομο ενώ σίγουρα ένας ακόμα τον διέσχισε γιατί κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι (κουβεντούλα κλπ).

ΝΑΙ το ξέρω. ΠΟΥ ήσουν κ. to όταν γινόντουσαν οι συζητήσεις οι διοργανωτικές; ΤΙ έκανες εσύ;

ΝΑΙ το ξέρω. Οι παρατηρήσεις μου είναι καθαρά με καλό σκοπό και από δω και πέρα σε ότι νομίζω ότι με ενδιαφέρει θα πρέπει να βοηθάω κι εγώ.

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

ρε Θοδωρή, μας έκλεισαν το thread του Combo, που θα διαβάζουμε τις γκρίνιες τώρα;

papi
Εικόνα papi
Απών/απούσα

Φοβερο κειμενο -οπως παντα-, (αν και λιιιγο αδικο οσον αφορα τη ...φωτογραφική καλυψη της δρασης!)

* Και για να πω κι εγω τα δικά μου... Κι εμεις από καποιο σημειο και μετα, πηγαμε στην αλλη ακρη του παράδρομου, να δουμε τι παιζει με τα αυτοκινητα απ την αλλη μερια (ειχε τροχονομο)... ΔΕΝ ΦΕΥΓΑΜΕ ομως οπως αναφερθηκε .... Τουλαχιστον όχι οι περισσοτεροι.... (Οπως ειδαμε, και αρκετος αλλος κόσμος, ειδα πως βρηκε ευκαιρία να κανει περα δωθε, οταν ειχε δημιουργηθει καποιο κενο στη δραση)....

Θεωρω οτι ο κόσμος ηταν αρκετος, για τη μερα και τη ζεστη που ειχε, δεν ηταν σαν ποδηλατοβολτα βεβαια, αλλα στα δικα μου τα ματια τα απειρα απο ποδηλατοβόλτες οργανωμενες, ηταν μιααα χαρα!! (Δεν ημασταν πάνω απο εκατο ατομα λετε??) Ισως λιγο απο οργανωση πασχαμε, αλλα οπως προαναφερθηκε, αν δε βαλουμε ενα χερακι δε μπορουμε να κανουμε και κριτικη κατοπιν εορτης!!!....

Αληθεια, ποιο ηταν το μεσο που ....μας εκανε την τιμη να ασχοληθει και να παρει συνεντευξεις απ τα δυο παιδια?? Ηταν για καποιο δελτιο??

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Βρε tkant αγόρι μου, τι κείμενα είναι αυτά που γράφεις; Δηλαδή πρέπει να μας κάνεις τη ζωή μας δύσκολη; Δεν βλέπεις που πάμε; Που θα έρθει αυτός ο Τσίπρας και θα μας πάρει τις καταθέσεις που έχουμε; Σε τι να τα κάνω τα λεφτά μου εγώ; Σε ρούβλια; Δεν έχει και πεσέτες πια. Μήπως να τα κάνω πετσέτες να ξενοιάσω; Έχω τόσα σοβαρά προβλήματα και έρχεσαι εσύ και μου γράφεις κείμενα που με κάνουν να χαμογελάω; Δεν θέλω πια αγόρι μου να χαμογελάω! Θέλω να σκέφτομαι τον φορο-νόμο που μου λέει πως δεν θα του πω εγώ πόσα βγάζω αλλά ΑΥΤΟΣ θα μου πει πόσα βγάζω. Και με βάση αυτά που ΑΥΤΟΣ θα μου πει θα με φορολογήσει. Τι κι αν εγώ πια δεν έχω να αγοράσω κουλούρι και τυρί που έλεγε και ο Βουτσάς στην ταινία "τρούπωσα, τρούπωσα"; Οφείλω να δώσω όχι μόνο αυτά που έχω αλλά και αυτά που ΔΕΝ έχω! Βέβαια, εγώ κυρίως ΔΕΝ έχω αλλά αυτό δεν αφορά ούτε τον Βαγγέλη, ούτε τον Αντώνη, ούτε καν τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια.
Έρχεσαι εσύ και μου μιλάς για διαμαρτυρίες λέει, για οδικές ασφάλειες λέει και λοιπά κουμουνιστικά. Βρε άσε την "αγορά" να ανθίσει, να βγουν τα καγιένε να βάλει και κανένα λίτρο παραπάνω ο βενζινάς της γειτονιάς να τσουλήσει λίγο και το εμπόριο. Δεν το ήξερες εσύ ότι το εμπόριο τσουλάει άμα τσουλάει το καγιένε σε ΚΑΘΕ δρόμο; Άμα επιβάλλεις εσύ στον κάγκουρα να μην κάνει καγκουριές, τότε πως θα πάει βρε έρμο στην παραλιακή τη γκόμενα να της κάνει εφέ έξω από το Ρέμο; Ξέρεις τι κρίση περνάνε τα "μαγαζιά" τα καλά στην παραλιακή;
Τι είπες;
Δεν ξέρεις;
Ε, άνοιξε και λίγο MEGA που έχεις καρφωθεί στα ντοκιμαντέρ της ΕΤ1 να ξεστραβωθείς λίγο βρε παιδάκι μου! Τα λένε αυτά κάθε μέρα και ο Pretender-ης και η Όλγα που τρέμει. Πάλι καλά που θα βγει σε λίγο ο Αντώνης και θα βάλει τη μικρή εξερευνήτρια υπουργό κωλοτούμπας, το Μάκη υπουργό προστασίας του κάγκουρα και τον Άδωνι (τι ποιον Άδωνι βρε συ; Ένας είναι ο Άδωνις) υπουργό επί σατιρικών θεμάτων και θα δούμε λίγο άσπρη μέρα. Αφού μέχρι χιόνια τον Ιούλιο μπορεί να δούμε, δεν θα είναι άσπρη μέρα αυτή; Έχουν σχέδιο οι άνθρωποι κι εσύ τους έχεις παρεξηγήσει. Πάλι καλά που υπάρχω κι εγώ που τα ξέρω όλα και συμφέρω να σε επαναφέρω λίγο στην τάξη. Ποια τάξη; Τι ποια τάξη βρε; Στην τάξη, την ευταξία που λέμε, όχι σε αυτή που με πέταξαν έξω γιατί ως συμβασιούχος ήμουν πολύ "λίπος" και έπρεπε να "καώ". Τι σημασία έχει βρε πόσο έχω παλέψει όλα τούτα τα χρόνια; Μόνιμος έγινα; ΔΕΝ έγινα! Οπότε είμαι λίπος, το είπε και ο Θόδωρας που πολύ με στεναχώρησε που έφυγε κι ήθελα να τον ψηφίσω (τον π$%^%η) και δεν μπορώ και πολύ έχω σκάσει. Θα ζήσω όμως. Όλοι θα ζήσουμε. Αρκεί να την αφήσουμε μόνη της την Όλγα να τρέμει. Αρκεί να μη μασήσουμε.
Τι είπες τώρα; Και με τα όνειρά μας τι θα γίνει;
Έλα μωρέ που έχουμε και όνειρα. Τα βάλαμε πια πάνω σε μια μικρή σέλα. Και σε δυο ρόδες. Κι αν έχουν δίκιο τα όνειρά μας, τότε θα γίνουν. Και πολλά πλέον μου λένε πως έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους τα όνειρά μας.
Γεια σου φίλε tkant με τα ωραία σου, δεν έχω λεφτά πια ούτε για κάρτα απεριορίστων διαδρομών, αλλά δε βαριέσαι...από αύριο και κάθε μέρα με το ποδήλατο...παντού...όσο μακρυά κι αν είναι...καβατζώσαμε τα 40 κάμποσα χρόνια πριν και ακόμα μυαλό δε βάλαμε...

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Η άποψή μου είναι ότι όσο χειρότερες γίνονται οι συνθήκες τόσο περισσότερη δόση χιούμορ χρειάζεται για να αντεπεξέλθουμε. Δεν είμαι σίγουρος αν τα καταφέρνω πάντα αλλά τουλάχιστον προσπαθώ.
Οι απαντήσεις σας μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω
Ευχαριστώ και πάλι.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Να είσαι καλά φίλε μου tkant, ευχαρίστησή μας.
Να σου δώσω τώρα αν θέλεις και μία πληροφορία πολύ ενδιαφέρουσα (η οποία φυσικά και περιμένω να μείνει μεταξύ μας):
Δεν ξέρω πότε ακριβώς γεννήθηκες. Πάντως, τη χρονιά που γεννήθηκα εγώ οι τότε «κυβερνώντες» (λέμε τώρα) ανάγκασαν κάποιον που ήταν ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός σε υποχρεωτική «παραίτηση». Αν και προσπάθησε να ξαναμπεί στην ενεργό δράση κατά τη μεταπολίτευση (οπότε και είχα την τύχη να διαβάσω μερικά από τα έργα του) εν τούτοις είναι πολλά πολλά χρόνια που βρίσκεται στο παρασκήνιο. Οι έκτακτες όμως ανάγκες της χώρας τον έχουν υποχρεώσει να επανέλθει το ίδιο δυναμικά όπως στο παρελθόν και να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Γιατί όχι, να αναλάβει κατ' ευθείαν τις τύχες τούτης της χώρας. Το όνομα αυτού του «περίεργου» τύπου είναι Γιώργος Θαλάσσης!
Για να μη νομίζεις πως σε κοροϊδεύω ή πως μιλάω θεωρητικά, ορίστε και μία φωτογραφία του:

Μικρός Ήρως

Δεν θα το πιστέψεις, αλλά γι' αυτόν έχουν γραφτεί μέχρι τραγούδια. Το κυριότερο το έχει τραγουδήσει ο ίδιος ο Λούκυ Λουκ.

Όπως σου τόνισα και πιο πάνω, οι πληροφορίες αυτές είναι άκρως εμπιστευτικές και βασίζομαι στην εχεμύθειά σου. Αν θέλεις να σχολιάσεις τα παραπάνω κάντο ΜΟΝΟ εδώ. Ή το πολύ πολύ γράψε κάτι στο blog σου. Μεταξύ μας θα μείνουν έτσι κι αλλιώς, γιατί η πλειοψηφία παρακολουθεί αποκλειστικά την Όλγα που τρέμει και όχι τον Σπίθα και την Κατερίνα. Αυτούς τους έχουν από καιρό ξεχάσει...

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

tkant wrote:

Οι απαντήσεις σας μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω

Φτου!!!! Damn!!!

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

Θοδωρη με εκανες κ εκλαψα απο τα γελια πρωινιατικα..

u13148
Εικόνα u13148
Απών/απούσα

tkant λυπησου μας !!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Λίγο τσίγκλισμα και αμέσως πεταχτήκατε έξω από τη ντουλάπα όλοι σας έτσι;

Φίλε Automation πριν λίγο που κοίταξα την ταυτότητά μου έγραφε "Ημερομηνία γέννησης 30-2-90" οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιο θέμα μιλάς.

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Μου φαίνεται μονο εμένα, ότι ο Γιώργος Θαλάσσης μοιάζει ΟΧΙ του tkant, ΑΛΛΑ του tSipra ή το βλέπετε κι εσείς;

Δηλώνω δε ευθαρσώς ουδεμίαν σχέσιν έχω κι επιθυμώ να έχω με tSipra. Αντίθετα με Γιώργο Θαλάσση και τους συν αυτώ πέρναγα υπέροχα τα μεσημέρια των διακοπών μου.

Με tkant τώρα. Αυτός και η περίεργη παρέα του κατάληξαν να με πείσουν, να κάνω το μέντιουμ (εγώ σοβαρή γυναίκα και δεν δοξάστηκα δε ποτέ γι’ αυτό, η πρωταγωνίστρια!) σε καλλιτεχνικό σποτ της κιν/κής (ή κατά τους κακούς κυνικής) ομάδας των ποδηλατ-ισσ-ών, σχετικά με το ακανθώδες ζήτημα των κλοπών και το πώς “δένουμε με μάγια" τα δίτροχα οχήματά μας γενικώς, χρέπια και μη, όταν τ’ αφήνουμε στους δρόμους. Το κρατάω αυτό στα χρεωστούμενα κυρίες και κύριοι!!!

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Αγαπητέ tkant...
Ως φανατικός τηλεθεατής της σειράς "Big Bang Theory" και ως ο Έλλην Leonard Hofstadter σε διαβεβαιώ πως δεν ήμουν μέσα σε καμία ντουλάπα. Στη «ντουλάπα» βρίσκεται αυτός ο Ινδός PhDάς καθηγητής, ο Rajesh Koothrappali που χαϊδεύει τα κουτάβια με περίσσια...«χάρη» .
Το γνώριζα πως όχι μόνο είσαι πιτσιρικάς, αλλά είσαι και ανύπαρκτος, αφού γεννήθηκες σε μέρα που δεν υπάρχει! Οπότε, σε παρακαλώ αγόρι μου, δες λίγο Παύλο και Σταύρο στην TV μπας και δεις καμία «σοβαρή» ανάλυση των φλεγόντων θεμάτων γαρνιρισμένη με ειρωνικό μουστάκι και ξυπνήσεις και γράψεις κανένα πιο ενδιαφέρον κείμενο, διότι αν ήμουν εξεταστής στις πανελλήνιες και μου έδινες μια τέτοια έκθεση να διορθώσω, θα σου έβαζα...«τγία» για να μη μπορέσεις να μπεις σε καμία σοβαρή σχολή και να γίνεις κάτι σοβαρό όπως financial advisor, ή marketing consultant και θα σε άφηνα να «πήξεις» σε καμία φιλοσοφική με καθηγητή τον Μπαμπινιώτη.

Όσο για την αγαπητή μου Royal που μου μοιάζει και όπως κι εγώ όλο φεύγει από τούτο το φόρουμ του παραλόγου και πάλι εδώ βρίσκεται (μάλλον μαζί μοιραζόμαστε τον «παραλογισμό») έχω να πω ότι ο φίλος μας ο Γιώργος ο Θαλάσσης όπου κι αν βρίσκεται θάχει γεράσει. Έλα όμως που στο ρεφρέν απαντά ο ίδιος και λέει «εγώ δεν ξεκουράζομαι ποτέ, είμαι παντού όπου το χρέος με προστάζει».
Το ίδιο κάνει και ο tkant Γιώργο μου. Και η Royal. Να μη σου πω δηλαδή πως αραιά και που κι εγώ το ίδιο κάνω, αλλά όπως προείπα όλα τούτα ας μείνουν μεταξύ μας...

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Σορρυ γκάυζ, που δεν ήρθα στο μπλοκάρισμα, είχα αλλού δουλειά.

Βλέπετε εμείς οι Ρόϋαλς αυτό το διάστημα, με κορύφωση το επερχόμενο σ/κ φροντίζουμε την μεγάλη Άνασσα (το’γραψα καλά κ. Μπάμπυ μου;). Για το Jubilee celebration μωρέ. You know?

Αχ, να πάρει κι όπως λέει ο κατά κόσμο Θεόδωρος, το ρίχνω κι εγώ στην πλάκα για να γίνει όλο μια κανονική ΠΛΑΚΑ-ra!

Κι εμείς πια e-γηράσαμαν, αλί στις νιές, στους νιούς και τα παληκάρια

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Να φύγεις Royal μου, να πας αλλού!
Όχι, πλάκα κάνω! Μη φεύγεις, κάτσε. Αφού μέχρι κι εγώ εδώ ξανάρχομαι, κάτσε κι εσύ. Άλλωστε, πού θα βρεις χειρότερα; (μεταξύ μας κι αυτό, κι εγώ μαζοχιστής είμαι, αλλά ας μείνει κρυφό, όπως και όλα τα άλλα που έχουμε πει ως τώρα σε τούτο το νήμα της στάθμης του παράλογου ποδηλατοφόρουμ μας...)

Υ.Γ.1: Πού είσαι βρε tkant, μόνο με τη Royal θα παίζουμε λεκτικό «πινγκ-πονγκ»; Τι είπες; Έχεις δουλειά και δεν μπορείς; Βρε, άσε λίγο τις δουλειές. Δεν βλέπεις εμένα που από το πρωί μπαίνουν οι πελάτες στο μαγαζί μου ο ένας μετά τον άλλο, παραγγέλνουν ένα σωρό πράγματα, μου δίνουν προκαταβολές το 50% της αξίας και μετά μου σκάνε ντούκου το υπόλοιπο 50% με την παράδοση και έχω προσλάβει από το πρωί τρεις υπαλλήλους με 1,500 έουρα μισθό μηνιαίως, συν μπόνους παραγωγικότητας, κι όμως είμαι εδώ παρών στις επάλξεις και γράφω γράφω τον καημό μου, τον μετράω κα πονώ; Καλή θέληση να υπάρχει βρε κι όλα βρίσκονται. Σε κλείνω τώρα, πάω τράπεζα να καταθέσω τα κέρδη της ημέρας μη τα κουβαλάω πάνω μου και βαραίνει η τσέπη μου.

Υ.Γ.2: Ελπίζω να μη διαβάσει κάποιος ψυχολόγος το Υ.Γ.1 και αν παρ' ελπίδα το διαβάσει ελπίζω να μην εργάζεται στο Δαφνί, γιατί δεν με βλέπω να τη βγάζω καθαρή και να προβάρω άσπρη μπλουζίτσα με πολύ μακρυά μανικάκια με σταυρωτό κούμπωμα στην πλάτη...

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

πραγματικά όσο σας διαβάζω μου φτιάχνετε το κέφι.

@Automation η λύση στο πρόβλημα σου: http://www.giatousfilous.com/play.php?gid=1069 . Το χρησιμοποιώ όταν πλακώνει πολύ δουλειά. Καθε μέρα με τις ώρες.

υπάρχει και αυτό Δεν μας φταίνε σε τίποτα οι μύγες!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.........είπα να τα παρατήσω λίγο και να κάνω καμιά βόλτα. Πάντως όποτε με πιάνουν οι μαύρες μου, μου έρχεται στο μυαλό ένα έργο του Roberto Benigni αυτό το αριστούργημα που λέγεται "La vita è bella" (Η ζωή είναι ωραία) και μου φτιάχνει το κέφι.
Για όποιον δεν το έχει δει (δεν νομίζω βέβαια να υπάρχει τέτοιος άνθρωπος), το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
wp