Της δικαιοσύνης ήλιε μου σβηστέ

Η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) θα συνεδρίαζε κεκλεισμένων των θυρών αλλά, θες από αμέλεια, θες από βαρεμάρα, δεν έκλεισαν καλά την βαριά ξύλινη πόρτα και οι αποφάσεις που έβγαλαν την κοπάνησαν από την αίθουσα και πήγαν και θρονιάστηκαν στο κοινοβούλιο και δεν έλεγαν να ξεκουνήσουν από κει με τίποτε..................

Καλά βρε παιδιά αυτός ο τελευταίος που μπήκε στην αίθουσα σε βάρκα γεννήθηκε; Δεν του έκοψε να την κλείσει εκείνη τη ριμάδα την πόρτα;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά είδαν τις αποφάσεις οι βουλευτές της κυβέρνησης και νόμισαν για μια στιγμή ότι είχαν έρθει για αυτούς. Εκείνες όμως τυχαία πέρασαν από το κοινοβούλιο. Είχαν βγει για κάτι ψώνια στην Ερμού, είδαν φως στη βουλή και λένε δεν περνάμε κι από κει να δούμε τι γίνεται, και όπως μπαίνανε μέσα ήρθαν μούρη με μούρη με τους βουλευτές. Μόλις τις είδαν τα λιγούρια οι βουλευτές τις κοίταζαν από πάνω μέχρι κάτω και τις έγδυναν με τα μάτια τους σκεπτόμενοι ότι τις έστειλε ο πρωθυπουργός για να τους διασκεδάσει και να τους πείσει ότι το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση είναι μια χαρά έγγραφα και καθ' όλα νόμιμα, να μην ανησυχούν και να ψηφίσουν το μνημόνιο Νο2 επειδή είναι πολύ καλύτερο από το μνημόνιο Νο3 που θα αφορά την το σκύψιμο της χώρας και δεν θα έχει καμία σχέση με το μνημόνιο Νο4 που προβλέπεται να έχει ολίγον από διείσδυση και ξεπούλημα με τις ανάλογες λαικατζίδικες φωνές "πάρε πάρε κυρία μου να φύγουμε δεν θα παίζουμε μια ζωή την κυβέρνηση έχουμε και δουλειές".

Οι δικαστές (βλ. φώτο από πάνω) μόλις έμαθαν για τα γεγονότα έτρεξαν αμέσως και έκλεισαν την πόρτα ώστε όταν θα έρχονταν οι δημοσιογράφοι να κάνανε ότι συνεδρίαζαν ακόμη και ότι για την φυγή των αποφάσεων έφταιγε ο καφετζής που μπήκε μέσα κάποια στιγμή για να τους πάει τους καφέδες.

Τέλος ο ελληνικός λαός, με το που έμαθε για τις αποφάσεις αυτές, χάρηκε ανεπανόρθωτα επειδή προς στιγμήν είχε πιστέψει ότι το μνημόνιο και η Σύμβαση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήταν κάτι επαχθές, ότι επρόκειτο για Λεόνιο σύμβαση, όπως επίσης ότι είναι Διεθνής σύμβαση. Όταν όμως έμαθε ότι οι δικαστές αποφάσισαν ότι δεν έτρεχε κάστανο, καθώς και ότι η σύμβαση αυτή δεν είναι Διεθνής αλλά σύμβαση ανάμεσα στη Μιχαλού και την Ψωροκώσταινα κατάλαβε το λάθος του, αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι και να κάνει ότι είναι πλούσιος και να περνάει την ώρα του βλέποντας τηλεόραση.

Εγώ πάλι γιατί βλέπω κρεμάλες να έρχονται; Λες να κάνουν τα μάτια μου πουλάκια;

Πρόεδρε, προσοχή στο γορίλα.

http://tkant.wordpress.com/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Με περασες στο νημα ρε Tkant!!!
Αυτο ηθελα να γραψω

Μιλαμε για παγκοσμια πατεντα.
Μεγαλη μαγκια

ofios
Απών/απούσα

"Υπογράμμισαν ότι λόγοι δημοσίου συμφέροντος δικαιολογούν αυτές τις περικοπές στις αποδοχές και συντάξεις, οι οποίες είναι μέσα σε βιώσιμα επίπεδα."

Πού κυμαίνεται ο πήχυς για τα βιώσιμα επίπεδα ; Όσο χωράει η κοιλιά τού Πάγκαλου (επισήμως: Κρατικός φορέας λίπους) ή της θειάς μου τής ρημάδας, που έχει να φάει κρέας από τότε που η Ακρόπολη ήτανε στα μπετά..;

"Ακόμη, έκριναν οι σύμβουλοι Επικρατείας ότι με το Μνημόνιο ελήφθησαν μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής για την άμεση αντιμετώπιση της οξείας δημοσιονομικής κρίσης, η οποία είχε καταστήσει αδύνατη την εξυπηρέτηση των δανειακών αναγκών της χώρας, μέσω των διεθνών αγορών, με παράλληλα πιθανά ανοικτό το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας."

Τί είπαν, ρε παιδιά, οι τριμάλακες, κατάλαβε κανείς, γιατί εγώ είμαι βλάκας, το παραδέχομαι !

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

ofios wrote:

Τί είπαν, ρε παιδιά, οι τριμάλακες, κατάλαβε κανείς, γιατί εγώ είμαι βλάκας, το παραδέχομαι !

Καλα οτι εισαι βλακας το ξερουμε
Οπως κι εγω, κι εσεις και ο Χατζηπετρης

Μιλαμε οτι εχουν βγει συνταγματολογοι και ολο το κοσμο (ή τουλαχιστον εκει απ' οπου περασε το μ(ου)νιμονιο) και τραβανε τα μαλλια τους. Και μιλαμε για ποοοολυ βλακες (και αυτοι)

Ασε, μη τη ψαχνεις. Μιλαμε για εεεετη φωτος μπροστα!!!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

"με το Μνημόνιο ελήφθησαν μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής για την άμεση αντιμετώπιση της οξείας δημοσιονομικής κρίσης, η οποία είχε καταστήσει αδύνατη την εξυπηρέτηση των δανειακών αναγκών της χώρας, μέσω των διεθνών αγορών, με παράλληλα πιθανά ανοικτό το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας"

Αν αυτό το κατάπτυστο κείμενο το ακούγατε από το στόμα του κυβερνητικού εκπροσώπου θα σας έκανε παράξενη εντύπωση;

Είμαι σίγουρος οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι κείμενα κλεμμένα από το χαρτοφύλακα του Πεταλωτή.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Μη τη ψαχνεις τη δουλεια
Θα μπορουσε στη θεση τους να συνομιλουσαν ο Μπεος με το Ψωμι-Αδη

Ειναι παγκοσμια πρωτια συνταγματικου (α)δικαιου
ΚΑΙ σε αυτο ειμαστε πολυ μπροστα

Α-βα-βα η ιστορια...

fantasmamore
Απών/απούσα

Δεν είναι μόνο το ΣΤΕ, είναι η πολτοποίηση των φτωχών, η ανεργία, το κλείσιμο των σχολείων, οι νέοι που γίνονται σύγχρονοι σκλάβοι, είναι που το κοινωνικό κράτος αφήνει τους αδύναμους να πεθάνουν από την πείνα και την έλλειψη φαρμάκων, είναι η κρατική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ...
Φτάνει πια!
Δικαιοσύνη!
Ας βγούμε όλοι στους δρόμους κι ας χτίσουμε τα πάντα από την αρχή!

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια