->steliosp: Τρίγωνα από σίδερα είναι όλα τα ποδήλατα, αν το βλέπεις έτσι. Όπως και ένα μάτσο λαμαρίνες όλα τα αυτοκίνητα και πάει λέγοντας...
Η "ψυχή", όμως που υπάρχει ή όχι στο design και την υλοποίηση δεν κάνει τη διαφορά; Προσωπικά δεν αλλάζω με τίποτα την κλασσική ιταλική γεωμετρία (εμφανισιακά εννοώ). Δεν ξέρω τι πουλιά πιάνουν τα σύγχρονα carbon ως προς την αποτελεσματικότητα, αλλά από εμφάνιση χρειάζονται ΠΟΛΛΗ δουλειά για να βλέπονται απλά (επαναλαμβάνω και πάλι: γνώμη μου, μην ξεσηκωθείτε οι carboνάδες...)
Ειναι by far το ομορφότερο no name κουρσάκι που έχω δει τα χρονια που ασχολούμαι με το ποδήλατο!!! Τι κι αν δεν είναι Mercier? Μπράβο στον stilista Billy! Εσύ και το Colnago ( σε άλλη αγγελία) μου φτιάξατε τη μέρα.
Ο καθένας, ανάλογα με το νοητικό του χάρτη και τις εμπειρίες του, άλλος γράφει για κοτέτσια και αβγά, άλλος για κληματαριές, άλλος για τραβεστί...
Γράψτους στα α... σου Billy!
γεια σου Billy με το εργαλείο σου...υποκλίνομαι..
να σου πω την αλήθεια πιο τούμπανο απο αυθεντικο το έχεις...
πολλα μπράβο για τα ντου στον bmw (το πιάσες ε?).
->steliosp: Τρίγωνα από σίδερα είναι όλα τα ποδήλατα, αν το βλέπεις έτσι. Όπως και ένα μάτσο λαμαρίνες όλα τα αυτοκίνητα και πάει λέγοντας...
Η "ψυχή", όμως που υπάρχει ή όχι στο design και την υλοποίηση δεν κάνει τη διαφορά; Προσωπικά δεν αλλάζω με τίποτα την κλασσική ιταλική γεωμετρία (εμφανισιακά εννοώ). Δεν ξέρω τι πουλιά πιάνουν τα σύγχρονα carbon ως προς την αποτελεσματικότητα, αλλά από εμφάνιση χρειάζονται ΠΟΛΛΗ δουλειά για να βλέπονται απλά (επαναλαμβάνω και πάλι: γνώμη μου, μην ξεσηκωθείτε οι carboνάδες...)
Λυσσάξατε για μαύρη ταινία...
http://img715.imageshack.us/img715/9296/mercier20130671.jpg
Φώτα, κοντέρ, πάμε!
http://img15.imageshack.us/img15/6505/mercier20130721.jpg
ε ναι ρε φιλε ,ετσι.....
τωρα μαλιστα !!!
μετά τη ταινία το μάτι μου πέφτει στα αντιαισθητικά αυτοκόλλητα των στεφανιών... βγάλτα and let the black rolling
(κι ετσι μια χαρα είναι)
Ειναι by far το ομορφότερο no name κουρσάκι που έχω δει τα χρονια που ασχολούμαι με το ποδήλατο!!! Τι κι αν δεν είναι Mercier? Μπράβο στον stilista Billy! Εσύ και το Colnago ( σε άλλη αγγελία) μου φτιάξατε τη μέρα.
βασικα ρε bill πετα το και παρε αλλο. αφου βλεπεις , οτι και να κανεις παντα θα βρισκομαι κατι που να μας χαλαει

Δίκιο έχεις ρε Tripaki! Λέω μάλλον να το χαρίσω σε ένα τυπάκι εδώ από το forum που φαίνεται το γούσταρε πολύ!
ρε παιδια το ποδηλατο σαν κληματαρια ειναι να πουμε.δεν βλεπεται
ΧαΧαΧα, καλό!!!
...παντως τραβεστι μερσιε πρωτη φορα βλεπω

ΧαΧαΧα!!! Πλάκα έχεις φίλε!
Ο καθένας, ανάλογα με το νοητικό του χάρτη και τις εμπειρίες του, άλλος γράφει για κοτέτσια και αβγά, άλλος για κληματαριές, άλλος για τραβεστί...
Γράψτους στα α... σου Billy!
Από την πρόσφατη Biennale της Βενετίας, η σταρ της διοργάνωσης...
http://img16.imageshack.us/img16/6754/mercier2013074.jpg
BillyP47 καλημέρα.
Ωραίος,είτε έτσι,είτε αλλιώς.
Σημ. Μερικά που θ’ακούς δεν είναι τίποτα / είναι απλά βελάσματα.
γεια σου Billy με το εργαλείο σου...υποκλίνομαι..
να σου πω την αλήθεια πιο τούμπανο απο αυθεντικο το έχεις...
πολλα μπράβο για τα ντου στον bmw (το πιάσες ε?).
Thanx guys!
το εκοβες και το εκανες σωληνες για καλοριφερ
...Μπα, δεν παιζει... Εχει ακριβυνει και το πετρελαιο! Επειδη παντως ειναι μεγαλο μεγεθος (60αρι) πιστευω πως ο καθετος θα σε βολεψει...
Σημ. Εννοειται πως η απαντηση αφορα τον dip για dip ηλιθιο...
αφου το λες εσυ που εχεις τοσο μεγαλη εμπειρια στους καθετους σωληνες δεν μπορω να μην σε πιστεψω