-

39 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
XtacyAerials
Εικόνα XtacyAerials
Απών/απούσα

-

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Tasakos10
Απών/απούσα

XtacyAerials wrote:
Υπαρχει καποιο πιο καλο site ελληνες/ελληνιδες ποδηλατες>>??

εδω ουτε φωτο να ανεβασω μπορω , μια ωρα εψαχνα να κανω μια δημοσιευση, δεν μου ερχοντουσαν ειδοποιησεις οταν μου απαντησαν σε δυο προσφατες δημοσιευσεις μου. φωτο προφιλ παλι καλα μπορεσα να βαλω αλλα κ παλι πολυ περιπλοκο site.

Εδώ είμαστε όλοι άσχετοι. Οι διαχειριστές δεν ξέρουν την τύφλα τους κι έφτιαξαν ενα πολυ κακό site αλλα και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες, είμαστε τόσο άσχετοι που δεν ξέρουμε να σε πληροφορήσουμε για την ύπαρξη του σοβαρού site που αναζητάς .
Σοβαρά τωρα, έχεις αντιληφθεί τον τροπο λειτουργίας του φόρουμ; Πιστεύεις ότι πληρώνεται κανείς απο τους δημιουργούς ή νιώθεις ότι ειναι πολλά τα λεφτά που δίνεις για να κανεις παράπονα απο την πρώτη στιγμή που άρχισες να γράφεις;

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Κατά την "Εγγραφή νέου μέλους" υπάρχει ενημερωτικό κείμενο, ήτοι "Ο ιστοχώρος δεν ειδοποιεί με e-mail όταν οι δημοσιεύσεις σας σχολιαστούν, ούτε όταν λάβετε προσωπικά μηνύματα από άλλα μέλη."

Οδηγίες Πλοήγησης & Περιήγησης στον ιστοχώρο ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ
http://www.podilates.gr/node/6016

Πως να ανεβάσω (upload) ένα αρχείο
http://www.podilates.gr/node/158

Πρέπει να γράψεις ολόκληρο το "http://..." μονοπάτι από εκεί που έκανες upload, πχ
http://www.podilates.gr/sites/default/files/schwalbe_marathon_001.jpg

Διάβασε κι αυτό μπας και βάλεις σύντομα αγγελία
http://www.podilates.gr/adv

Εδώ όλο και κάτι θα βρεις... μόνο όχι γκρίνια.
http://www.podilates.gr/node/8680#content

Και ναι, έχει διαφορετική προγραμματιστική φόρμα από το facebook.

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Εγώ ένα καφέ έχω ζητήσει εδώ και μισή ώρα και ακόμα να έρθει!
Απαράδεκτοι οι διαχειριστές!

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Yπάρχουν πολλά στο facebook.
Κι είναι και σοβαρά κι έχουν και φωτογραφίες και το κυριοτερο, είναι για ελληνίδες/έλληνες.

Όχι σαν εδώ μέσα που ναι γεμάτο... ταλιμπάν!!!

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

γιατί στο "χωρίς τροχούς", ποδήλατο δεν κάνεις;

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

εξυπνακηδες!!!!! Αστειοι τυποι!!!!
Μια ομορφια μπηκε εδω και αμεσως ολοι να την φατε. Γι'αυτο εχουμε γεμισει μουσατους σαν τον απο πανω μου(δυο πανω αυτον με τα γυαλια τον αξυριστο λεω) και απο "εξυπνα" παληκαρια που τα ξερουν ολα.
Μετα παραπονιεστε που μυριζει που***λα το φορουμ.
Αφου δεν το εχετε κανει woman friendly.

Κοπελαρα μου μην τους δινει σημασια. Απλως κομπλαρουν με το αλλο φυλο και καπως πρεπει να το βγαλουν αυτο.
Κατα τα αλλα ομως ειναι πολυ καλα παιδια.

vass καφε δεν εχει. Εχεις πολυ τεντωμενα νευρα τον τελευταιο καιρο. Μονο λουκουμια Σαραντης εχουμε (ξερεις εσυ)!!!

Rapid
Εικόνα Rapid
Απών/απούσα

XtacyAerials wrote:
Υπαρχει καποιο πιο καλο site ελληνες/ελληνιδες ποδηλατες>>??

εδω ουτε φωτο να ανεβασω μπορω , μια ωρα εψαχνα να κανω μια δημοσιευση, δεν μου ερχοντουσαν ειδοποιησεις οταν μου απαντησαν σε δυο προσφατες δημοσιευσεις μου. φωτο προφιλ παλι καλα μπορεσα να βαλω αλλα κ παλι πολυ περιπλοκο site.

Ωραία ερώτηση, είναι σα να πας σε ένα οδοντίατρο και να τον ρωτήσεις αν ξέρει να σου συστήσει κανένα οδοντίατρο της προκοπής

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα
didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

g
Υπαρχει καποιο πιο καλο site ελληνες/ελληνιδες ποδηλατες>>??

εδω ούτε Χριστουγενιάτικη διακόσμηση υπάρχει, μιά ώρα έψαχνα να βρώ ένα δεντράκι, ένα στολίδι, δεν μου ερχόντουσαν κάρτες για τις γιορτές όταν τους έστελνα εγώ. Άγιο Βασίλη δεν μπόρεσα να βρώ. Πολύ περίπλοκο site.
...
r4er

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Καλα σας τα λεει ο kktsol

Παρολλα αυτα μια αναναιωση την περνει ανετα

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Η όλη φάση θυμίζει καφενείο με παλιό μωσαϊκό στο οποίο διακόπτεται απότομα η απίστευτη βαρεμάρα των θαμώνων με την εφόρμηση μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης που μπαίνοντας μέσα δυσανασχετεί με την διακόσμηση, ρωτάει αν υπάρχει κανένα μαγαζί της προκοπής στην περιοχή και φεύγει περπατώντας αγέρωχη. Οι "παλιοί" του μαγαζιού σχολιάζουν σε στυλ Κόκκαλη (χοχοχο), οι νέοι θαμώνες κάνουν και αυτοί χαβαλέ και η ζωή συνεχίζεται. Όλα καλά, και το μωσαϊκό μια χαρά είναι.

ofios
Απών/απούσα

Και γιατί όχι παρακαλώ; Εμένα μου φτιάξατε τη διάθεση. Μπήκα, διάβασα την ξανθειά ατάκα της κοπελιάς, γέλασα, όλα καλά!

Σκέφτομαι να κάνω ένα άλλο προφίλ, να μπαίνω μέσα 'δω και να ρωτάω ότι μου κατέβει και μετά...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Χριστινάκι, μην ακούς κανέναν.
Όλοι είμαστε καλά παιδιά εδω μέσα, το κέφι μας κάνουμε, πετάλι κάνουμε, αστειευόμαστε ....και Όλα Καλά.

Από ότι είδα, έχεις κάνει 1-2 δημοσιεύσεις και είχες και αρκετές απαντήσεις.
Το φόρουμ διαφέρει αρκετά από άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης κλπ(ΕΥΤΥΧΩΣ), άλλωστε διαφορετικός είναι ο ρόλος του, άλλα άτομα το στήνουν και το συντηρούν, άλλες λειτουργίες έχει....
Έχω την εντύπωση ότι πάνω-κάτω όλα τα fora τέτοιου στυλ (που αφορούν χόμπι και ερασιτεχνική ενασχόληση) είναι παρόμοια στημένα και έχουν παρόμοιες λειτουργίες.

Καλές πεταλιές και προσοχή εκεί στα βόρεια με τα πολλά κρύα και τον δυνατό άνεμο....

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Καφέ;
Ποιος λακαμάς ζήτησε καφέ;
Θα έχει να κάνει μαζί ΜΟΥ (το ΜΟΥ με πολλά ου, δηλαδή ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ).
Μεταξύ μας τώρα, τρολιά μου θυμίζει η όλη υπόθεση.
Δάκτυλος των αντιπροσώπων αυτοκινήτων γιατί οι πωλήσεις τους έχουν πέσει και όπως ΟΛΟΙ γνωρίζετε γι' αυτό φταίνε κάτι γελοίοι τύποι που καβαλάνε κάτι ποδήλατα και κάνουν λέει κάτι βόλτες και δεν μπορούμε εμείς οι νοικοκυραίοι να πάμε τη βολτάρα μας με τις αμαξάρες μας!

Για να πάει καλά η μέρα θα κάνω κι εγώ μία τρολιά και θα μπω ως επίτημος:

Επίτημος

Δεν ημπορώ να καταλάβω και δεν υπάρχει δι αυτό καμία αμφιβολία και διατί να το κρύψομεν άλλωστε, πως τούτο το φόρουμ είναι απαράδεκτο!
Σας παρακαλώ πολύ να το αλλάξετε, να το μεταφέρετε εις εξυπηρετητήν Azzure, να το μετατρέψετε εις .ASP διότι όποιος δεν χρησιμοποιεί Microsoft έχει φύγει από το μαντρί και ως γνωστόν όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος.
Πάω τώρα μία βόλτα εις τον Ψηλορείτην!

XtacyAerials
Εικόνα XtacyAerials
Απών/απούσα

τπτ απ τα δυο αλλα οταν εβαλα μια δημοσιευση δν ηξερα αν μου απαντησαν μετα απο μερες μπηκα απο περιεργεια στη δημοσιευση και βρηκα πολλες απαντησεις αλλα μεχρι τοτε δεν ηξερα αν μου απαντησαν η τουλαχιστον δεν ειχε καπου πχ απαντησεις σε δημοσιευσεις (1) η κατι που να με ειδοποιησει (και φωτο mono κατω απο 1 mb) και γενικα εχει πολλες καρτελες που δεν χρειαζοντε δεν ζηταω πολλα λιγα κ απλα θελω . δεν απετησα κατι απλα ρωτησα αν ξερει κανεις καποιο πιο καλοστημενο site.. αγενης δεν ημουν σε αντιθεση με σας (οχι ολους) ουτε σας προσβαλα . κ αυτη η συγκριση με το οδοντιατρο ασχετη τελειως γτ ρωτησα να μου απαντησουν αλλοι ποδηλατες/μελοι του φορουμ οχι οι δημιουργοι της ιστοσελιδας. .....ειρωνιες και αγενεια δεν ζητησα παντως ουτε χριστουγενιατικα στολιδια. να στε καλα !!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

... τις δημοσιεύσεις σου. Αν υπάρξει νέα απάντηση θα την επισημάνεις από το μπλε αριθμό που θα υπάρχει κάτω από το συνολικό αριθμό δημοσιεύσεων στη στήλη "Σχόλια".

Παρεμπιπτόντως, εάν αρχίσεις να ρωτάς τους πελάτες ενός οδοντιατρείου που μπορείς να βρεις ένα καλό οδοντογιατρό, καθισμένη όμως ήδη στο σαλονάκι του οδοντιατρείου, όπως για παράδειγμα έκανες εσύ αναρτώντας ένα θέμα μέσα στο ίδιο το φόρουμ, ίσως οι πελάτες που περιμένουν να σε αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο που σε αντιμετώπισαν και οι προηγούμενοι συμφορουμίτες (κάνοντας σου πλάκα). Δε θέλω να σκεφτώ την αντίδραση του ίδιου του οδοντογιατρού βέβαια η οποία μπορεί να μην είναι εξίσου ευγενική.

Ευτυχώς εδώ δεν υπάρχουν διαχειριστές-ιδιοκτήτες του φόρουμ και έτσι γλύτωσες το μπανάρισμα που μπορεί να έβρισκες μπροστά σου σε άλλα site που έχουν οδοντογιατρό, εεε... διαχειριστή-ιδιοκτήτη ήθελα να πω. Αντίθετα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προσφέρουν χωρίς χρηματικό αντίτιμο τις γνώσεις τους και τις υπηρεσίες τους για να παραμένει ανοικτό και ζωντανό το Podilates.gr.
Αν έχεις κι εσύ κάποιες γνώσεις και τη διάθεση να αλλάξεις πράγματα στο φόρουμ, μπορείς να το κάνεις παρευρισκόμενη οποιαδήποτε στιγμή στην ανοικτή για όλους συνέλευση των ποδηλατών. Τις ημέρες και τις ώρες θα τις βρεις πάνω πάνω αριστερά στο κουτάκι "Εκδηλώσεις".

Υ.Γ. Μόλις πρόσεξα όμως ότι αλλάζεις εύκολα τη φωτο του άβαταρ

hidefnick
Εικόνα hidefnick
Απών/απούσα

XtacyAerials wrote:
τπτ απ τα δυο αλλα ....

Απολαυστικό κείμενο. Οτι πρεπει για διάβασμα, και ανάλυση, σε καφενειο ελληνικού νησιου, συνοδεία ούζου, μεσημέρι, με τα τζιτζικια να τραγουδαμε το ερωτικό κάλεσμά τους, και τα ξύδια της προηγούμενης βραδιάς να μην θελουν να σε εγκαταλείψουν, παρ'όλες τις συνταγές που δοκίμασες με φρούτα και λαχανικά και ποτά ίδια με αυτά που κατέβαζες χτες και χάπια κα ματζούνια, και όλα αυτά που κάνουν τη ζωη ωραια, και γεμάτη χρώματα και αρώματα και μυρωδιές, και αυτό το υπέροχο φως του μεσημεριού των ελληνικών νησιών που τόσο μα τόσο πολύ σε ανεβάζει, και σε κάνει να νιώθεις υπεράνθρωπος και ικανός να λύσεις και τα πιο δυνατά μυστήρια, και να αναλύσεις και τα πιο δυσνόητα κείμενα και.... (να το συνεχίσω?)

XtacyAerials
Εικόνα XtacyAerials
Απών/απούσα

δν συγκρινετε ο οδοντιατρος με την ιστοσελιδα η ιστοσελιδα δεν χανει κατι αν φυγει ενα μελος κ παει σε αλλη ενω ο οδοντιατρος χανει ενα πελατη χανει λεφτα ..το οτι ρωτησα εδω ηταν το πιο λογικο που θα μπορουσα να κανω εδω ποδηλατες υπαρχουν εμπειροι κ μη κατι παραπανω θα ξερουν απο ιστοσελιδες και τετοια.. μπορει να μου φενεται λιγο περιπλοκο γτ προσφατα μπηκα και με τον καιρο να το μαθω καλυτερα ..ναι του προφιλ ευκολο ειναι να αλλαξω αλλα δημοσιευση με συνημενο φωτο του ποδηλατου μου δυσκολευομαι να βαλω γτ θελει κατω απο 1 mb τωρα θα ξαναδοκιμσω τις μικρυνα λιγο . που παω για να βαλω μια απλη δημοσιευση με φωτο του ποδηλατου μου?? για να το δειξω δλδ μονο κ να μ πουν την γνωμη τους οι παλιοι .

XtacyAerials
Εικόνα XtacyAerials
Απών/απούσα

εσενα ποιος σου μιλισε τωρα μωρε??? τι χαπια κ ματζουνια κατεβαζα τι πηρες?? κοιτα δουλεια σου και αν δεν ειναι να πεις κατι καλο και φιλικο βουλωστο !! δεν προσβαλα κανεναν εσυ γτ μ λες βλακειες??

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

...πας εδώ (που σου έδειξε και ο Σπύρος):
http://www.podilates.gr/node/158

Όσο για τον οδοντογιατρό έχει δίκιο. Δεν συγκρίνεται.
Εχθές είχα μία εμπειρία μαζί του και δεν την έχω ξεπεράσει ακόμη.

XtacyAerials
Εικόνα XtacyAerials
Απών/απούσα

σας ευχαριστω πολυ ελπιζω να την ξεπερασετε συντομα και ανωδυνα :)

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Γελάτε γιατί χανόμαστε.

hidefnick
Εικόνα hidefnick
Απών/απούσα

XtacyAerials wrote:
εσενα ποιος σου μιλισε τωρα μωρε??? τι χαπια κ ματζουνια κατεβαζα τι πηρες?? κοιτα δουλεια σου και αν δεν ειναι να πεις κατι καλο και φιλικο βουλωστο !! δεν προσβαλα κανεναν εσυ γτ μ λες βλακειες??

Απολαυστικότατη....

XtacyAerials
Εικόνα XtacyAerials
Απών/απούσα

αντι να χαραμιζεσε εδω με το να απαντας στα απολαυστικα μου σχολια πανε γραψε κανα βιβλιο τα λες τοσο ποιητικα και ομορφα.

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

XtacyAerials wrote:
Υπαρχει site ελληνες/ελληνιδες ποδηλατες;

http://cyclist-friends.gr/
Εκεί απευθύνονται όσοι φίλοι δεν βρίσκουν αρκετά ικανοποιητικό το "Ποδηλάτες-Ποδηλάτισσες" και αναζητούν το κάτι παραπάνω.
Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Νομίζω θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες.

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Μ' αυτά και μ' αυτά έβγαλα 2 συνδέσμους στο πλαίσιο "Πλοήγηση" ονομαζόμενους "... δημοσιεύσεις μου..." ώστε να είναι εμφανείς και γρήγορα προσβάσιμες οι δημοσιεύσεις σας.

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

...κάτσε να δεις ποιόν/άν ανόητο/η μου θυμίζει αυτή η αντοαναίρεση στην αρχική δημοσίευση...έτσι που όλοι αποκάτω να φαίνονται κάτι σαν αγγελοκρουσμένοι που λένε τα δικά τους...

bp
Εικόνα bp
Απών/απούσα

Royal Oak wrote:
...κάτσε να δεις ποιόν/άν ανόητο/η μου θυμίζει αυτή η αντοαναίρεση στην αρχική δημοσίευση...έτσι που όλοι αποκάτω να φαίνονται κάτι σαν αγγελοκρουσμένοι που λένε τα δικά τους...

Παρών!!!
Η κρίση σου πραγματικά με Τιμά.

Ευχαριστώ!

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Καλωσορίσαμε επιτέλους στις παλιές καλές εποχές!
snoopy

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Royal Oak wrote:
...έτσι που όλοι αποκάτω να φαίνονται κάτι σαν αγγελοκρουσμένοι που λένε τα δικά τους...

...δεν το αρνηθήκαμε ποτέ!

contact