Τοπος συναντησης - Σταθμος ηλεκτρικου Κηφισιας (το πως θα ερθετε εκει επειδη υπαρχουν διαφωνιες ειναι δικο σας θεμα. Ποδηλατωντας, με αυτοκινητο, με ελικοπτερο, με τον ηλεκτρικο.....οπως νομιζετε).
Ποτε;; - 16-02-2014 το πρωι 11.30
Σκοπος - Θα παμε για παγωτο στη Δροσια. Μετα οι τολμηροι θα βολταρουν και πολυ πιθανο (οσοι με ξερουν καταλαβαινουν) θα φαμε και πεΐνερλι.
Εαν θελετε και προσυναντηση καπου στο κεντρο ζητηστε το αλλα επειδη μαλλον θα ειναι καλυτερα να βολταρουμε εκει ψηλα θα ελεγα να βρουμε τροπο να φτασουμε σχετικα ξεκουραστοι στον σταθμο Κηφισιας.
Scarpe αφισα.......Και μην του λετε πολλα γιατι το πουλεν μου ηταν αρωστο και δεν εφαγε σουβλακια.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Δεν μου αρέσει το πεινιρλί....
Μην φας.
Την μια δεν τρως χοιρινο γυρο, την αλλη δεν τρως πεΐνερλι, θα μας πεις και κανενα τρελο "δεν τρωω σοκολατα" οποτε θα το ληξεις το θεμα.
Παντως για παγωτο θα παμε (και θα παρω και ρυζογαλο και προβειο γιαουρτακι και κρεμα σοκολατα που ειδα οτι εχει). Το πεΐνερλι ειναι εξτραδακι.
δώσε χιλιόμετρα αλλιώς δεν έρχομαι !
αφίσα ? κάτσε να σκεφτώ τίποτα
σκεφτομαι να φερω και τον υιο μου. Σκεψου και κρινε τα χλμ.
για αφισα κατι μου περναει απο το μυαλο αλλα το δικο μου ειναι πολυ βρωμικο

Ούτε σοκολάτα πολύ γουστάρω..
Που είδες ότι έχει ρυζόγαλο;; Στο Dew;;; ( παραισθήσεις έχεις).
Μαλλον εσυ δεν καταλαβες οτι θα παμε στον Λακαφωση.
Εγώ θα πάω στο Dew..
( και όποιος δεν έρθει απλά θα χάσει).
Μια ζωη αντιδραστικο στοιχειο.
Παμε και στο dew. Κατσε να καταφερουμε να μαζευτουμε πρωτα.
Κωστή, κανόνισε εσύ με τις δύο κοπέλες τις ξανθομαλούσες. Ή με την μελαχρινή με το αθώο βλέμα.....και μην ανησυχείς, θα μαζευτεί ο κόσμος...
... εγώ για την βόλτα αν είναι θα έρθω... δεν τρώω παγωτό, δεν μου αρέσει, αναγκαστικά το καταπίνω για να φτάσω στο μπισκότο.....
, εκτός αν μου το προσφέρουν οι παραπάνω κυρίες.... 
Το ίδιο και με το σουβλάκι, δεν μου αρέσει το κρέας, αλλά μου αρέσει να καθαρίζω τα δόντια με το καλαμάκι, οπότε αναγκαστικά τρώω και το κρέας...
)
(άλλωστε με έχετε δει... φέτεεεεεεες...........
ειχες χαθει. Να υποθεσω αναρωνες απο την Νεμεα

Και εγω δεν θα φαω παγωτο. Ρυζογαλο θα παρω.
υ.γ.Πολυ πιο καλη η μελαχρινη. Οι αλλες δυο πολυ αμερικανες ρε παιδι μου.
Περιμενετε να δειτε και την αφισα. Εκανε πολυ καλη δoυλεια ο scarpe. Σκετη Ιταλια ειναι. Σαν να τρωω παγωτο στην piazza di spagna.
Όχι να μην έρθεις.. Να μας λες μετά ότι έφαγες δύο παγωτά και ρυζόγαλο και έγινες το βόδι;;; Και μετά να σε ακούμε να γκρινιάζεις σε όλο τον δρόμο;; Πριτς...Δε σφάξανε..
Θα πάω εγώ να φάω τα ωραία τα σλουρπ παγωτά που έχει εκεί, με κάτι καραμέλες και φράουλες και μυγδαλάκια από πάνω, ( πωωωωω...κόλαση), και εσύ άντε να φας ρυζόγαλο..
Τα κολασμένα παγωτά είναι για τα αντιδραστικά στοιχεία.. Μπουαχαχαχχαχααααα
δε τραβαει ο γαιδαρος?
Μια λουκουμαδες, μια γυρο απ ολα, μια παγωτο,νισαφι.
Τι εγινε η χαρα της ποδηλασιας? Τα χλμ για τα χλμ? Πρεπει δλδ να υπαρχει οφελιμιστικο, λαχταριστο δολωμα για να σηκωθειτε απο τον καναπε?
Ευκαιριας δοθεισης του κραξιματος να ρωτησω:
Εχει καμια σχεση η βολτα σας με αυτη των "Φιλων" στη Ραμνουντα? για το σημειο και την ωρα συναντησης ρωτω γιατι δεν τα εχει στο site.
Ναι
Όχι.
Γιατί ήρθες σε καμία από αυτές τις βόλτες και δεν σου έφτασαν τα χιλιόμετρα;
Έλα εσύ να φας το παγωτό, και θα σε ανεβάσω και στον Όλυμπο από την πίσω μεριά..
Οι βόλτες αυτές δεν έχουν σχέση με τις εκδρομές των Φίλων του Ποδηλάτου.
Μη μασάς Μαριαλένα. (Να μασάς μόνο στη βόλτα δηλαδή
)
Τα παραπάνω αποσκοπούν στη δημιουργία ενοχών.
Υπάρχουν 100 ποδηλατόλβολτες ξεροσφύρι την εβδομάδα. Ο καθένας πάει σε όποια του αρέσει. Και εμείς σε κάποιες απο αυτές.
Η λιχουδιά είναι η αφορμή όχι η αιτία.
Η αφορμή για άλλη μια ποδηλατόβολτα σε συνδιασμό με κάτι που μας ευχαριστεί.
Άν ήθελες απλώς να φας παράγγελνες και στο σπίτι σου, δεν ήταν ανάγκη να κάνεις τη μισή Αττική με το ποδήλατο.
Απενοχοποίηση στους λιχούδηδες ποδηλάτες τώρα!!!

προσεξε τωρα το προγραμα για τις επομενες εβδομαδες.
παραδοσιακα γιαννιωτικα γλυκα.
προφιτερολ.
μαριδα-καλαμαρακια.
εκμεκ κανταιφι
πολιτικη κουζινα
και παει λεγοντας
Θα έρθω και εγώ.
Ωραίο το ρυζόγαλο.
Δημιουργέ τις βόλτας πες να το βάλουν και στην αρχική
εγώ δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι αλλα μπορεί να έρθω (με το αυτοκίνητο )
που το λεω??
οχι, σε νησι θα ειναι. τωρα αν παμε και Βραυρωνα ........
Λακαφώσης κατά 99% είναι από Φωκίδα (Ερατεινή, Λιδορίκι κτλ).
Οπότε πείτε του χαιρετίσματα από ένα πατριωτάκι από Λευκαδίτι
μεριά (Ράπτης ο παππούς, αν ρωτήσει).
Το πρόγραμμα τα σπάει, ελπίζω τα ψαρικά να πέσουν από Απρίλη
και μετά. Μου δίνεται κίνητρο να φτιάξω πιο γρήγορα τις ρόδες
μου :)
Πότε θα παίξει;
Το καταλαβατε αμεσως το υπονοουμενο για νησι και μαριδα-καλαμαρακια.
Θα κοιταξουμε να ειναι ΟΧΙ σε γιορτη-τριημερο για να μην ειναι πηχτρα, οχι πολυ προς καλοκαιρι για τον ιδιο λογο αλλα αρκετα αργα ωστε να εχουν ανοιξει ολες οι επιλογες.
Ελα να τα δωσεις μονος σου. Μην βαριεσαι το πεταλι. Το αλλο με τους τροχους δεν το σχολιαζω καν. Ξερω οτι εχεις επιλογες και ειναι απλως δικαιολογια.
Πήγαινα τρία χρόνια πίσω, μόνη μου, κάθε Σάββατο, όλο τον μισό Απρίλη και μισό Μάη στην Αίγινα, με των 2.15, γιατί έκανα τότε και τα νοικοκυρικά μου πρώτα, κατέβαινα στην Πέρδικα, έτρωγα το σπιτικό μου, γιατί δεν μ᾽αρέσει να κάθομαι μόνη μου στα μαγέρικα και γυρνούσα με των 6 και κάτι...Ήταν απλά υπέροχα. Το απωθημένο μου είναι η ωραία Σαλαμίνα, αλλά με παρέα...Πιστεύω να τα καταφέρω να έρθω μαζί σας αν την επιλέξετε...αγαπώ και τα ψαρικά...καλοί άνθρωποι μου φαίνεστε, ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας...ήθελα και στους λουκουμάδες, αλλά δεν με βοήθησε ο κ. Ώμος. Στριφνός κύριος αυτός ο Ώμος...ωμός εντελώς στην συμπεριφορά του! Καλημέρα γενναίοι του πεταλιού και του στομαχιού!!!
H Σαλαμινα δεν ειναι τοσο απλη. Ειναι πολυ καλη για βολτα αλλα οχι τοσο απλη. Ο γυρος που κανω εγω συνηθως ειναι γυρω στα 75 χλμ με υψομετρικα. Να αφαιρεσουμε τα δυσκολα ειναι καμμια 55-60. Απο εκει και περα. Εαν πουμε οτι θα παμε μια απλη βολτα για να φαμε ειναι 30 χλμ και πολλα λεω και οχι δυσκολα. Αλλα θα παμε Σαλαμινα και δεν θα περασουμε απο Φανερωμενη?? Δεν θα κανουμε μια βολτα Αιαντειο κτλ. Θελει πολλη συζητηση.
Προς το παρον μιλαμε για αυτη την Κυριακη Κηφησια. 11.30 το πρωι. Παγωτο. Εχω πει να φερω και τον υιο μου και εχω παρει και σκοινι να τον δεσω και να τον τραβαω (εαν δεν αντεχει ή μας καθυστερει πολυ) στην ανηφορα. Να ξερετε θα αγγαρεψω και εναν απο εσας να τον εχει στο πλαι μην τον παρει κανενα αμαξι παραμασχαλα.
πληρώνω για να το δω.
Δεν χρειαζετε να πληρωσεις. Εαν δεν αντεχει θα το δειτε τσαμπα.