Τι κάνει Γάβ-Γάβ στο πόδι μου ???

Μήπως ξέρετε με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το πρόβλημα του εκνευρισμού των συμπαθέστατων, κατά τα άλλα, τετράποδων φίλων του ανθρώπου?
Οταν εχω άνεση χρόνου προσπαθώ να λύσω το θέμα μέσω της διπλωματικής οδού και συχνά τα καταφέρνω.Οταν όμως κινούμαι σε βιομηχανικές περιοχές, επαρχιακές οδούς ή έχω πάρει ωτοστόπ την κούραση, τότε τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των εμπλεκομένων.
Κατανοώ τον φόβο της απειλής του παράξενου αγνώστου που τους προκαλώ, γιαυτό και ψάχνω ένα τρόπο να το αντιμετωπίσω.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχωμαι καλές πεταλιές σε όλους.
''parapera''

Categories: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
bellerefontis
Απών/απούσα

απλα κανε πεταλι πιο γρηγορα για να τους ξεφυγεις.κ γενικοτερα δε νομιζω να θελουν να δαγκωσουν απλα να τρομαξουν τον καθε ποδηλατη.

ilias
Απών/απούσα

Κάθε σκύλος έχει έναν ζωτικό χώρο που ελέγχει και αντιλαμβάνεται. Δεν είναι σταθερός- έστω πως είναι πέντε μέτρα. Αν βρίσκεσαι εντός του, τότε ακινητοποιήσου. Αν παει να σε δαγκώσει βάλε το ποδήλατο ανάμεσα και απομακρύνσου με τα πόδια. Ρίξε και καμια φωνή. Αμα έχεις βρεθέι καμιά δεκαριά μέτρα μακρυά καβάλα το ποδήλατο και φεύγα.

Αν βρεθείς έξι-εφτά μέτρα μακρυά όταν σε γαβγίσει, μάλλον δεν θα μπορέσει να σε ακολουθήσει διότι βρίσκεσαι εκτός του χώρου επιρροής του. Απομακρύνσου βιαστικά.

Προσοχή μην κάνεις το αντίθετο. Αν ο σκύλος είναι κοντά και τρέξεις, τότε το πιο πιθανό είναι να τον φοβίσεις και να τρέξει να σε αρπάξει.

Τα μεγέθη είναι ενδεικτικά και εμπειρικά.

Επικίνδυνα σημεία: Πεδίο του Άρεως (μεσα και μπροστά στην Μαυροματαίων), Πατησίων και Σωτηριάδου. Υπάρχουν και αλλού.

Ηλίας

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Μη διανοηθείτε να το βάλετε στα πόδια/πετάλια!!! Τότε είναι που ο σκύλος θα σας κυνηγήσει (όπως κάνει στα θηράματα και στους εισβολείς του χώρου του) και το πιο πιθανό είναι να σας προλάβει.
Αργές κινήσεις και σταθερές. Δεν τον πολυκοιτάμε στα μάτια και του μιλάμε γλυκά, ή άγρια με τόνο κακού αφεντικού (ανάλαγα την περίπτωση). Αν είμαστε στην εξοχή το καλύτερο είναι να κατέβουμε απο το ποδήλατο και να φύγουμε αργά αργά προς την κατεύθυνση που δεν έχει πρόβατα, στάνες ή κατι που να μας λέει οτι είναι δικά του. Αν υπάρχει και κάποιο ξύλο ή πέτρα ας τον απειλήσουμε με αυτά αν επιμένει. Στην πόλη αρκεί συνήθως μια άγρια φωνή, ή ένα "τί ειναι ρέ?" πάντως το τρέξιμο σπάνια έχει σώσει κάποιον. Για όποιον βρίσκεται πολύ συχνά σε βουνα και μέρη με αγριό/τσοπανόσκυλα υπάρχουν σπρευ με καυτερό πιπέρι που είναι αποτελεσματικό (λένε) που διώχνουν το σκύλο χωρίς να τον τραυματίζουν.
Λυδια

crearetom
Απών/απούσα

Στα χιλιάδες χιλιόμετρα που έχω διανύσει το έχω συχνά αντιμετωπίσει από βουνά μέχρι αστικά κέντρα, το πρόβλημα των συμπαθέστατων κατά τα άλλα τετράποδων φίλων μας.
1η λύση: τρόμπα στο χέρι. Και μόνο η κίνηση θα φοβίσει τα επίδοξα τετράποδα χωρίς απαραίτητα να τα τραυματίσουμε.
2η λύση: και δροσιστική, το παγουράκι με το νερό. Με μια ριπή στο τετράποδο φίλο μας του κόβεται μια κι έξω η όρεξη για την γεροδεμένη γάμπα μας, και όποια άλλη βλέψη μπορεί να είχε!
Στην πραγματικότητα τα σκυλιά δεν καταλαβαίνουν την ρόδα και την κίνησή της. Για τον ίδιο λόγο γαυγίζουν και στα αυτοκίνητα. Παρατήρησε που εστιάζουν όταν τρέχουν κατά πάνω τους.
Το έχω τσεκάρει και σε κατάσταση να γυρνάω τη ρόδα του ποδηλάτου στο σκύλο μου πολλές φορές και να τρελλαίνεται.
Βέβαια θα μπορούσες και αξιολογώντας την κατάσταση του σκύλου, του δρόμου, και τη δικιά σου να τον εξαντλήσεις αφήνωντας τον να τρέχει πίσω σου σε στύλ παιχνιδιού και ντεμαράζ.
Αυτά τα ολίγα και καλές προσεκτικές βόλτες.

ptsetsos
Απών/απούσα

Ο σκύλος πιάνει εύκολα τα 40 χιλ/ώρα, δύσκολα του ξεφεύγεις τρέχοντας.
Καλύτερη λύση το νερό, μια καλή ριπή κατά προτήμηση στο πρόσωπο και πάει έφυγε με την ουρά στα σκέλια.
Αν δεν υπάρχει νερό, τότε κατεβαίνεις από το ποδήλατο και απομακρύνεσαι αργά αργά. ΜΗΝ του χαμογελάς, το ξεγύμνωμα δοντιών είναι στη γλώσσα του ένδειξη εχθρότητας.
Εγώ κουβαλάω σχεδόν πα΄ντα μαζί μου κ ένα παλούκι (1 m) και όχι μόνο για τετράποδους σκύλους... (είναι και από κρανιά!)
Υπάρχουν μηχανηματάκια που βγάζουν δυσάρεστους, για τα αφτιά των σκύλων, ήχους. Δεν τα έχω δοκημάσει, τα πουλαν στο εβαυ. Υπάρχουν και τα σπρευ, λύση βάρβαρη και ψιλοαπαγορευμένη.
Γενικά σε αγέλη σκύλων ενας είναι ο αρχηγός πάντα. Αν τον εντοπίσεις και τον κάνεις καλά, ίσως με νερό, τότε τα άλλα τραβιούνται ... ντροπιασμένα πίσω

cdouvis
Απών/απούσα

Κι εγώ συναντώ συχνά σκύλους και ακολουθώ πάντα τη σοφή συμβουλή που μου την έδωσε δε θυμάμαι ποιος:

Τα σκυλιά τρελαίνονται γιατί κάτι κινείται γρήγορα. Απλά αυτό τα εξιτάρει και τρέχουν να... αλληλεπιδράσουν μαζί του, όπως κι αν το εννοούν. Αν όμως ελαττώσω ταχύτητα απλά χάνουν το ενδιαφέρον τους, ξενερώνουν. Συνήθως δεν χρειάζεται να σταματήσω και να κατέβω. Κόβω ταχύτητα, με αφήνουν να κερδίσω μερικά μέτρα απόσταση, και "ξαναγκαζώνω".

Αυτά στη θεωρία βέβαια, γιατί ακόμα και μετά από κάμποση εξάσκηση εξακολουθώ να συναντώ διάφορα άγρια θηρία ή άγριες συμμορίες που με αναγκάζουν να κατέβω και να κερδίσω την απόσταση που λέγαμε περπατώντας.

Πάντως είναι πιο απλό και πρακτικό από το να έχω πάντα πρόχειρο ένα στυλιάρι ή ένα γεμάτο παγούρι και βέβαια προάγει την ειρήνη και τον αφοπλισμό ;)

k

magik
Απών/απούσα

Otan imoun fantaros(kapou psila sto Keratovouni :D)
eixame arketa tsopanoskila na mas kinigane.
I lisi pou eixame brei itan to nero kai enallaktika
ta palamakia me ta xeria(mi gelate :D)
Xtipagame tis palames 1-2 fores me dinami k o krotos
ta mperdeve.

--------
*magik*
--------

synthnassizer
Απών/απούσα

Ούτε τα νερά ούτε το ποδήλατο σε σώζει άμα σου την πέφτουν 7 σκυλιά.
μου έτυχε... στον δρόμο πίσω από τον ΟΠΑΠ, είχαν αφήσει οι !#$!@#$$% φύλακες του ΟΠΑΠ την πόρτα ανοικτή μέσα στη νύχτα. πέρναγα με το ποδήλατο και ξεχύθηκαν 4 σκυλιά από το προάυλιο και άλλα 3 αδέσποτα που ήταν κοντά και άκουσαν τα γαυγίσματα.
Φυσικά με πήραν στο κατώφλι, αλλά τρέχαν γύρω γύρω μου. Άρα δεν έπαιζε να βάλω ποδήλατο ανάμεσά μας. Τρόμαξα γιατί μου μπήκαν και σκέψεις ότι μπορεί να είναι κι εκπαιδευμένα τα συγκεκριμένα. Φώναξα μπάς και τρομάξουν αλλα γαύγιζαν κι αυτά - είχε ανάψει προφανώς η συζήτηση. Αν άφηνα τα χέρια από το τιμόνι για να πιάσω το παγούρι με το νερό μάλλον θα έπεφτα προσπαθώντας να ρίξω νερό αλλά και να προσέχω πώς θα περνάω από διασταυρώσεις , άρα ούτε αυτό έπαιζε.
Τελικά όταν ένιωσα τη μουσούδα του ενός να ακουμπάει το πόδι μου, σταμάτησα να κάνω πετάλι και σήκωσα τα πόδια ψηλά. Άρχισα να κλωτσάω (συγγνώμη για τους ζωόφιλους). Φάγανε 1-2 ξεγυρισμένες.
Τελικά 2 οικοδομικά τετράγωνα πιο κάτω με άφησαν όλα.

Γενικά λοιπόν καλές οι συμβουλές αλλά δε πιάνουν πάντα, ούτε πιπερο-σπρέι είναι δυνατόν να κρατάω συνεχώς στο χέρι..

ΥΓ: τα αδέσποτα 1 ή 2 το πολύ πόλλες φορές μου την έχουν πέσει, αλλά είτε μια φωνή - είτε το να κατεβαίνεις από το ποδήλατο είναι αρκετό για να τα τρομάξει και να απομακρυνθούν. τα άλλα τα καλοθρεμμένα μου φαίνονται πιο επικίνδυνα..

magik
Απών/απούσα

ginontai an einai polla(5+) kai simperiferontai san ageli,
an deite kati tetoio allakste poreia kai me statheri epitaxinsi afiste ta pisw sas.
An sas perikiklwsoun oi fwnes einai kati pou mporei na ta ksenerwsei kai na figoun.

--------
*magik*
--------

kynhgos77
Απών/απούσα

εχετε μια μπριζολα μαζι σας και αν ειναι 6-7 πεταξτε την και θα φαγωθουν μεταξυ τους χαχαχαχα πλακα κανω αλλα τωρα που το σκεφτομαι μπορει και να πιασει! ισως ενας μικρος φακος με led που ειναι εκτυφλωτικο να τον ξενερωσει. θα το δοκιμασω και θα σας πω.

bellerefontis
Απών/απούσα

μια ειναι η λυση ...ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

brightoutside
Απών/απούσα

λοιπόν να πω και εγώ την εμπειρία μου.
χθες στην Αρεοπαγίτου, χαλαρός απολάμβανα τη βόλτα και σκάει σκύλος από το πουθενά και μου σκάει δαγκωνιά χωρίς καμμιά προειδοποίηση!!κατευθείαν εξαφανίστηκε μετά!
μου πρήστηκε το πόδι έκανα τις ενεσούλες μου κτλ.
σε αυτή τη περίπτωση δεν υπήρχε καθόλου χρόνος για να κάνω κάτι. τι να πει κανείς!
συνήθως τους κάνω χαρές και ηρεμούνε αλλά εκεί δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα.

greg
Απών/απούσα

dn ksero gia tous ipoloipous tropous gia na stamatiseis ta skilia,alla mia fora pou mou tin epesan 2 otan pigaina me 30km peripou ekana kolia kai mono apo to strigglisma tou lastixou eksafanistikan.

Mercian
Εικόνα Mercian
Απών/απούσα

Τα νεύρα μου. Δεν έχω κάτι εναντίον των συμπαθών τετράποδων αλλά τα αφεντικά τους .... αρε και να τα τσάκωνα από το σβέρκο.
Μόλις γύρισα από τη βόλτα. Να μπω στο κλίμα. Από το σπίτι μου (περίπου) ως την πόλη έχει ποδηλατόδρομο ~5km (μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε btw). Αλλά πώς να τον χαρώ όταν βόσκουν δίπλα στον ποδηλατόδρομο (όχι όλες τις ώρες) ένα κοπάδι αγελάδες και παραπέρα ένα κοπάδι πρόβατα. Αμφότερα συνοδευόμενα από 4-5 ικανών διαστάσεων τσοπανόσκυλα. Με έχουν κυνηγήσει 2-3 φορές. Πάλι σήμερα ήθελα να πάω στην πόλη και στα 4km περίπου βλέπω πάνω στον ποδηλατόδρομο τα τσοπανόσκυλα να ξαπλώνουν και να λιάζονται. Περνάς; Όχι. Ε, γύρισα πίσω.
Μου φαίνεται θα προσαρμόσω καμμιά κοντόκανη στο τιμόνι. Όχι για τα σκυλιά και τα αγελαδοπρόβατα , για τα άλλα τα ζώα που βγάζουν τα κοπάδια για βοσκή σε κατοικημένες περιοχές. Δεν μπορείς να τα πας ρε φίλε προς το βουνό;;; Τόσο άδειο χώρο έχει εκεί...
Άντε εγώ είμαι 23 καταλαβαίνω πως πρέπει να αντιδράσω. Από εκεί περνάνε παιδιά 7-10 χρονών με ποδήλατα. Από τύχη δεν έχει τύχει να συναντηθούν.

vec
Απών/απούσα

Και είναι και ζόρικα τα τσοπανόσκυλα, καμιά σχέση με τα βαριεστημένα ρεμάλια των πόλεων...
Δες και αυτό το post, δίνει ρέστα
http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?p=633&highlight=%F4%DD%EB%E...

Athanasios
Απών/απούσα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΥΔΙΑ...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, -ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΡΕΫ...- ΕΧΕΙΣ ΥΠ' ΌΨΙΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;; ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Athanasios
Απών/απούσα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΥΔΙΑ...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, -ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΡΕΫ...- ΕΧΕΙΣ ΥΠ' ΌΨΙΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;; ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Athanasios wrote:
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;; ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΑ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Διάβασε το Ευρετήριο: Αντιμετώπιση επιθέσεων σκύλων
http://www.podilates.gr/?q=node/12139

donzouan
Απών/απούσα

μπορεις να φτιαξεις και μονος σου αρκει να εχεις ενα βολικο μικρο ψεκαστηρι για να το κουβαλας

η πιο αποτελεσματικη λυση ειναι μια παντως

μια ζουμερη χοιρινη με το αιμα της

την πετας και φευηεις :)

karouvag
Εικόνα karouvag
Απών/απούσα

Εμενα παντως το Σαββατο μας εφαγε ενα....στο Ελληνικο, 100 μετρα απο τον προορισμο μας....
Καναμε ποδηλατο με την γυναικα μου απο Ηλιουπολη ως ενα καθετο της Ιασωνιδου
και ξαφνικα γαβ γαβ γαβ και παρτην στη γαμπα....!!!!
Δεν καταλαβαμε απο που μας ηρθε.... τι παλαμακια, τι νερα, τι σφυρηχτρες δεν προλαβαμε να κουνηθουμε....
Μετα ειχαμε ορους, αντιβιωσεις, γαζες.....Δευτερα τωρα και ψιλο περπαταω.....
Ενθυμιο κατι τρυπουλες απο δοντακια και στη γυναικα γρατζουνιες
Εμπειρια τι να πεις;
Ευτυχως δεν παθαμε τιποτα πιο σοβαρο...
Γαβ Γαβ Γαβ...!!!!

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Την έπεσε και στους 2 σας?
:O
silent kill το λέω εγώ.
Είναι κάτι όπως όταν βγάζουν τα δόντια με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς κανένα γρύλισμα...και κάνουν μαρς χωρίς πάλι ήχο...

Πολύ κρίμα. Περαστικά σας και από τα γραφόμενα σου δείχνεις οτι δεν θα μισήσεις τα σκυλιά.

vec
Απών/απούσα

σας πλησιάσει πολύ, που σημαίνει θα σας φτάσει, σταματήστε το πετάλι και απλά ρολλάρετε (ή σταματήστε τελείως). Μια γαμπίτσα που ανεβοκατεβαίνει δίνει ιδανικό στόχο. Αν είναι ακίνητη ίσως προτιμήσουν κάποιο άλλο κινούμενο μέρος, όπως η ρόδα.

Αρκετές λοιπόν οι προτάσεις για τα σκυλιά. Για τους ταρίφες να προτείνετε τίποτα έχετε;

karouvag
Εικόνα karouvag
Απών/απούσα

Εχεις δικιο...αλλα δεν προλαβα....!!!!
Η γυναικα μου που ερχοταν απο πισω και ειδε τη σκηνη, δεν σταματησε, απλα εκανε πεταλι, της ορμηξε και ουρλιαξε...!!! (Πρεπει να ακουστηκε μεχρι τη Γλυφαδα...!!!
Αυτο μαλλον το φοβισε και την αφησε.....

Wicca
Απών/απούσα

karouvag wrote:
Εμενα παντως το Σαββατο μας εφαγε ενα....στο Ελληνικο, 100 μετρα απο τον προορισμο μας....
Καναμε ποδηλατο με την γυναικα μου απο Ηλιουπολη ως ενα καθετο της Ιασωνιδου
και ξαφνικα γαβ γαβ γαβ και παρτην στη γαμπα....!!!!
Δεν καταλαβαμε απο που μας ηρθε.... τι παλαμακια, τι νερα, τι σφυρηχτρες δεν προλαβαμε να κουνηθουμε....
Μετα ειχαμε ορους, αντιβιωσεις, γαζες.....Δευτερα τωρα και ψιλο περπαταω.....
Ενθυμιο κατι τρυπουλες απο δοντακια και στη γυναικα γρατζουνιες
Εμπειρια τι να πεις;
Ευτυχως δεν παθαμε τιποτα πιο σοβαρο...
Γαβ Γαβ Γαβ...!!!!

Ελπίζω να έκανες αντιτετανικό ορό γιατί από αυτό κινδυνεύεις πιο πολύ. (γιατί σου έδωσαν αντιβίωση;; )
Λύσσα και λοιπές αρρώστιες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά οι καλοί μας οι κοπρίτες τρώνε συχνά στα σκουπίδια και από εκεί μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Γενικότερα το πρόβλημα με τα σκυλιά, είναι ότι μπορούν να σε ρίξουν κάτω. Αν πέσεις κάτω και είσαι στο ύψος του τότε δεν θα την γλυτώσεις εύκολα από τα δόντια του. Εγώ αυτό φοβάμαι πιο πολύ και όχι μην με δαγκώσουν. Καλό είναι όταν σας την πέφτει σκύλος να σταματάτε και να του μιλάτε.

Έχετε υπόψιν σας ότι ο σκύλος καταλαβαίνει πότε τον φοβόμαστε, ( έχουν 100.000 φορές καλύτερη όσφρηση από εμάς). Αν φοβόμαστε μας θεωρούν θήραμα που " το έχουν". Αν καταλάβουν ότι εμείς δεν φοβόμαστε τότε τους κόβεται ο πολύς τσαμπουκάς και αν μας δουν επιθετικούς τότε φεύγουν τρέχοντας.

Τις προάλλες μου την έπεσε εμένα ένας τέτοιος φιλαράκος στον δρόμο. Σταμάτησα, για να μην με ρίξει κάτω, του μίλησα σε στυλ χαβαλέ, "δεν είσαι καλό παιδί"... "εμένα γαυγίζεις;;;". Εκεί ψάρωσε, δεν ήταν σίγουρος που το πάω, πήγε να συνεχίσει, του μίλησα τσαμπουκαλεμένα και με αυστηρή φωνή, έβαλε την ουρά κάτω και έφυγε.

Αν σας την πέσουν πολλοί μαζεμένοι ξεχωρίστε αυτόν που βγαίνει μπροστά και τσαμπουκαλευτείτε σε αυτόν. Οι σκύλοι λειτουργούν ως αγέλη και ακολουθούν τον αρχηγό. Αν ο αρχηγός επιτεθεί θα επιτεθούν και οι υπόλοιποι. Αν ο αρχηγός κάνει πίσω θα κάνουν πίσω όλοι μαζί..

Ποτέ μην τρέχετε αν σας την πέσουν σκυλιά. Θα το διασκεδάσουν αφάνταστα να σας κυνηγήσουν. Επίσης βάλτε τα χέρια σας πίσω από την πλάτη σας. Ότι περισσεύει το αρπάζουν..

Και ένα τελευταίο για να σας χαλάσω λίγο. Αν ο σκύλος είναι εκπαιδευμένος δεν την γλιτώνετε.. Θα σας την πέσει ότι και να κάνετε και δεν θα το σταματήσει τίποτα. Αλλά αυτού του είδους τα σκυλιά δεν κυκλοφορούν αδέσποτα..

Καλές πεταλιές...

karouvag
Εικόνα karouvag
Απών/απούσα

Το πρωτο που καναμε ηταν να παμε σε φαρμακειο για εμβολιο (αντιτετανικο)
Εκει μας καθαρισαν το τραυμα με οξυζενε, bedadin, pulvo και το καλυψαμε με γαζες....

Μας εδωσαν και αντιβιωση (ceclor), 3 χαπακια την ημερα για 3-4 μερες...
Το απογευμα που πηγα σε ενα νοσοκομειο,ρωτησα ενα γιατρο παθολογο και μου ειπε οτι καλα εκανα, μου εδωσε και ενα μπουκαλακι ορο να πλενω καθε τοσο το τραυμα και να αλλαζω τις γαζες....

that's all

kynhgos77
Απών/απούσα

Εγω βγηκα βραδυ αποψε μια βολτα μεχρι Βαρυμπομπη και καθως κατεβαινα κατα τις 12 μεσα στα σκοταδια ακουγοντας μονο τα λαστιχα και εναν γκιωνη, διακρινω καποια στιγμη στο λιγο φως που ειχε ενα σκυλο ψωμωμενο στην ακρη του δρομου να κοζαρει κατα την μερια μου! Αυτο ητανε λεω την κατσαμε. Περναω διπλα του και συνεχιζε να με κοιταει, δεν κουνηθηκε καθολου και μου εφυγε ενα βααααρος, τυχερος ημουνα η αυτος ηταν ποδηλατης στην προηγουμενη ζωη του. Δεν ειχα καμια ορεξη μες στα σκοταδια εκει στη ερημια...

rafi2000
Εικόνα rafi2000
Απών/απούσα

να σας πω και εγώ την δική μου ιστορία. Εκεί που μένω κοντά εγώ υπάρχει ένα πάρκο που παλιά ήταν στρατόπεδο αλλά τώρα έχει γίνει λέσχη αδέσποτων. Που λέτε παιδιά περνάω εγώ άνετος με τα ακουστικά στα αυτιά να αρχίζουν με 10 σκυλιά να με παίρνουν από πίσω και γαβ και γαβ και γαβ. Πάλι καλά που σώθηκα και ξέρετε πως? Χτυπώντας το κουδουνάκι και μία χλέπα! Μετά να δείτε!

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

( το καλύτερο πετάς!)
καλά ρε...γιατί τρομάζετε τα σκυλάκια?!
(έκατσα και το ξανασκέφτηκα! άλλαξα πάλι γνώμη!)

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια