ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

"Αμάν πιά με την Χρυσή Αυγή, βρωμοφασίστες του κερατά!"
Αναφώνησε και έσπευσε να βγάλει έναν αφορισμό που αύριο θα διαβαζόταν απ΄όλους. Έπρεπε να κάνει το καθήκον του απέναντι στην κοινωνία, να αφυπνίσει εκείνους που θάπρεπε να τρέξουν για να σβήσουν τον φασισμό από προσώπου Γής.
Αυτός δεν μπορούσε, δεν προλάβαινε, είχε δουλειά στο κόμμα, στο συνδικαλιστικό όργανο που θα του εξασφάλιζε μια έδρα στη βουλή, μιά θέση στη Νομαρχία.

Φασίστες, ο φασισμός πρέπει να πεθάνει!
‘Πού στην οργή βρέθηκαν όλοι αυτοί οι φασίστες, πού ξεφύτρωσαν σ ένα δημοκρατικό κράτος σαν το δικό μας..;’ απόρησε.

Κι΄έσπευσε στα γραφεία της παράταξης για να διαγράψει τους διαφωνούντες.
Παρκάρισε το αυτοκίνητο επάνω στο πεζοδρόμιο, τί έφταιγε αυτός, η πολιτεία έφταιγε που δεν είχε φροντίσει...
Και σιγά μην πήγαινε με την συγκοινωνία, να στριμώχνεται σαν σαρδέλλα και να μυρίζεται και τα χνώτα και την ιδρωτίλα του καθενού μεροκαματιάρη.

Έβρισε τη μάνα με το καροτσάκι και τα δυό παιδιά που τον παρατήρησε γιατί δεν άφησε χώρο να περνάνε οι πεζοί.
Εξάλλου ήταν αλλοδαπή, βουλγάρα, ρουμάνα ξερω ‘γω τί στο διάολο ήσαντε, ‘δω χάμω που μας κουβαληθήκανε...
Άσε τί έλεγε στις συνεδριάσεις και στα συμβούλια, πληγή ήταν οι βρωμιάρηδες οι μετανάστες, πληγή σκέτη, το μπελά τους μέσα...

Ανεβαίνοντας παράγγειλε καφέ στον κυρ-Μιχάλη με το κυλικείο στον ημιόροφο, να του τον έφερνε και γρήγορα γιατί άρχιζε η συνεδρίαση.
Εβδομήντα χρονών άνθρωπος ας είχε φροντίσει να είχε τα ένσημά του να μην δουλεύει μέχρι τέτοια ηλικία, αλλά, ποιός ξέρει τί είχε σαβουρώσει κι αυτός στα νιάτα του...
Σήκωσε τους νεαρούς που είχαν πιάσει τα μπροστινά καθίσματα και στρογγυλοκάθισε. Πού ακούστηκε οι αφισσοκολλητές πρώτο τραπέζι πίστα... Σκατόπαιδα...

Σε μισή ώρα μέσα είχαν τελειώσει. Σηκώθηκε στην έδρα, δεν τους άφησε να ανοίξουν το στόμα τους, τους ξέσκισε. Τί ανεπάγγελτους τους είπε, τί τριτοκοσμικούς, τι οπισθοδρομικούς, τους ξεπάτωσε.
Μετά ψηφοφορία, διαγραφή κι’ αμέτε στα κομμάτια, παληοχέστες, που θα μου κάνετε αντιμνημονιακή πολιτική κι’ αντίσταση εδώ μέσα, παληοτσογλάνια του κερατά!
Εξάλλου, είχε πάρει και φόρα απ΄το πρωί στην εταιρεία, που τον έβαλε ο Μεγάλος να ανακοινώσει τις μειώσεις στο προσωπικό. Ακούς εκεί, κύριε, να σου λέει το αφεντικό δε βγαίνω και ΄συ να μου είσαι πέρα βρέχει! Τσίμπα τώρα τα τετρακόσια πενήντα και μούγκωσ’ τη! Κι΄άμα τολμάς, μίλα! Να, πάκο τα βιογραφικά στο συρτάρι! Έτσι τους έλεγε και τους τάπωνε όλους.

Το βράδυ στο σπίτι τράβηξε τα μπινελίκια του και στην γυναίκα του.
Φασολάκια.. Ποιός κερατάς έτρωγε φασολάκια...
Ρε, έπρεπε να την είχε στείλει στη μάνα της μόλις φύγαν τα παιδιά απ΄το σπίτι, αλλά έχε χάρη που κάποιος πρέπει να φροντίζει και να συγυρίζει τα εκατόν εξήντα τετραγωνικά.

Πάλι καλά που είχε τις άκρες του και τάχε βολέψει και τα δυό παιδιά σε κάτι θεσούλες, στο Υπουργείο τον έναν και στον Δήμο την άλλη... Αλλιώς αν περίμενε με τον ΑΣΕΠ, χέστα...
Την αξιοκρατία να την βάλουν εκεί που ξέρουν...
Δε φάγαμε τόσα χρόνια στους δρόμους για την παράταξη για να μην μπορούμε να βολέψουμε κάπου τον κώλο μας, σιχτίρ πιά...

Στην τηλεόραση ο Μιχαλολιάκος ωρυόταν...
«Το σπίτι σου μέσα, κωλοφασίστα!», σκέφτηκε. Κι’ όχι τίποτε άλλο, είχαν διαρκή διαρροή ψηφοφόρων προς αυτόν...
Αυτό τον έκοβε κυρίως...

«Βάλε κάτι άλλο», ψέλλισε η γυναίκα του, «Άειντε στο διάολο μωρή, τράβα στην κουζίνα να δεις τηλεόραση!», την έβαλε στη θέση της, «Δεν μπορείς να καταλάβεις, βρε αγράμματη, τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα από τους φασίστες..! Πρέπει να βλέπω, να ενημερώνομαι! Και βγάλε μου ρούχα για το πρωί, μη γίνει εδώ μέσα της κολάσεως!»

Ακούμπησε το μπωλάκι με τα τσόφλια των φυστικιών στο κομοδίνο να το μαζέψει το πρωί η μαλακισμένη η γυναίκα του. Άνοιξε το λάπτοπ και μπήκε στο ασύρματο δίκτυο του γείτονα. Νάχει ο Θεός καλά τους βλάκες που κάνουν τον κόσμο καλύτερο για εμάς.

Έψαξε να βρει άρθρα για την Χρυσή Αυγή.
Έπεσε σ’ ένα blog.
Διάβασε: «Ο φασισμός μέσα μας ξεκινάει από μικρές λεπτομέρειες, που σταδιακά διογκώνονται και καταλαμβάνουν όλον το διαθέσιμο χώρο σκέψης. Όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν φασίστα που απλώς εκδηλώνεται λιγότερο ή περισσότερο, αναλόγως με τις συνθήκες, που είναι αυτές που διαμορφώνουν συνήθως τον χαρακτήρα του ατόμου.»

"Τί γράφει ο ηλίθιος", ψιθύρισε. Μπήκε να δει δυό τσοντούλες να χαλαρώσει. ‘Ό,τι γουστάρει γράφει ο κάθε μαλάκας εδώ μέσα,’ σκέφτηκε. ‘Πρέπει να κάνουμε κάτι και με τούτο ‘δω τον διάολο, το ίντερνετ, δεν μπορεί ο πάσα ένας να δικαιούται δια να ομιλεί...’

ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Ainastros
Απών/απούσα
TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

"Όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν φασίστα που απλώς εκδηλώνεται λιγότερο ή περισσότερο, αναλόγως με τις συνθήκες, που είναι αυτές που διαμορφώνουν συνήθως τον χαρακτήρα του ατόμου."

Αφού είναι έτσι νταξ μωρέ τι κακό κάνουν τα χρυσαυγά μωρέ, όλοι πάνω κάτω είμαστε μωρέ και μια χαρά όλα.

---------------------------------------

Στα τρένα και στη Πηγάδα.

ofios
Απών/απούσα

Αυτό κατάλαβες..;

VAkt
Εικόνα VAkt
Απών/απούσα

Βασικά μου θύμισες μια ιστορία….ή μητέρα μου προεκλογικά (εποχή ατάκας λεφτά υπάρχουν) πήγαινε στην λαϊκή της Κορίνθου για ψώνια και την συνάντησε γνωστή – πολιτικιά που λένε…και της είπε έλα να σε παω εγώ με το αυτοκίνητο…παω και εγώ στην λαική για δημόσιες σχέσεις.
Στον δρόμο γύρισε και τις είπε με φανερή την αηδία στο πρόσωπό της ότι :πω πω δεν μπορώ ! τώρα πρέπει να πιάνω τα χέρια τους και να τους μιλάω και τέτοια.
Εννοείτε στην λαική ήταν πρόσχαρη και φιλική με όλους…τές πα….
Ευχαριστούμε !
Υ.Γ. το τι κατάλαβε ο καθένας δεν σε απασχολεί…αυτοί που έπρεπε κατάλαβαν

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

TheGlassIcon wrote:

Αφού είναι έτσι νταξ μωρέ τι κακό κάνουν τα χρυσαυγά μωρέ, όλοι πάνω κάτω είμαστε μωρέ και μια χαρά όλα.

Ίσα-ίσα που το κείμενο (για μένα έστω) λέει ότι όσο λες, "Κάτω η Χ.Α. αλλά αυτοί οι βρωμομετανάστες...." τόσο τους στρώνεις το δρόμο...

Podhlaths
Απών/απούσα

Λες να αναφέρεται μόνο στους λαθρομετανάστες;
Μιας και πιάσαμε τις ιστορίες θα γράψω μία που
μου συνέβει τελευταία (τα γράφω εν συντομία):

Μας κάλεσαν στον παιδικό σταθμό (δημόσιο) για
να μας μιλήσουν. Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος των
παιδικών σταθμών (αιρετός). Αφού είπαν ότι είχαν
να πουν αρχίζει ο πρόεδρος μία επίθεση κατά του
ΑΣΕΠ, (γιατί μιλάει έξω απ' τα δόντια) ότι είναι
λέει ότι χειρότερο έχει συμβεί στην Ελλάδα κ.λπ.

Σηκώνω και εγώ το χέρι μου για να δηλώσω ότι
διαφωνώ στα περί ΑΣΕΠ. Τότε λοιπόν άρχισε να
μας εξηγεί το μένος του.

Ο ΑΣΕΠ λέει με τα κριτήρια που έχει βάλει του
στέλνει για καθαρίστριες στους παιδικούς σταθμούς
άντρες γιατί έχουν περισσότερα μόρια (πολύτεκνοι,
ΑΜΕΑ κ.λπ.) Και τι θα γίνει λέει αν κάποιος από
αυτούς τους άντρες πειράξει (σεξουαλικά) κάποιο
παιδάκι; Και συνεχίζει "τέσσερις μου έστειλε το
ΑΣΕΠ οι τρεις έφυγαν (δεν άντεξαν) στον έναν που
έμεινε είμαι από πάνω του.

Για ποιους λοιπόν μετανάστες μιλάμε όταν κάποιοι
που έχουν την εξουσία εναντιώνονται με το έτσι
θέλω σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, θεωρώντας μάλιστα
ότι με τον τρόπο αυτό προασπίζουν το κοινό συμφέρον;

Το κείμενο είναι πέρα για πέρα πραγματικό και τέτοιους
χαρακτήρες τους συνταντάς σήμερα πολύ εύκολα.

magmike
Απών/απούσα

και εγω δεν βλέπω να δίνεται κάποια άφεση από το κείμενο σε κανέναν.Ίσα-ίσα που λέει ότι η άνοδος του φασισμού είχε προετοιμαστεί εδώ και καιρό. Ακόμα και στους κόλπους της αριστεράς βρίσκεις άτομα που βρίζουν την ΧΑ αλλά ήταν υπέρ της δημοσίευσης των προσώπων των οροθετικών γυναίκων. Δεν ξεμπερδεύεις "στέλνοντας στα τραίνα" τον Μιχαλολιάκο και κάποιες εκατοντάδες/χιλιάδες τσιράκια. Σε αυτήν την περίπτωση απλά ετοιμάζεις το τραίνο που θα πάρει και σένα

κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

Όφιε, θαυμάσια, μπράβο σου. Το κείμενό σου με κάνει να ξανασκεφτώ τον φασισμό και ιδιαίτερα τι ρώλο παίζει μέσα μου.

Να ζήσεις!

Σας εύχομαι κάθε καλό

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

"Σκότωσε το μπάτσο που έχεις μέσα σου" τραγουδούσαν κάποτε τ' Αρνάκια αλλά κανείς δεν άκουγε τις 4 τελευταίες λέξεις, λες και ανώδυνα τις έβαλε κάποιος για να κάνει ρίμα. Κάπως έτσι γίνεται και με όλα τα κείμενα που μοιάζουν καθρέφτες, συνήθως δεν μας αρέσει το είδωλο που απεικονίζουν...

Vale
Απών/απούσα

Πέρα από τη γραφή του Ofios που είναι πάντα υπέροχη,υπάρχουν δύο όψεις στο νόημα (με αρχή τον τίτλο).

Η μία(βασική)είναι το ζώο που κουβαλάμε μέσα μας / και τον φασίστα που τον θρέφω πλουσιοπάροχα κάθε στιγμή στη ζωή μου.Όταν έρχεται πτώση στα πάντα θα τον βγάλω έξω και το πάρτι θα αρχίσει.

Η άλλη είναι συγκεκριμένη.Στο να φτάσω να γίνω μέλος ενός στρατού / στρατού δολοφόνων που έχει σχέδιο,τακτική και άξια μέλη.
Συγκεντρώνεται.
Ο νέος θα σκουπίζει τα γραφεία,εσωτερικές και εξωτερικές αγγαρείες μέχρις ότου να γίνει άξιος για να φορέσει το κόκκινο καπελάκι...
Επιδρομές,πανικός,προπαγάνδα και θάνατο.

Ήρθαν,είναι πρώτη δύναμη και δεν το ξέρουν ακόμη.Οι δρόμοι δύο,ή εμφύλιος ή θα ξυπνήσουμε από τον εφιάλτη του Περίανδρου.

Σημ. Στο δεύτερο είναι το νόημα από το σχόλιο του TheGlassIcon και δεν είναι λάθος (ταπεινή και καταφρονεμένη άποψη Vale).

ath.nasi
Εικόνα ath.nasi
Απών/απούσα

Vale wrote:
ή θα ξυπνήσουμε από τον εφιάλτη του Περίανδρου.

Τι εννοείς;

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

Παιδιά ο φασισμός και ο ρατσισμός στην Ελλάδα δεν ήρθαν με τη χρυσή αυγουλιέρα. Δεν έζησα τα 50ς ή τα 60ς αλλά ότι έχω δει περιγράφει ένα άκρως συντηρητικό λαό, στη μεγάλη του πλειοψηφία. Οι ψήφοι των αυγών δεν είναι μόνο ψήφοι μπάτσων, στρατιωτικών, δικαστών, παπάδων η των φαλακρών στρατιωτών τους. Ο γείτονας, ο περιπτεράς, ο συνάδελφος ακόμα και ένας φίλος ίσος τους ψόφησε.

Το θέμα είναι, και εκεί είναι το αρχικό μου σχόλιο, ότι ο φασίστας της διπλανής πόρτας δε θα πάρει ένα καδρόνι και αγελαία θα στην πέσει δια ασήμαντων αφορμή γιατί έτσι γουστάρει. Ούτε έχει την κάλυψη του δομημένου παρακράτους και άρα τα στραβά μάτια του ίδιου του κράτους όταν παρανομεί.

Αν σε βλάψει ο φασίστας της διπλανής πόρτας μπορείς να τον μηνύσεις έστω.

Αν πλακωθείς με τα αυγά, οι ίδιοι οι μπάτσοι που θα έρθουν να διαφυλάξουν την τάξη θα σε περάσουν ένα δεύτερο χεράκι. Για δε τη δικαστική όδο μη συζητάμε. Θα δίνεις κατάθεση σε μέλος τους για την παρανομία τους.... τί νομίζετε να γράψει στο δικόχαρτο.

Το άρθρο προφανώς δεν είναι υπέρ των αυγών. Δεν είναι όλοι οι φασίστες ίδιοι όμως. Κάποιοι είναι οργανωμένοι, οπλισμένοι, εκπαιδευμένοι και έχουν πλάτες. Αυτοί είναι έτοιμοι για κανονικό αστικό πόλεμο. Ο μόνος τρόπος να συνεννοηθείς με αυτούς είναι με τα όπλα τους. Θα πέσεις στο επίπεδό τους να γίνεις και εσύ ούγκα μπούγκα? Δυστυχώς αν απέναντι είναι 50 οπλισμένοι δε μπορείς να τους πιάσεις την κουβέντα.

Είναι ήδη εμφύλιος και πρέπει να διαλέξει ο καθένας πλευρά.

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

TheGlassIcon wrote:

Το άρθρο προφανώς δεν είναι υπέρ των αυγών. Δεν είναι όλοι οι φασίστες ίδιοι όμως. Κάποιοι είναι οργανωμένοι, οπλισμένοι, εκπαιδευμένοι και έχουν πλάτες. Αυτοί είναι έτοιμοι για κανονικό αστικό πόλεμο. Ο μόνος τρόπος να συνεννοηθείς με αυτούς είναι με τα όπλα τους. Θα πέσεις στο επίπεδό τους να γίνεις και εσύ ούγκα μπούγκα? Δυστυχώς αν απέναντι είναι 50 οπλισμένοι δε μπορείς να τους πιάσεις την κουβέντα.

Είναι ήδη εμφύλιος και πρέπει να διαλέξει ο καθένας πλευρά.

Εδώ το θέτεις καλύτερα και προφανώς το κείμενο δεν λέει όχι σε αυτό (έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ).

Το κείμενο λέει όμως (μεταξύ άλλων) ότι εκτός από τους δηλωμένους Νεοναζί υπάρχουν και οι κρυφοί.

ΠΧ ο Τζήμερος "Δημιουργία ξανά" ας δούμε τι λέει ο "δημοκράτης" Τζήμερος:

Όχι δεν είμαστε υπέρ των συλλογικών συμβάσεων.. καθόλου κατάκτηση δεν είναι.. το ελάχιστο ας το βρεί ο καθένας με τον εργοδότη του.. να διεκδικήσει ο καθένας το μισθό ανάλογα με τις δυνατότητές του

Απαγορεύονται οι πορείες στο οδόστρωμα

Να χρησιμοποιηθούν όσοι μετανάστες δεν μπορούν να απελαθούν για φτηνό εργατικό δυναμικό σε ειδικές οικονομικές ζώνες που ταυτόχρονα θα είναι και περιοχές διαμονής τους. Πόσο πιο ξεκάθαρα μπορεί να το πει ο άνθρωπος να χτίσουμε δημοκρατικά στρατόπεδα συγκέντρωσης όχι ναζισμός και μαλ...ιες.

Ο τύπος αυτός πήρε περίπου 1% από τύπους που προφανώς βρίζαν την Χ.Α, ελπίζω να είναι αφελής απλά και να μην ασχολήθηκαν να δουν τη πραγματικά ψηφίζουν, κάτι αρκετά συνηθησμένο σε αυτή τη χώρα.

Όσο για τα Χ.Α τι να πω ελπίζω πραγματικά για το καλό όλων μας, οι τύποι που τους ψήφισαν πραγματικά να μην ξέραν τι ψήφιζαν. Να ήταν απλά ένας ορυμαγδός ηλιθίων που νομίζει ότι υποστήριξε την αντίδραση απέναντι στο σύστημα (έτσι του το λάνσαραν τα Μέσα ΜΑζικής Εξαπάτησης) χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αποτελούν στην ουσία την τελευταία γραμμή άμυνας του συστήματος.

Και όταν χρειαστεί ναι ο δρόμος δεν είναι μόνο για να κάνεις ποδήλατο...

Vale
Απών/απούσα

ath.nasi καλημέρα.
Συγγνώμη,τώρα το είδα.
Δεν μπορώ να πω και πολλά εδώ / εννοώ παραπάνω πως πρέπει να ξεχωρίζω την αλήθεια από το ψέμα (παράδειγμα,τι είναι πατριώτης,η πτώση της τυφλής πίστης,εθνικοσοσιαλισμός κλπ κλπ).

Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

TheGlassIcon wrote:
ο φασίστας της διπλανής πόρτας δε θα πάρει ένα καδρόνι και αγελαία θα στην πέσει δια ασήμαντων αφορμή γιατί έτσι γουστάρει
Δεν ξέρω τι κάνει ο φασίστας της διπλανής πόρτας, αλλά η αφεντιά μου έχει πολλές φορές σκεφτεί να πάρει ένα καδρόνι και να την πέσει στα Ι.Χ. που βλέπει μπροστά της στο πεζοδρόμιο.

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

Filopodaros wrote:
TheGlassIcon wrote:
ο φασίστας της διπλανής πόρτας δε θα πάρει ένα καδρόνι και αγελαία θα στην πέσει δια ασήμαντων αφορμή γιατί έτσι γουστάρει
Δεν ξέρω τι κάνει ο φασίστας της διπλανής πόρτας, αλλά η αφεντιά μου έχει πολλές φορές σκεφτεί να πάρει ένα καδρόνι και να την πέσει στα Ι.Χ. που βλέπει μπροστά της στο πεζοδρόμιο.

Και μετά οι αμαξάδες θα πάρουν καδρόνια και θα σπάνε παρκαρισμένα ποδήλατα. μετά οι ποδηλάτες θα τη στήνουν στα φανάρια για αντίποινα και θα σπάνε αμάξια και τους οδηγούς και μετά οι οδηγοί όταν βλέπουν ποδηλάτη στο δρόμο θα παίζουν Carmageddon.

Και επειδή πιστεύω ότι ξέρεις ότι κάπως έτσι πάει με τη βία είμαι σίγουρος ότι είναι σχήμα λόγου για να τονίσει την αγανάκτηση.

Πάντως άμα πάει Mad Max η φάση όποιος ποδηλατεί συστηματικά έχει καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης. Υποθέτω ότι οι χοντροί, πλαδαροί, χαμπουργκεροτσιγαριστές θα είναι τα πρώτα θύματα.......ουπς μόλις έγινα ρατσίστο και γω. lol

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

magmike wrote:
και εγω δεν βλέπω να δίνεται κάποια άφεση από το κείμενο σε κανέναν.Ίσα-ίσα που λέει ότι η άνοδος του φασισμού είχε προετοιμαστεί εδώ και καιρό. Ακόμα και στους κόλπους της αριστεράς βρίσκεις άτομα που βρίζουν την ΧΑ αλλά ήταν υπέρ της δημοσίευσης των προσώπων των οροθετικών γυναίκων. Δεν ξεμπερδεύεις "στέλνοντας στα τραίνα" τον Μιχαλολιάκο και κάποιες εκατοντάδες/χιλιάδες τσιράκια. Σε αυτήν την περίπτωση απλά ετοιμάζεις το τραίνο που θα πάρει και σένα

...φυσικα και πρεπει να δημοσιευονται τα προσωπα των οροθετικων ιεροδουλων μπας και σωθει κανας ανθρωπος...

ofios
Απών/απούσα

Λοιπόν, συμποδηλάτες, το θέμα το ανέβασα για να γίνει λίγη κουβέντα περί φασισμού (θυμηθείτε και το "ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΤΡΟ").

Αφορμή, συνάδελφος στον χώρο εργασίας μου, που είναι περισσότερο φασίστας από οποιονδήποτε χρυσαυγίτη και παρ' όλ΄ αυτά, θεωρεί τον εαυτό του δημοκράτη.

Σε καμμία περίπτωση, φίλε glassicon, δεν θέλω να εννοηθεί ότι είναι δυνατόν να υπάρχουν συμψηφισμοί σαν αυτόν που περιγράφεις.
Είναι η πεμπτουσία του φασισμού όταν και όπου αυτό γίνεται, είναι ο πιό ύπουλος, καθαρά γκαιμπελικός φασισμός. Επειδή δεν έχουμε "ξαναμιλήσει" στο site, δεν απάντησα αναλυτικότερα. Ελπίζω να μην παρεξήγησες την απάντησή μου (δεν κατάλαβα και την δική σου, για να είμαι ειλικρινής).

Απλώς, επειδή μ' αρέσει να πηγαίνω στην ρίζα των πραγμάτων, με ανησυχεί το πώς γεννιέται μέσα μας η ιδέα του φασισμού και ποιές είναι οι κρυφές, καθημερινές εκφάνσεις του.
Πιστεύω πως όσοι έχουμε παιδιά, τρέμουμε και στην ιδέα μόνον του να καταστραφεί το παιδί μας. Προσπαθώ, λοιπόν, να είμαι "ξύπνιος" κάθε στιγμή, ειδικά όταν το παιδί είναι παρόν, για να μην δώσω έστω και το παραμικρό λάθος παράδειγμα.

Σε πληροφορώ, πως κάτω από αυτό το πρίσμα, του να μάθεις, δηλαδή, στο παιδί πώς να σκέφτεται και όχι τί να σκέφτεται, έχω ανακαλύψει έναν απειλητικότατο και παμπόνηρο φασίστα μέσα μου, που με τρομάζει όσο τίποτε άλλο.
Ο αγώνας, λοιπόν, είναι πρώτα ενάντια σ' αυτόν.

Ευχαριστώ όλους σας για τον διάλογο.

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

TheGlassIcon wrote:
Είναι ήδη εμφύλιος και πρέπει να διαλέξει ο καθένας πλευρά.

...τυπε σε βλεπω διψασμενο για αιμα , ν' αρχισουμε να εξοπλιζομαστε ? τι λες θα την παρετε τη ρεβανς απ το '45-'49 ?

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

TheGlassIcon wrote:
Παιδιά ο φασισμός και ο ρατσισμός στην Ελλάδα δεν ήρθαν με τη χρυσή αυγουλιέρα. Δεν έζησα τα 50ς ή τα 60ς αλλά ότι έχω δει περιγράφει ένα άκρως συντηρητικό λαό, στη μεγάλη του πλειοψηφία. Οι ψήφοι των αυγών δεν είναι μόνο ψήφοι μπάτσων, στρατιωτικών, δικαστών, παπάδων η των φαλακρών στρατιωτών τους. Ο γείτονας, ο περιπτεράς, ο συνάδελφος ακόμα και ένας φίλος ίσος τους ψόφησε.

Το θέμα είναι, και εκεί είναι το αρχικό μου σχόλιο, ότι ο φασίστας της διπλανής πόρτας δε θα πάρει ένα καδρόνι και αγελαία θα στην πέσει δια ασήμαντων αφορμή γιατί έτσι γουστάρει. Ούτε έχει την κάλυψη του δομημένου παρακράτους και άρα τα στραβά μάτια του ίδιου του κράτους όταν παρανομεί.

Αν σε βλάψει ο φασίστας της διπλανής πόρτας μπορείς να τον μηνύσεις έστω.

Αν πλακωθείς με τα αυγά, οι ίδιοι οι μπάτσοι που θα έρθουν να διαφυλάξουν την τάξη θα σε περάσουν ένα δεύτερο χεράκι. Για δε τη δικαστική όδο μη συζητάμε. Θα δίνεις κατάθεση σε μέλος τους για την παρανομία τους.... τί νομίζετε να γράψει στο δικόχαρτο.

Το άρθρο προφανώς δεν είναι υπέρ των αυγών. Δεν είναι όλοι οι φασίστες ίδιοι όμως. Κάποιοι είναι οργανωμένοι, οπλισμένοι, εκπαιδευμένοι και έχουν πλάτες. Αυτοί είναι έτοιμοι για κανονικό αστικό πόλεμο. Ο μόνος τρόπος να συνεννοηθείς με αυτούς είναι με τα όπλα τους. Θα πέσεις στο επίπεδό τους να γίνεις και εσύ ούγκα μπούγκα? Δυστυχώς αν απέναντι είναι 50 οπλισμένοι δε μπορείς να τους πιάσεις την κουβέντα.

Είναι ήδη εμφύλιος και πρέπει να διαλέξει ο καθένας πλευρά.


...τυπε σε βλεπω διψασμενο για αιμα , ν' αρχισουμε να εξοπλιζομαστε ? τι λες θα τη παρετε τη ρεβανς απ' το '45-'49 ...?

Shuar_012
Εικόνα Shuar_012
Απών/απούσα

Οι φωτογραφίες των πορνοπελατών που εγώ δεν τους θεωρώ καν ανθρώπους να μη δημοσιευθούν; Δηλαδή αν ένας φίλος σου εσένα πήγενε με μία κοπέλα τσακισμένη σωματικά και ψυχικά από τη πρέζα και τον ΗΙV και γούσταρε τον θεωρείς μια χαρά άνθρωπο να υποθέσω;

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

Shuar_012 wrote:
Οι φωτογραφίες των πορνοπελατών που εγώ δεν τους θεωρώ καν ανθρώπους να μη δημοσιευθούν; Δηλαδή αν ένας φίλος σου εσένα πήγενε με μία κοπέλα τσακισμένη σωματικά και ψυχικά από τη πρέζα και τον ΗΙV και γούσταρε τον θεωρείς μια χαρά άνθρωπο να υποθέσω;

...αν δεν τους θεωρεις καν ανθρωπους ειναι δικο σου το προβλημα ,μια εκδιδωμενη με εητζ ειναι δημοσιος κινδυνος ,αρα δεν εχω αντιρρηση να δημοσιευτουν και φωτο του πελατη ,ευτυχως δεν εχω κανενα φιλο που θα πηγαινε με τετοια κοπελα...

Shuar_012
Εικόνα Shuar_012
Απών/απούσα

Τοότι δεν θεωρούνται άνθρωποι μόνο δικό τους πρόβλημα είναι. Εγώ χέστηκα. Και ο πανίβλακας αυτός που κάνει σεξ μαζί της χωρίς προφυλάξεις είναι δημόσιος κίνδυνος επίσης. Οι λόγοι προφανείς: Κάνει μετά σεξ με τη γυναίκα του πάλι χωρίς προφυλάξεις και έτσι την κολλάει και αυτή. Αν κανείς πανίβλακας δεν πάει με τις οροθετικές κοπέλες και πάει μονο με τη γυναίκα του και όχι με αυτές τις δύστηχες εκδιδόμενες κοπέλες, τότε δεν έχει να φοβηθεί το ΗΙV. Οι εκδιδόμενες τοξικομανείς κοπέλες υπάρχουν ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επιδή υπάρχουν ανώμαλα ανθρωπόμορφα ζώα που θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους.

Shuar_012
Εικόνα Shuar_012
Απών/απούσα

Τοότι δεν θεωρούνται άνθρωποι μόνο δικό τους πρόβλημα είναι. Εγώ χέστηκα. Και ο πανίβλακας αυτός που κάνει σεξ μαζί της χωρίς προφυλάξεις είναι δημόσιος κίνδυνος επίσης. Οι λόγοι προφανείς: Κάνει μετά σεξ με τη γυναίκα του πάλι χωρίς προφυλάξεις και έτσι την κολλάει και αυτή. Αν κανείς πανίβλακας δεν πάει με τις οροθετικές κοπέλες και πάει μονο με τη γυναίκα του και όχι με αυτές τις δύστηχες εκδιδόμενες κοπέλες, τότε δεν έχει να φοβηθεί το ΗΙV. Οι εκδιδόμενες τοξικομανείς κοπέλες υπάρχουν ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επιδή υπάρχουν ανώμαλα ανθρωπόμορφα ζώα που θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους.

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

Shuar_012 wrote:
Τοότι δεν θεωρούνται άνθρωποι μόνο δικό τους πρόβλημα είναι. Εγώ χέστηκα. Και ο πανίβλακας αυτός που κάνει σεξ μαζί της χωρίς προφυλάξεις είναι δημόσιος κίνδυνος επίσης. Οι λόγοι προφανείς: Κάνει μετά σεξ με τη γυναίκα του πάλι χωρίς προφυλάξεις και έτσι την κολλάει και αυτή. Αν κανείς πανίβλακας δεν πάει με τις οροθετικές κοπέλες και πάει μονο με τη γυναίκα του και όχι με αυτές τις δύστηχες εκδιδόμενες κοπέλες, τότε δεν έχει να φοβηθεί το ΗΙV. Οι εκδιδόμενες τοξικομανείς κοπέλες υπάρχουν ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επιδή υπάρχουν ανώμαλα ανθρωπόμορφα ζώα που θέλουν να κάνουν σεξ μαζί τους.

...τυπε το σαιτ εχει παθει κοκομπλοκο σημερα οι παραθεσεις δε δουλευουν και το φορουμ δεν ανοιγει ...τελος παντων ,πριν λιγο καιρο τις ειχαν μαζεψει και μετα τις ξαναμολησαν παλι ,και μονο οτι υπαρχουν ειναι σιγουρο οτι θα βρεθουν καποιοι καμμενοι-τελειωμενοι που θα τις "παρουν" ,το κακο ομως ειναι οτι δεν φαινονται ολες οτι εχουν εητζ, η ειναι στο πρωτο σταδιο γι αυτο λεω οτι πρεπει να δημοσιοποιουνται οι φωτο τους, οπως και των παιδεραστων...

Ainastros
Απών/απούσα

χρυσοπαναγία και δω μπήκες για να φασιστοτρολάρεις..

μια ανακοίνωση θαρκούσε ότι βρεθηκαν οροθετικές στην ταδε οδό και όποιος ενδιαφερόταν ή είχε ανησυχίες θα πήγαινε να εξεταστεί..
δω μιλάμε όμως για αισχρή διαπόμπευση καθαρά για πολιτικούς λόγους ..βλέπεις ο καραφασιστας και πρωτομάστορας των στρατοπέδων συγκεντρωσης, τότε υπουργος ήθελε ναποκαταστήσει την υπόληψή του επειδή πιάστηκε αδιάβαστος με το μνημόνιο ..
και τις έριξε καταπατώντας καθε νομιμότητα στην αρένα με τα ανθρωπόμορφα ζώα που φτιάχνονται με την ανθρώπινη δυστυχία ..

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Ο τίτλος είναι από τον Κατηραμένο Όφη του Θεάτρου σκιών, κοινώς καραγκιόζη. Κάθε ομοιότητα με τον γνωστό κ. Φίδη είναι απολύτως αδύνατη. Άντε, να ευχηθώ κι εγώ καλή λευτεριά συσκλάβοι μου σ’ αυτή τη χώρα που μας έχει παγιδέψει.-

faldainos
Απών/απούσα

αυτη η δημοκρατια που εχουμε σε αυτη την φραπεδοχωρα δεν μας επιβαλει με το ζορι την χρυση αυγη η ιδεα μου ειναι .....(μπεεεεεε) give me σανο please....Δεν ειναι ο καρπος των κυβερνησεων της μεταπολιτευσης?

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

Ainastros wrote:
χρυσοπαναγία και δω μπήκες για να φασιστοτρολάρεις..

μια ανακοίνωση θαρκούσε ότι βρεθηκαν οροθετικές στην ταδε οδό και όποιος ενδιαφερόταν ή είχε ανησυχίες θα πήγαινε να εξεταστεί..
δω μιλάμε όμως για αισχρή διαπόμπευση καθαρά για πολιτικούς λόγους ..βλέπεις ο καραφασιστας και πρωτομάστορας των στρατοπέδων συγκεντρωσης, τότε υπουργος ήθελε ναποκαταστήσει την υπόληψή του επειδή πιάστηκε αδιάβαστος με το μνημόνιο ..
και τις έριξε καταπατώντας καθε νομιμότητα στην αρένα με τα ανθρωπόμορφα ζώα που φτιάχνονται με την ανθρώπινη δυστυχία ..


... ο ισκιος μου εχεις γινει ? θερμη παρακληση ,μη μου παραφραζεις το νικ , λες να μην ξερω οτι εβγαλαν τις φωτο για ψηφοθηρια ενεκα των εκλογων ? παντως απο τη στιγμη που μια γυναικα εκδιδεται χωρις να ειναι υγιης δεν υπαρχει πλεον προσωπικο δεδομενο αλλα αφορα ολη την κοινωνια ,τεσπα ,το προβλημα της παρανομης και ανεξελεκτης πορνειας παντως ειναι πολυπλοκο και δε λυνεται με τετοια ημιμετρα...

Ainastros
Απών/απούσα

δεν μαρεσει να βρίζω-αναφέρομαι στα θεία..χωρίς λόγο.. γιαυτό μη το παίρνεις στραβά

αυτό που λέω είναι πως προπαγανδίζεις-παπαγαλίζεις πολιτικές θέσεις που φασιστοφέρνουν αβίαστα..

Vale
Απών/απούσα

faldainos wrote:
αυτη η δημοκρατια που εχουμε σε αυτη την φραπεδοχωρα δεν μας επιβαλει με το ζορι την χρυση αυγη η ιδεα μου ειναι .....(μπεεεεεε) give me σανο please....Δεν ειναι ο καρπος των κυβερνησεων της μεταπολιτευσης?

-Δημοκρατία & Σύνταγμα
-Πολίτευμα
-Πολιτικά κόμματα
-Δικαίωμα ψήφου
-Και τέλος,Ιστορία

Πριν πούμε για τη μεταπολίτευση,πρέπει να ξέρω τι ήταν πριν,τι κατά τη διάρκεια του πολέμου-εμφύλιο)και τι μετά.
Ας αφήσουμε εκτός το πριν σαν κάτι γνωστό ή μεγάλο σε διάρκεια.Κατά τη διάρκεια,η βιβλιογραφία είναι τεράστια / μία καλή αρχή θα έλεγα: Οι άλλοι καπετάνιοι(Επιμέλεια:Νίκος Μαραντζίδης)ΕΣΤΙΑ / και από την άλλη πλευρά:Μαρτυρίες για τον εμφύλιο και την ελληνική αριστερά(Στέλιος Κούλογλου)ΕΣΤΙΑ.

Έχεις δικαίωμα ψήφου.Μπορεί όμως να είσαι και αρνητής.
Το αστικό κράτος και κόμματα θρέφουν πολλά χρόνια το θηρίο(από το 1980).Επίσης,ο νομοθέτης δεν θέλησε να προβλέψει.Δεν προβλέπεται απαγόρευση πολιτικού κόμματος στο ισχύον ελληνικό Σύνταγμα.
Αφότου ιδρυθεί ένα κόμμα και υποβάλει τη σχετική δήλωση στον Άρειο Πάγο ότι: Δεν αποσκοπεί στην ανατροπή του πολιτεύματος, θεωρείται νόμιμο πολιτικό κόμμα.
Όλα καλά μέχρι εδώ.

Να πούμε για μαύρη Βίβλο του θηρίου;Για τρομονόμο;Για χορηγίες;Για νεολαίες;Για το ρόλο της εκκλησίας;Για παρακράτος / προπαγάνδα και και.Είναι πάρα πολλά.

Το θέμα είναι τι κάνω,ξέρω τι κάνω;Ξέρω τα βασικά ή λέω πως με ψεκάζουν ή πως οι άλλοι φταίνε σε μια φραπεδοχώρα;

Το μπεεε δε λέει τίποτα.

Σημ. Κάτι πήγε να πει ο Πάμπλο πριν χρόνια αλλά...
Σημ.2(δεν είναι up / είχα γράψει λάθος Ν. Μαραντίδης είναι: Επιμέλεια Ν.Μαραντζίδης)ΕΣΤΙΑ.

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

Ainastros wrote:
δεν μαρεσει να βρίζω-αναφέρομαι στα θεία..χωρίς λόγο.. γιαυτό μη το παίρνεις στραβά

αυτό που λέω είναι πως προπαγανδίζεις-παπαγαλίζεις πολιτικές θέσεις που φασιστοφέρνουν αβίαστα..


...η λεξη χριστοπαναγια απο μονη της δεν ειναι βρισια ,δεν προπαγανδιζω τιποτα , εξ ονοματος του εαυτου μου μιλαω ,ειμαι φανατικος απολιτικ κι αυτο μου επιτρεπει να βλεπω πιο αντικειμενικα τα πραγματα ,το προβλημα της λαθρομεταναστευσης ειναι υπαρκτο ,η χρυση αυγη απλα το εκμεταλευεται για να ανεβασει τη δυναμη της, οι οριτζιναλ φασιστες ,χουντικοι κ.λ.π. δεν πιστευω οτι ειναι πανω απο 1% στην ελλαδα γι αυτο και δεν ασχολουμαι, τους εχω χεσμενους ,τωρα αν καποιος ειναι αριστερος, η αριστεριστης, η αναρχοαυτονομος ,(οπως ημουν και 'γω αλλοτε) λογικο ειναι να βλεπει τη χ. α. ως το νο. 1 προβλημα της εποχης μας ,θεωρω οτι καποια στιγμη θα ξεφουσκωσει το θεμα ,οψομεθα...

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια