Επιδότηση Ποδηλάτου από εταιρία στην Ολλανδία

Στην εισαγωγική παρουσίαση από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού στην εταιρία μου μου είπαν οτι δικαιούμαι επιδότηση για ποδήλατο! Αυτό σημαίνει οτι μπορώ να αγοράσω ποδήλατο μέχρι 750 Ευρώ και 250 Ευρώ Accessoires τα οποία θα πληρωθούν εξολοκλήρου απο την εταιρία (στην ουσία μειώνεται ο μικτός μου μισθός κατά αυτό το ποσό). Προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιώ το ποδήλατο τουλάχιστον τις μισές φορές του έτους για να πηγαίνω στη δουλειά. Αν η απόσταση είναι πάνω από 15 km, αρκεί να πηγαίνω μέχρι τον πλησιέστερο σταθμό τρένου με το ποδήλατο. Πιθανώς το κράτος δίνει κίνητρα στις εταιρίες για τέτοιες δράσεις ή είναι σημαντικό για τις εταιρίες να δίνουν τέτοια benefits στους υπαλλήλους τους.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
noumenorian
Απών/απούσα

gmt eisai kolofardos :P
Thelw kai egw :)
oute ena mina dn piges ollandia kai pires "epidotisi" 1000 E gia podilato . Zileuw !
Kala na pernas - wraia i antpokrisi apo ekswteriko, keep it up

Noumenorian aka tuxavenger

abyss
Απών/απούσα

Ένα ίδιο σύστημα ξέρω ότι ισχύει και στην Αγγλία. Αλλά ποιο ακριβώς είναι το κέρδος σου, αφού τα χρήματα αφαιρούνται από το μισθό σου; Πρόκειται κατ' ουσία για δανειοδότηση την οποία αποπληρώνεις άτοκα από το μισθό σου;

Σπύρος (ο... επίδοξος αγοραστής του Zig Zag)

dvarnav
Απών/απούσα

http://www.cyclescheme.co.uk/

Στο παραπάνω σύνδεσμο υπάρχει όλο το σχέδιο πως το κράτος επιδοτεί τον εργαζόμενο για ποδηλατα κλπ... Οσο για εμας ενα θα πω ασχολόυμαστε για το ποια ΔΕΚΟ θα πουλήσουμε σήμερα.

Παράδειγμα για τέτοια ιστορία επιδότησης βρήκα στο παρακάτω σύνδεσμο
http://www.wiggle.co.uk/CustomerServices/cycle2work.aspx

Τι να πω άλλο και στα δικά μας σε καμμια 20 χρόνια,,,

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Σου κόβουν τα λεφτά από το μισθό και στο παρουσιάζουν σαν σούπερ παροχή από την εταιρία; Ελπίζω να μην έχω καταλάβει καλά γιατί μου φαίνεται ανούσιο :)

Πάντως αν ήμασταν Ελλάδα θα κάναμε εικονικές αγορές ποδηλάτων και θα μοιραζόμασταν με την εταιρία τα λεφτά της επιδότησης. :)

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

επιδότηση ηλεκτρικού ποδηλάτου στην Νορβηγία
http://www.topontiki.gr/article/205819/epilegeis-ilektriko-podilato-gia-...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα 25% έως 50% επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνουν την μη χρήση κυρίως αυτοκινήτων με μηχανές πετρελαίου ή βενζίνης.Η Νορβηγία λοιπόν μια χώρα που η βενζίνη κοστίζει οσο και στην Ελλάδα δίνει στους πολίτες της την δυνατότητα να αποκτήσουν φιλικότέρο προς την πόλη τους τρόπο μετακίνησης βοηθώντας τους και στην γρηγορότερη απόσβεση των χρημάτων τους αρχικά μέσω της επιδότησης και εν συνέχεια μέσω της εξοικονόμησης στις βενζίνες.
Ναι μια τέτοια εξαγγελία στην Ελλάδα θα οδηγούσε πολύ πιθανόν σε μια ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου έστω και εικονική καθώς πολύ λίγος κόσμος θα έβγαινε στους δρόμους για να πάει στις δουλειές τους.
Παράλογο ετσι,ακόμα πιο παράλογο αν ζητήσουμε επιδότηση για απλά συμβατικά ποδήλατα.
Και τι αντίλαμβάνετε καλύτερα ο Ελληνας ως παρακίνηση ένα χαμηλότερο ΦΠΑ ή μια επιδότηση;
Στο ΦΠΑ είδα πως έγινε προσέγγιση πριν χρόνια και φάγαμε Χ.

ndimensi
Εικόνα ndimensi
Απών/απούσα

Laou Laou wrote:
επιδότηση ηλεκτρικού ποδηλάτου στην Νορβηγία

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια