Καθαρισμός πριν πωληθεί

Γεια χαρά,

το πρώτο ωραίο πρωί τούτου του χρόνου πέρασε με το να καθαρίσω τον δεξί εξωτερικό καθρέφτη από την κολλητική ταινία, την όποια βάλαμε για να μήν ξανακαταστραφεί από επιθετικό όχλο:

καθάρισμα με νέφτι

Άρχισα με νέφτι, μεγάλη διαδικασία ώστε να φανεί σχεδόν καινούριο...

Εδώ στη γειτωνιά, υπάρχουν αρκετοί κάτοικοι που δεν ξέρουν τι να κάνουν με την αποθάρρυνσή τους, άρα πατάνε στον καθρέφτη για να σπάσει. Μια φορά τον αλλάξαμε κι αποφασίσαμε να ξαναβάλουμε κολλητική ταινία για να φανεί ήδη χαλασμένος.
Δεν κλέβουν ή χαλάνε λόγω φτώχειας, μόνο να δείξουν τα νεύρα τους.
Ιδιαίτερα οι μαθητοί σχολής για τεχνική εκπαίδευση, που παρκάρουν τα τενεκεδιά τους γύρω, περνάνε με επιθετική διάθεση. Μα τι φταίει η φόρντ για το να μήν ξέρουν τα γράμματα;!

Την περασμένη βδομάδα, την έπλυνα εσωτερικά. Μολονότι το δώρο της συγχωρημένης μητέρας μας έκανε χαρά, δεν περίμενα ότι θέλει τόσην ώρα το καθάρισμα...
Το Δεκέμβριο, ο Αντρέας είχε αγόρασει το αμάξι πεθερών, με κλιματισμό. Βέβαια το καταλαβαίνω ότι τώρα οδηγεί το Όπελ σπιτικό. Τώρα όμως, πρέπει να πωλήσουμε τη Φόρντ όσο γρήγορα να γίνει, αφού δυο αμάξια μας βαράνε.

Στη σύγκριση καθαρισμού του τρίκυκλού μου, νικά το τρίκυκλο

Τέλος πάντων, σας εύχομαι ωραία άνοιξη

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon rear_door.jpg554.66 KB
Image icon right-front.jpg665.4 KB
Image icon mirror2.jpg6.85 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
hidefnick
Εικόνα hidefnick
Απών/απούσα

Τους καθρέφτες τους σπάνε έτσι για να κόψουν ναρκωτικά επάνω τους. Οπότε προσοχή όταν τους πιανουμε για αρρώστιες κλπ.

κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

Εάν ήτανε ναρκωμανείς, θα'χανε σπάσει τον καθρεύτη. Προφανώς, ήτανε καταστροφή για λόγους που δεν δικαιούνται δημοκρατικά.

Οι ναρκωμανείς συνήθως μπαίνε μέσα σε σπίτια, όπου προετοιμάζουν τη δώση τους για να τη πάρουν μέσω ένεσης. Όσο ζούσα στο Αμβούργο, το παράταγα· μολονότι η εξώπορτα δεν έκλεισε, υπήρχανε πάρα πολλά ποδήλατα. Την περασμένη δεκαετία, οι νικοκυρ_ί_ες άρχισαν να βάλουν λάμπες μοβ για να μήν βρουνε τα φλέβα τους.

Ως τώρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εγκληματικότητα συνδεμένη με τη διακίνηση ναρκωτικών· ιδιαίτερα στις πλούσιες περιοχές βορρειακά του Αμβούργου, γίνονται πάρα πολλές εισβολές.

Με άλλα λόγια· η Γερμανία έχει παράλληλες κοινώτητες, τις όποιες βλέπουμε τη στιγμή που προκαλούνε προβλήματα.

Σας εύχομαι κάθε καλό

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια