Κλείδωμα ποδηλάτων mail

Ο Κλέφτης Ποδηλάτων το ‘σκασε από την ταινία και ήρθε στην Αθήνα.

Προφανώς και είναι ξεφτιλισμένος αλλά ένα ποσοστό της ευθύνης αντιστοιχεί και σε μας, αλλά και στις σχέσεις παραγωγής.

Τέρμα η εποχή του συρματόσχοινου, ξεχάστε τους συνδυασμούς. Αγοράστε ή ένα πέταλο, ή μια αλυσίδα μηχανής (όχι αλυσίδα και λουκέτο) ή ένα χοντρό συρματόσχοινο μηχανής (αυτό με τις μεταλλικές πλάκες απέξω).

Και για να μην μας κατηγορήσετε ότι τα παίρνουμε από τα καρτέλ των κλειδαροβιομηχανιών και την συντεχνία των κλειδαράδων, πρέπει να συμπληρώσουμε και το εξής.

Σημασία δεν έχει μόνο τι κλειδαριά έχεις αλλά και πως τη χρησιμοποιείς.

Κλειδώστε το ποδήλατο σε κάτι που δεν μπορεί να μετακινηθεί, δεν μπορεί να κοπεί και το πάνω μέρος του δεν είναι λεπτότερο από την κλειδαριά σας.
Κλειδώστε τον σκελετό με το ακίνητο αντικείμενο και μια ρόδα.

Επίσης παρόλο που τα τελευταία κρούσματα που είχαμε είχαν να κάνουν με κλειδωμένα ποδήλατα, μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα ποδήλατα που κλέβονται είναι συνήθως ξεκλείδωτα. Κοινώς ξεχάστε τα «μπήκα μέσα για λίγο» ή «το έβλεπα» ή «ήταν στην είσοδο τη πολυκατοικίας (σχολής κλπ)».

Για εξάσκηση στα πιο κοινά λάθη φτιάξαμε το παρακάτω κουίζΛάθη κλειδώματος (το οποίο είναι βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά). Να πούμε εξ’ αρχής ότι το κουίζ είναι σοβαρό (καμιά σχέση με το αβασάνιστα) δηλαδή θέλουμε να μας στείλετε τις απαντήσεις σας έτσι για να σας υποψιάσουμε ότι πιθανόν να κλειδώνετε λάθος το ποδήλατό σας.
Οι ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ θα χαρίσουν μια «καλή κλειδαριά» στο νικητή του κουίζ.
Ο νικητής δεν θα είναι απαραίτητα αυτός που θα τα βρει όλα σωστά.
Παρακαλούμε στείλτε τις απαντήσεις σας στο podilato@yahoogroups.com
Οι σωστές απαντήσεις θα ανέβουν το Σάββατο στο Λάθη Kλειδώματος - Απαντήσεις

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι